עזרה| בעיה בנגן
-
@מקצועיות מה זה?
-
@היידה-מיוזיק-0
אהמ...
לא רוצה לאכזב אבל @מקצועיות אם את כבר עוזרת לה
היה לי כרטיס זיכרון שהכנסתי אותו גם כמו @היידה-מיוזיק-0 למחשב עם וירוסים והוא לא היה נותן להעתיק אליו קבצים
מתישהו הוא נעלם
אבל כנראה יש איזו תוכנה של אנטי וירוס
הגיוני שחניות של טלפונים עושות דברים כאלו? -
@נוי אמר בעזרה| בעיה בנגן:
הגיוני שחניות של טלפונים עושות דברים כאלו?
כן ברור.
אבל רציתי לדעת איך אני עושה את זה בעצמי...
כי זה קורה לי הרבה. -
@היידה-מיוזיק-0
יכמה זמן יש לך את הנגן הזה?
הוא "חווה" נפילות ,מים וכולי..? -
@נוי יש לי אותו כמה שנים.
אבל שמור מאוד, ולא חווה הרבה נפילות יחסית.
לא חושבת גם שזה קשור לנפילות, זה יותר נראלי וירוס קשה... -
@טיטו @מויישה-הבכיר אתם מבינים בזה במקרה?(וירוסים בנגנים)
@היידה-מיוזיק-0 אמר בעזרה| בעיה בנגן:
יש לי נגן MP3 סאנדיסק קליפ ספורט.
וכשאני מנסה להעביר אליו שירים מהמחשב, המחשב קורא אותו לשנייה והנגן מתנתק.
יש למישהו מידע בנושא?
אציין שפרמטתי אותו דרך המכשיר עצמו מחשש לוירוסים, וזה לא עזר...
אשמח לעזרה!@מקצועיות אמר בעזרה| בעיה בנגן:
@היידה-מיוזיק-0 נסי בלינוקס
מה זה?
מחיפוש גוגל:
אז מה היא בעצם ה"לינוקס" הזאת שכולם מדברים עליה? הנה מספר פרטים, ממש על קצה המזלג:עובדות אחדות שאולי לא ידעת...
את לינוקס ניתן להשיג לגמרי בחינם מהאינטרנט או לרכוש במחיר סמלי מאחד המפיצים. איך זה שניתן לקבל מערכת הפעלה שלמה, ברמה שלא נופלת ממערכות הפעלה שנמכרות באלפי שקלים, בחינם? לינוקס היא פרויקט קהילתי: כל מי שמפתח את לינוקס, מחזיר את הפיתוחים שלו לקהילה וכך כולם יכולים להנות מהם.
??? -
-
@היידה-מיוזיק-0 לא ממש יעזור לפרמט אותו כי לא כל וירוס הוא כזה שנמחק. יש סוגים של וירוסים שבעצם חודרים לחומרה "ונדבקים" בה הדרך היחידה למחוק אותם היא דרך מחשב מחובר לאנטי וירוס ואז ביצוע סריקה מבפנים על הנגן ומחיקת הוירוסים דרך המחשב.
אם זה מכשיר טיפה משוכלל אז יכול להיות שיש לו בפנים אופציה לקבצים מוסתרים שצריך למחוק גם אותו -
@טיטו הבעיה שאינלי אנטי וירוס...
יש דרך להתקין את התוכנה בצורה חינמית? -
@מקצועיות מה זה?
לינוקס היא מערכת הפעלה שאינה ווינדוס.
מה זה יעזור?
הסבר קצר על חומרה ווירוסים:
המערכת הפעלה הנפוצה ביותר בעולם זו ווינדוס, על כן יצרני וירוסים מתכנתים קבצי רוגלה/זדוניים המתאימים לפעול על מערכת זו.
מערכות הפעלה אחרות לא מכירות בקבצים אלו ועל כן ניתן דרכן לבדוק בקלות האם הנגן עצמו הרוס או שאין זה אלא וירוס שמאחר ואינו מתוכנת לאותה מערכת אחרת, ניתן לראות אותו ולמחוק אותו בקלות, וזה פותר גם את ענין הקבצים הנסתרים שהזכיר @טיטו, (אלא שמה שהציע באמצעות מחשב עם אנטי וירוס ברוב המקרים לא יעזור כי לפי פרטי המקרה, נשמע שהוירוס יושב על עצם החיבור למחשב וקוטע את תגובת הכונן).הסיבה שהצעתי לינוקס היא מאחר וזו מערכת חינמית שיש לה גירסאות (או בלינוקסאית - הפצות) שאפשר להתקינם על דיסק און קי ולא צריך להחליף את כל המערכת של המחשב לכבוד הוירוס, וככה כל מה שצריך לעשות הוא להפעיל את המחשב ולהפנות אותו למערכת שעל האון קי ולא בהארד דיסק של המחשב.
