המצעד השנתי רדיו קול פליי
-
@נעמי16 אמר בהמצעד השנתי רדיו קול פליי:
אוקיי,לפי התגובות כאן אני רואה שאני לא היחידה שהתאכזבה קשות מהמצעדים השנה.
צר לי.....אבל הבדיחה שכונתה "מצעד" היה הדבר הכי רחוק ממה שזה.והיה מצחיק/עצוב לראות את זה מצעד אחר מצעד.
זה בערך כמו שיגידו לכם "תבחרו מספר מאחד עד עשר לא כולל אחד,שתיים,שלוש,ארבע,חמש,שש,שבע,שמונה,תשע.....נכון בחרתם עשר?" נשמע לכם מגוחך? גם לי.
אחרי שמשמיטים לך חצי מהאמנים בגלל שיקולי אינטרסים שלא יקראו לבדיחה המהלכת הזו "מצעד",תודה.צודקת בכל מילה...
מרוב ייאוש כבר לא הצבעתיו@shin הכל מכור מראש אז אין מה לפנות אליהם...
-
@ב-ב אמר בהמצעד השנתי רדיו קול פליי:
@shin אמר בהמצעד השנתי רדיו קול פליי:
שהורידו הרבה אופציות. כמו ריבו.
לא כתבת בנושא אחר שנמאס כבר מריבו ולא מגיע לו...?
ככה שאם היו שמים אותו היית מתלונן שהוא לא שייך בכלל להיות במצעד.זה שהביעו דעה על תופעות שונות במוזיקה, לא אומר ששונאים את מה שאותו זמר מוציא.
ישי ריבו זמר ענק עם שירים מדהימים. גם אני שפתחתי נושאים שיכולים להתפרש כביקורת על ריבו, חושב שחייבים להכניס את השירים שלו למצעדים (וגם לבחור בהם!).
לא כל דעה שהיא לא מספיק נלהבת על הזמר הזה, מחייבת שמי שכתב אותה שונא את ריבו...למי שלא מבין: כתבתי לפני כמה ימים פוסט בשם "הקבלת פני ר(י)בו" והיו כאלו שלקחו את זה קשה וכתבו במילים חריפות ביותר על זה ש "למה על כל דבר יוצאים נגד ריבו", וממקום טוב אני כותב שכדאי שתבינו משהו: אני בסך הכל העלתי נושא שרציתי להבין מה מושך את הקהל שוב ושוב להופעות הרי שום דבר לא משתנה שם, והתגובות (חלקם הקטן, יש לציין למען ההגינות) היו כל כך לא קשורות. כאילו ריבו הוא אדם נרדף ומסכן שאני עושה נגדו את העוול שבעוולות.
מותר להביע את דעתי על משהו שהוא לדעתי פחות טוב, בשביל מה נועד פורום? רק לתת לייקים?!תרגיעו! לאף אחד מהערוצים אין שום דבר נגד ריבו ואם כבר ההיפך (למי שקצת יודע.. ובפרט קול חי)
-
@יואל-שג אמר בהמצעד השנתי רדיו קול פליי:
למה זה מסומן לי כאילו כבר בחרתי שירים?
יש מצב שהבאת קישור אחרי שכבר הצבעת ולכן זה נותן את הקישור שלך עם השירים שבחרת? -
@מרב אמר בהמצעד השנתי רדיו קול פליי:
@shin מה הקשר?
שישי בבוקרזה הפרש של כמה שעות
נוו טועים, טעינו, טעות. -
לא הבנתי את זה שהם מחליטים [גם קול חי וגם קול פלי] איזה שירים יזכו בתור שיר השנה תנו לבחור איזה שיר שאהבתי גם אם אתם לא רוצים שהוא יהיה שיר השנה
כנ"ל בזמר השנה, למה נותנים לי לבחור אחד מתוך עשר זמרים שהם רוצים. "אני חושב שלמוטי וייס מגיע את תואר זמר השנה כי ככה אני חושב" למה לא נותנים לי לבחור בזמר שאני מעוניין?
למה אין אפשרות לבחור במוטי וייס?
למה אני לא יכול לבחור את ירושלים של איתי דוד לשיר השנה?
או את איתי דוד עצמו לזמר השנה?
אם כבר מצעד אז עד הסוף. תנו בחירה במצעד -
@משה-שולמן
שידור המצעד - מוצ"ש ב 22:00 -
@יוסי-רבינוביץ זה לא היום ב 16:00?
-
@יוסי-רבינוביץ אם אני לא מתבלבלת שמעתי שהמצעד יהיה היום בקול ברמה וישודר בשעה 16:00.
אבל אולי אני טועה...