נותי ליברמן
-
@BINYAMIN-OFFICIAL אני לא ממש מסכימה עם זה.
הקהל אמור לאהוב את השירים לא רק בגלל הקול והסגנון אלא יחד עם כל המכלול של השיר
אני עצמי כתבתי הרבה הערות כאלו...
ואני חושבת שאי אפשר לומר שבגלל שכל שיר הוא השקעה אסור להביע דעה פחות נחמדה
אבל כדאי שלא נעיר הערות מדי דורסות כדי שלא ברגע אחד נהרוס לו את המוניטין שהוא השקיע עליו -
נותי הוא אחלה זמר שיר כייפי ממש אולי קצת פחות מובן אבל קליט וכייף
צרייך באיזשהו שלב להפסיק ליטחון עליו תמוח כי הוא גם בן אדם בסופו של דבר -
שהשיר אחים אולי כי כי המילה אחים חוזרת על עצמה
[גם בשיר מילים יש משהו דומה אבא ... יש לי פה וכו' ]
אז אני אומר שיש כאלו שאמרו שכל השירים שלו דומים בלחן וזה לא החיסרון
אלה החיסרון הוא או שזה לא הסגנון שלו לנותי יש סגנון מסיום וב''אחים '' הוא שינה אותו אולי לכן זה הפריע ומחילה שוב
רק הבעתי את דעתי -
@ענבל אני לא חושבת שכל דבר שחושבים צריכים להגיד וגם לא כל זמר הוא מושלם בלחן או במילים שלו יש יורדים ויש עולים אבבללל לא צריך כל ירידה ועליה להודיע כי אף אחד לא מינה אותכם לחקור ולהגיד את רמת היכולות שלו, נכון יש דברים בולטים ושונים אבל אנחנו נקבל כל אחד באשר הוא ללא ביקורת! למה הביקורות פה רק הולכות ומתרבות ועולות ברמתן.
-
נכון זה שיר אחלה!!
-
בקרוב שיר חדש שלו בשם "חפר"
-
@שוהם כן, החדש-
נותי- 'חפר'.mp3 -
זה לא בדיוק שיר. זה קטע חצי-ראפ שמנסה לסכם את מה שהולך ברשתות החברתיות בחודשים האחרונים.
הוא בעצמו מודע לכך שזה קצת מטופש, ולכן בסוף השיר הוא אומר: "אני מוחק את זה אחרי המלחמה". -
@פונץ-בננה כתב בנותי ליברמן:
@שוהם כן, החדש-
נותי- 'חפר'.mp3חמוד. שיר מאוד עכשווי,
ששמעתי אותו מה שעבר לי בראש כל הזמן שזה ממש בזבוז כסף, הייתי מציעה לו להוציא את זה חובבני ולא כ"כ להשקיע בעיבוד ומיתוג, ואיזה קליפ מושקע...... המון כסף.
עכשיו זה חמוד ביותר, הצפה של מושגים אקטואליים, אבל אוטוטו בעז"ה כולנו נשכח מהמלחמה ומהשיר.
זה כמו שמישהו היה מוציא שיר על קורונה עם המילים 'פייזר' או 'סגר שני', 'פרוייקטור קורונה' וכו'. היום לא היינו מסוגלים לשמוע את השיר הזה.(אגב, העובדה שהוא לא הכניס את מני ממטרה רק ממחישה כמה הטרנדים עפים ונשכחים כ"כ מהר. זהו, עבר חודש וכבר שכחנו את הממטרה).
-
@ללוש אין לי איך להורי את הקליפ. רק מציין שזה קליפ מילים.