כמובן שעל פי האמור ניתן גם לבדוק את זה במאק (מחשבים של אפל) או אנדרואיד, אלא שהם פחות נוחות לעבודת נבירה אחר וירוסים.
לסיכום - חפשי מישו שיש לו את מערכת שאינה ווינדוס ולחבר לזה את הנגן, אם מתחבר - לפרמט דרך המערכת הנ"ל, אם לא צריך כבר לגשת לתוכנות איפוס ושיחזור.
(לא אפרט על זה בפוסט זה כי זה ארוךךךךךך, ואפשר לבדוק את כל סוגי התוכנות בפורום מתמחים טופ או תחומין.)אגב, מאחר והתעניינת - אנטי וירוס ESET הוא מצויין ותוכלי להתקין גירסת ניסיון חינמית ל30 יום לכה"פ להתחלה.
בהצלחה
|| @נוי אני לא עוזרת גם אם ארצה..
מקסימום עוזר....|| -
@היידה-מיוזיק-0
הוא נטען?
(במתמחים יותר רלוונטי השאלה) -
@עצניק-שרוף כן, נטען.
אגב @טיטו התקנתי את אנטי וירוס של ESET ועדיין המחשב קוטע את הכניסה של הנגן.
אני מכניסה את הנגן, והוא עולה לשנייה במחשב, ומתנתק מייד.
ניסיתי בכמה מחשבים.
הוא כותב לי "מעביר" (כביכול שהוא מחובר) אבל בפועל- הוא לא במחשב.
אם יש משהו שיודע מה הסיבה אשמח ממש. -
@היידה-מיוזיק-0 אני לא חושב שזה ממש קשור ללינוקס או משו כי הוירוס יכול להיות וירוס תולעת שבעצם מחריב את החיבור ואז את החומרה מה שאומר שכמה שתטפלי בזה מהר יותר ככה זה יהיה יותר יעיל ואפשרי.
אם את צריכה יותר מידע ועזרה אולי באמת שתפני שאלה במתמחים שם זה המקום הכי טוב לבעיות במחשבים וחומרה ויש שם אנשים שיודעים יותר מאיתנו לגבי הדברים האלה -
יש שם מלא אנשים שמבינים בזה
-
@היידה-מיוזיק-0
מכיר את המכשירים הגדולים של קול הלשון כמו שיש בבעלזא ובבתי כנסת גדולים
תמיד כתוב שם אנטי וירוס מעודכן
בגלל שנכנסים לשם הרבה נגנים אז יש להם אנטי מאוד משוכלל
אז תנסה לחבר לשם אולי יעזור לך -
יש לי נגן MP3 סאנדיסק קליפ ספורט.
וכשאני מנסה להעביר אליו שירים מהמחשב, המחשב קורא אותו לשנייה והנגן מתנתק.
יש למישהו מידע בנושא?
אציין שפרמטתי אותו דרך המכשיר עצמו מחשש לוירוסים, וזה לא עזר...
אשמח לעזרה!בד"כ זה קשור לכבל.
יש נגנים שמתחברים למחשב אך ורק עם כבל מיוחד.
אני לא יודעת איך קוראים לו- אבל בכבל עצמו יש סוג של עיגול לקראת הקצה שלו.מצורף תמונה-
-
@שמעון-2 אמר בעזרה| בעיה בנגן:
@היידה-מיוזיק-0
מכיר את המכשירים הגדולים של קול הלשון כמו שיש בבעלזא ובבתי כנסת גדולים
תמיד כתוב שם אנטי וירוס מעודכן
בגלל שנכנסים לשם הרבה נגנים אז יש להם אנטי מאוד משוכלל
אז תנסה לחבר לשם אולי יעזור לךאל תסמוך על זה בחיים!!!!!!!!!
המכשירים האלה זרועים וירוסים, ומה שכתוב אנטי וירוס מעודכן זה לא אחר מאשר תוכנות חינמיות פשוטות ודפוקות שלא עושות כלום.
מסקרנות בדקתי את זה בעצמי פעם, הועתקו לי במכה אחת 9 וירוסים.... (4 מסוג תולעת, 5 מסוג סוס טרויאני) -
@אייצ-ית ניסיתי מלא סוגי כבלים...
לא עוזר.
מקווה שיהיה פתרון אחת ולתמיד... -
@אייצ-ית ניסיתי מלא סוגי כבלים...
לא עוזר.
מקווה שיהיה פתרון אחת ולתמיד...גם כבל בסגנון שצירפתי לעיל?