ג'אם סשן
-
בטח. אחלה רעיון.
-
@טיטו המיזם הלך לעולמו? ת.נ.צ.ב.ה?
האמת שרק השבוע חזרתי לארץ ואני מנסה להשיג קידום לזה דרך היעזרות ברדיו ובאמנים שאולי יוכלו לקדם את זה. זה משהו שאמור לעלות כסף ואני מנסה למשוך בחוטים כדי לקבל מימון לזה.
אגב מי שחושב שיוכל לעזור בזה מבחינת ארגון שיכתוב פה במה ואיך ואם נצתרך אצור איתו קשר דרך ההנהלה. -
@טיטו רק עכשיו ראיתי ת'נושא ואני חושב שזה יכול לעבוד טוב
אגב. מה אתה אומר על מפגש סגור שיהיה בין המשתמשים המקצועיים ...
ופשוט ליהנות ממוזיקה -
@יואלי-יורוביץ אמר בג'אם סשן:
@טיטו רק עכשיו ראיתי ת'נושא ואני חושב שזה יכול לעבוד טוב
אגב. מה אתה אומר על מפגש סגור שיהיה בין המשתמשים המקצועיים ...
ופשוט ליהנות ממוזיקהבינתיים מאז שהעלתי את הרעיון עד עכשיו ישבתי לברר לגבי הכל וחשבתי על זה שאולי כהתחלה זה צריך להיות משו קטן ואחרי זה להתקדם ולא לקפוץ ישר גבוהה
-
@טיטו מסכים איתך, וזה בעצם מה שכתב @יואלי-יורוביץ.
-
@טיטו מתבשל מפגש ???
-
@יואלי-יורוביץ דווקא אני בעד
-
@טכנאי-קיובייס-12 ניסיתי לארגן משהו גדול אבל יש הרבה דברים שתוקעים את זה רוצים לארגן משהו קטן עם תשלום מינימלי?
אם כן אני יכול לסדר את זה ולראות מה עושים עם ההגברה ושאר הדברים. (לפי כמות הלייקים אדע מי רוצה לבוא. כמובן שרק את הבנים אני אספור כי הבנות לא יוכלו לנגן ולשיר...) -
@טיטו הגברה וכל הדברים שצריכים למוזיקה
לדעתי אפשר לארגן מבין המשתמשים -
אוקיי אז לגבי הסשן אני גם חושב כמו שכבר אמרו שהכי כדאי יהיה בחנוכה בעזרת השם אבל קודם כל צריך מקום לפני הכל ואני חושב שדבר כזה יעלה כסף ולא קצת... אם מישהו מכיר מקום זול או יודע על מקום שיסכימו לארח דבר כזה כערב התנדבותי וכדו' אשמח שיכתוב פה הצעות.
את הציוד להגברה וכן את הכלים אנחנו נחלק בין מי שישתתף כדי לא להוציא כסף מיותר ומי שירצה לבוא רק בשביל ההנאה כצופה מהצד אז אחרי שנסדר בעזרת השם את כל העיניין הטכני נעשה רישום מסודר עם פרטים מדוייקים כדי שזה ילך באופן נורמלי ונדע להערך לפי הכמות שירצו לבוא...מי שיש לו ציוד הגברה ואפילו חלקי ורוצה להרתם לעזור בזה (כהתנדבות כמובן... לערב הזה לא הולך להיות מטרות רווח) שיכתוב פה ואני כבר אדאג ליצור איתו קשר. תודה מראש.
-
@טיטו כנ"ל תודה.
רק לא כל כך הבנתי איך זה יעבוד, יהיה שם שם עשרים אורגניות?
והאם זה מיועד לכל חברי הפורום או רק לקבוצות מסוימות? -
-
@טכנאי-קיובייס-12 זה יהיה על פי רישום ככה שמי שירצה לנגן יוכל לעלות החלק מהערב כדי שכולם יהנו אבל בכללי זה יותר משהו כמו מציאת הרכבים ונגינה +יצירת שירים כקאברים או מקוריים.
וזה מיועד לכל חברי הפורום ומי שירצה שיביא גם חברים מבחוץ רק קודם כל בואו נסיים חהתארגן על מקום ואז נעבור לשאר הפרטים כי כל זמן שאין מקום אין לי איך להתקדם... -
@שיר-נולד אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
הי, בקשר לג'אס סשן - אני בכל אופן לא הולכת להיות שם כמובן
אבל אני יכולה לעזור עם מקום-
בית גדול ומפואר (ברמה של אולם) עושים שם שמחות כמו שבע ברכות, אירוסין,
בר מצוות וכד'
יכול להיות בחינם או בתשלום סמלי אני צריכה לבדוק את העניין (באיזור מרכז)
אם נשמע לכם פ'סדר אני אברר לכם -
הי, ושוב בקשר לג'אם סשן-
אני צריכה לדעת בערך ,מי שיכול לשאר כמה משתתפים יהיו,
והאם יש מצב שכל אחד יוכל לשלם תשלום מינימלי (תודיעו לי כמה משתתפים בערך ואני יוכל לומר לכם כמה לשלם.).
דברתי עם מנכ''ל "לב אחד" ויש לו אולם במודיעין עילית -הוא גם רוצה לדעת מה הולך להיות,
כאילו לשם מה מתכנסים, ואולי הוא יוכל לתת בחינם ---
(כולל כיבוד) -
@שיר-נולד אני משער שיהיו באיזור ה50 עד 100 הלוואי שיהיו יותר אבל זה מה שנראה לי כרגע, אני יכול לנסות לעשות סוגשל רישום פה בפורום בשביל לבדוק כמה ולראות מי בא ואולי יש כאלה שירצו לבוא עם חברים...
לגבי תשלום סימלי זה גם תלוי בכמות האנשים לפי התשלום שידרש ואז אני אדע לחלק את זה (אם יש 100 איש והוא רוצה 1000 שקל זה יצא 10 אבל אם יהיו 50 זה יצא 20 וכן הלאה...)
אגב תודה רבה על ההירתמותלגבי היעד שלשמו מתכנסים זה סוג של כנס של הפורום אבל לא רק אלא שזה נועד בשביל גאם סשן שזה אומר שיושבים נגנים ויוצרים ביחד שירים עם הקהל או מנגנים שירים לפי בקשת הקהל וגם אם זה בסוף יהיה בחנוכה כמו שאנחנו רוצים אז זה יהיה עם ריקודים ושמחה לכבוד חנוכה.
-
-
@טיטו אוקי ,אני אמסור לו (במוצ''ש תהיה לי תשובה מדוייקת להכל)
ובדיוק בערך ככה חשבתי ,ממש תשלום סמלי..
אגב
המנ''כל הוא אבא של חברה, זה לא שעשיתי יותר מדי, אם זה בהישג יד , למה לא?!
אני פשוט לא יכולה לראות שמישהו מנסה לעשות משהו אבל בת'כלס אפ'חד לא מנסה לדחוף
(ואני עוד לא הולכת להיות שם.. זה נטו בשביל לעשות לכם ת'חג..)
נ.ב
אולי כן כדאי לראות פחות או יותר כמה הולכים