דעת קהל - סקר המוזיקה הגדול | חודש אב - בין הזמנים תשפ''ב
-
@davidovsk אמר בדעת קהל - סקר המוזיקה הגדול | חודש אב - בין הזמנים תשפ''ב:
@906 לדעתי כל הסקר הזה נועד רק לשאלה איזה תחנת רדיו עדיף חי או ברמה
ולדעתי זה סקר שמצביעים לו בדיוק כמה צוציקים מפורום מקצב, ככה שזה לא באמת מצביע על המציאות בשטח
(לא מזלזלת, אבל לא ככה מבצעים סקרים... זה לא אמיתי בעליל) -
@ב-ב @ב-ב זה סתם לקחת את זה למקום לא נכון..
אני לא בא בשביל להוציא בהמשך החודש את התוצאות ולדפוק על השולחן ולומר: תשמעו התחנה הזאת היא התחנה המואזנת ביותר בציבור החרדי על פי הסקר שערכתי שענו עליו כמה מאות אנשים.. ממש לא זה לא סקר TGI (שגם הוא לא הכי מדויק) זהו סקר שאני מקיים כאן כמו עד הרבה סקרים נוספים שמעלים כאן ובאתרים אחרים שונים שהקונספט של הסקר הוא לברר את אותו עניין בקרב הגולשים של אותו אתר.. לא צריך להביא את זה למקום של סקר TGI שיצביע על המציאות אלא כמו עוד סקרים רבים שמקיימים באתרים שהם נקודתיים לגולשי אותו אתר [וגולשי האתר כאן לפי הכמות דירוגים המפתיעה וההצבעות שקיבלתי כאן מחברי הפורום שהגיעה וזרמה בלי הפסקה בשעה הכ''כ מאוחרת בלילה שהסקר עלה לאתר ובזמן קצר מאוד מוכיחים ומראים שזה פופולרי מאוד ושבקצב הזה נגיע לכמות גדולה מאוד של מדרגים שכן תיתן אינדקיציה מסויימת] וגם אם לא נגיע לכמות גדולה (עד עכשיו לא נראה בכלל שזה הולך לכמות קטנה) זה סקר כמו שמפרסמים סקרים בקווי תוכן שונים ובאתרים שונים
אני כותב מאוד ארוך... אבל צריך להבין מה הקונספט של הסקר ומה מנסים להשיג דרכו לפני שאומרים שהוא לא מוצלח ולא יעיל
מה שגם אם נכנסת לסקר תגלה שיש פה משהו מיוחד ושונה: רשימה מלאה של כל שדרני הרדיו שמגישים תכניות מוזיקה (קול פליי-קול חי מיוזיק-קול-חי-קול ברמה) ואף פעם לא נגעו בנושא הזה מעבר ליואלי דיקמן / מנחם טוקר.. ועוד יותר מעניין שבכמות דירוגים שיש כרגע (כמה עשרות מדרגים) רואים מגמה מעניינת לכיוון שדרן מסויים מקול חי מיוזיק ולא למנחם טוקר ויואלי דיקמן.. וזה מראה על הרבה (וגם מראה על חשיבה מקורית נכונה ואמיתית של המדרגים) על אף שעם הזמן ועם העלייה של כמות המדרגים דברים יכולים להשתנות מן הקצה אל הקצה..
@ב-ב ואם אתה מתכוון ל'כמה צוציקים' במובן כמותי אז אני יעדכן אותך שלפי הדירוגים כרגע יש יותר מכמה צוציקים והמספרים הם גבוהים.. וזה ימשיך לעלות במשך תקופת הדירוג הדי ארוכה שהצבנו
ואם במובן איכותי.. אז הסקר הזה הוא לא סקר שצריך להיות מייבין גדול בשביל לענות עליו.. אנשים בוחרים את התחנות שהם אוהבים לשמוע ואת השדרן שהם אוהבים לשמוע כל אחד לפי טעמו ועניינו..
וזה ההזדמנות לומר תודה לכל מי שנכנס ומדרג.. סקר ראשון מהמיזם הזה (שכמו שציינתי הוא חלק מפרוייקט מיוחד שבעז''ה יראה אור בקרוב) ומשמח לראות את ההיענות והשיתוף פעולה שתהפוך את הסקר הזה לדבר גדול ומיוחד -
@קוקה-קולה
זה התאפשר בטעות לגמרי.. אנחנו רוצים לשמור על הפתעה ולפרסם את התוצאות שיסתיים זמן הדירוג.. אין קטע אם כל מדרג רואה את כל התוצאות כי הקונספט הוא לפרסם את זה בצורה מיוחדת שתדעו עליה בהמשך (במסגרת הפרוייקט שיהיה כנראה, הסקר הזה הוא לא כמו שאר הסקרים שבאתר מהבחינה הזאת)
@906 נפתח בהמשך את האפשרות שכל אחד יוכל לקבל אפשרות לראות את מה שהוא עצמו דירג.. מין סיכום למייל
את האפשרות לראות את התוצאות של כולם לא נפתח כי זה לא הקונספט -
@906 לא התכוונתי לכמות, התכוונתי שכמה שהכמויות גדולות מדובר פה על טווח גילאים מסויים וזה לא מצביע על כלום. (נכון שהצעירים חושבים שהעולם שלהם.... אבל עדיין)
אז מי שלמד לבצע סקרים בצורה נכונה יודע שלא ככה עושים את זה.
אין לי בעיה, תעשו לכיף ותהנו כפי 'אמרה @קוקה-קולה אבל אל תחשבו שמה שייצא ישקף את האמת.... -
אפשר לראות את התוצאות של עכשיו?
-
@הודיה-1 אנחנו רוצים לשמור על הפתעה ולפרסם את התוצאות שיסתיים זמן הדירוג.. אין קטע אם כל מדרג רואה את כל התוצאות כי הקונספט הוא לפרסם את זה בצורה מיוחדת שתדעו עליה בהמשך (במסגרת הפרוייקט שיהיה כנראה, הסקר הזה הוא לא כמו שאר הסקרים שבאתר מהבחינה הזאת)
-
@906 פחח
ואתה מאמין לכל אותם סקרים באתרים ובקבוצות השונות?
טוב, חבל להתווכח, אני מדברת איתך מקצועית.
סקר או מחקר לא עושים ככה. נקודה.
אפשר לעשות בשביל הפאן אבל אל תחשוב לשניה שזאת האמת.
(ועם כל הכבוד למשתמשי מקצב ולכמות שלהם, יש פה טווח גילאים מאוווד מצומצם וסגנון מאוד מסוים אז בודאי ובודאי שזה לא משקף בגרם את המציאות) -
שימו לב: לכל המדרגים שעוד לא דירגו והשתתפו בסקר החדש של חודש אב - בין הזמנים
ההודעה הראשונה בשרשור-נושא כאן שבה היה קישור לדירוג ירדה מהאתר ובמוצ''ש הסקר יעלה מחדש בצורה רשמית יותר, בדף הבית של
האתר להצבעה ישירה כאן באתר
עד אז אתם מוזמנים להמשיך ולדרג בקישור: https://forms.gle/rReWTZbv6YYe7qiJA
תודה ושבת שלום -
מתי תוצאות?