רעיון לפורום
-
יש לי רעיון מטורףףף:
תעשו שיהיה אפשרות לעלות פוסטים (כמו בפייסבוק וכדו') לא בהכרח בתוך נושא מסוים.. אם אפשרות שיתוף.. לייקים.. עוקבים.. לדעתי זה יהיה הרבה יותר מעניין..
חושבים כמוני תנו
חושבים אחרת תייגו אותי וכתבו..
תודה, מקצב.

@NTZ לתשומת ליבך.. כמובן שזה רק המלצה..

-
יש לי רעיון מטורףףף:
תעשו שיהיה אפשרות לעלות פוסטים (כמו בפייסבוק וכדו') לא בהכרח בתוך נושא מסוים.. אם אפשרות שיתוף.. לייקים.. עוקבים.. לדעתי זה יהיה הרבה יותר מעניין..
חושבים כמוני תנו
תודה, מקצב.

-
@אפוש-פאר נכון אתם צודקים אולי מוזיקה ושירה וכתיבה כי פה בכתיבה האי אפשר להגיב זהה רק לייקים
-
@אתי-0 כן אבל גם הלייקים כאן זה בקושי וזה פחות נחמד מאשר לדפדף על כל הפוסטים בכל הנושאים וכו'..

-
יש לי רעיון מטורףףף:
חושבים כמוני תנו
תודה, מקצב.

-
@איזה-קטע
סוג של רשת חברתית למוזיקה..
ולמה שלא יאשרו? כמו שמאשרים את מקצב אם הסינון ואם המפקחים שנמצאים כאן אמורים (נראלי..) לאשר גם את זה.. -
@איזה-קטע
סוג של רשת חברתית למוזיקה..
ולמה שלא יאשרו? כמו שמאשרים את מקצב אם הסינון ואם המפקחים שנמצאים כאן אמורים (נראלי..) לאשר גם את זה.. -
יש לי רעיון מטורףףף:
חושבים כמוני תנו
תודה, מקצב.

-
N ntz נעל נושא זה ב-
-
מ מנאששש סימן נושא זה כנושא רגיל ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות