תכנית "לילה מנצח" בהגשת יואלי דיקמן
-
@ארי-גולד אמר בתכנית "לילה מנצח" בהגשת יואלי דיקמן:
אגב אם אתם רוצים ואתם באזור אפשר להיכנס לאולפן שלהם ושם מעלים ישר את מי שרוצה, האולפן במכון מור בבני ברק,
||הייתי שם פעם והעלו את מי שהיה שם, אבל אנ'לא במאה אחוז שיעלו תמיד||
ממש לא
פעם הכניסו אותי למזכירות לקחת פרס
התחננתי למפיק שיתן לי ליכנס והוא לא הסכים
בקוטשי נותנים ליכנס לקחת פרסים||אולי בגלל שאני בת||
-
@ארי-גולד אתה בטוח????????
אני לומד ממש באזור אולי אני ינסה ויעדכן אתכם -
@שימי-המוזיקלי לא ניראה לי, היתי שם לפני שנה בערך, ונתנו לנו להיסתקל מהזכוכית...
-
@שימי-המוזיקלי @שימי-המוזיקלי
אני כמעט בטוח הייתי שם כי הייתי צריך להיפגש עם יואלי וראיתי שהם העלו שם חברה שהו שם וגם לי הציעו לעלות, -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
שימי המוזיקליהשיב להדרי ב 22 באפר׳ 2023, 19:52 נערך לאחרונה על ידי שימי המוזיקלי 22 באפר׳ 2023, 19:53פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@תהילוש-0 אמר בתכנית "לילה מנצח" בהגשת יואלי דיקמן:
@אבי-לוי השבוע הקרוב שווה האזנה יהיה ביחד עם ישראל כהן
אבל תמיד ישראל כהן משדר ביחד עם יואלי, לא רק השבוע הקרוב...
-
@חיה-בקליפ כן נכון אני עולה הרבה בקול ברמה לשידורים של הלילה והם ישר עונים ענו לי פחות משתי דק' בדר"כ
-
אילה הזמרתהשיב לתהילוש 0 ב 22 באפר׳ 2023, 22:27 נערך לאחרונה על ידי אילה הזמרת 22 באפר׳ 2023, 22:32
@תהילוש-0 כן שמעלים בלילה הם עונים מהר בצהריים את צריכה מיליון פלאפונים כדי כל פעם להתקשר ממספר אחר אחרת הם לא עונים
אני הייתי כמה פעמים באולפן והם לא מסכימים לבנות להכנס ליואלי -
@אילה-הזמרת מי מחכה בצהריים בכלל אני בחיים לא יעשה לי בושות לעלות בצהריים זה בטוח
ואני מבינה שהם לא מכניסים בנות ליואלי בואו נירגע יש גבול וגם צריך לכבד......... -
אילה הזמרתהשיב לתהילוש 0 ב 23 באפר׳ 2023, 13:14 נערך לאחרונה על ידי אילה הזמרת 23 באפר׳ 2023, 13:35
@תהילוש-0 למה בושות? עליתי כבר הרבה פעמים אני אלופה בממשיך כמעט קבלתי 500שקלים באחרון הוא בכוונה בילבל אותי
-
@אילה-הזמרת אני לא מקשיבה בדר"כ ליואלי,
כאילו הוא מעלה בנות ושואל אותן חידות????
פוסט 1319 מתוך 1703