הקלטה בטיירוס 5
-
@מישהי-מאמי תיבדקי בצד למעלה כחה זה בכול הימאה בצד לעד המסך יש כמה כפתורים עם סימן של להתחיל ולהפסיק
-
@למדן אני יודע איך מקליטים ואיך בונים פלייבק
בפעם הראשונה לא צריכים להגדיר אבל אם רוצים להקליט אחרי זה עוד דברים. כן צריכים להגדיר. אחרת זה מוחק לך מה שהקלטת לפני זה
מה שאני רוצה לדעת איך אני מגדיר את זה. למצב שזה יקליט את השירה -
@יואלי-יורוביץ
אחרי שאתה מסיים את ההקלטה הראשונה תלחץ עליו ותעשה multi treck
זה נמצא על המסך בצד ימין ואז תלחץ yes ואז הוא יתן לך הרבה האפשריות תלחץ על rec mode ותעבור לשורה השניה normal plebek משהו כזה כתוב שם
בהצלחה תעדכן אותי -
אני כבר 6-7 שנים עם האורגן שלי ימאהה A2000 ואין לי מושג איך להשתמש בו אני יודעת רק איך עושים תופים ומשנים את הצליל של הכלים...
איפה אני יכולה למצוא על זה מידע? (עדיף פה במקצב) -
@מישהי-מאמי אני יעזור לך בס"ד תגידי מה את רוצה בניית מקצבים או קולות .לסדר את האורגנית דגימות יש המון דברים תגידי משהו ספציפי
-
@מישהי-מאמי
את מתכוונת למחוק את השאר או באמצע שיר להשאיר רק בס -
@מישהי-מאמי על מה ענית כן לא הבנתי .
1 למחוק את השאר את נכנסת לאיפוא שבונים מקצבים ושם את רואה את הערוצים את לוחצת בצד ימין של המסך נראה לי כתוב דליט באנגלית תלחצי על זה ותוך כדי את לוחצת על הערוץ (מתחת לכל ערוץ יש שתי לחצנים מתחת למסך אז תלחצי על הכפתור העליון )
להשאיר רק את הבס באמצע שיר .
יש מצב כזה על המסך שרואים את הערוצי בניה תלחצי מתחת המסך אבל לא בכפתור העליון אלא למטה .
בכיף מקווה שהובנתי אם לא אני פה !!! -
@מישהי-מאמי איפוא שאת רואה את הבס או שאת גם לא רואה את זה
-
@מישהי-מאמי הכל טוב אולי תעשי תמונה ויהיה יותר קל
ואגב התכוונת להוריד באמצע שיר ? -
@למדן במשהו מהם זה הערוץ?הבס?
הנה אני לא יודעת עד כמה רואים טוב:
DSC_0000619.jpg -
@מישהי-מאמי יופי בערוצים יש עוד אפשרות לראות את דגימות שעובדים במקצב ושם תורידי את דגימות של כול מוזיקה ותשרי את בס המשחק בידיים שלכה
-
@מישהי-מאמי בתמונה שיש למטה סוג של מדד כזה בתמונה 2