אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@נ-נח-נחמ-נחמן-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אייצ-ית נכון אבל רוצים לעתדכן ושלא יהיה משהו עלום ואי נעימות
אפשר כל יום לראות את כמות הלייקים שקיבלתם. פשוט כנסו לפרופיל.
למרות שאני לא מבינה למה אנשים עושים מזה עסק...
אני אפילו לא עוקבת אחרי זה -
@א-ה-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אייצ-ית מי שיש לו יותר מ 4000 לייקים,
לא מבין מה זה כ"כ חשוב...מסתבר שכנראה זה הגיע למספר הזה כי לא רדפתי אחרי זה.
איך אומרים-
מי שרודף אחרי הכבוד....חוץ מזה שכמות הלייקים הזו לא עוזרת לי בחיים..ככה שאני מאמינה שגם לכם.
-
פוסט זה נמחק!
-
@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
למרות שאני לא מבינה למה אנשים עושים מזה עסק...
אני אפילו לא עוקבת אחרי זהדווקא אני דיי מבינה... כי בא נגיד שהם רוצים שתהייה להם חתימה וכד'... אז ברור שזה יהיה אכפת להם.
אבל זה למשתמשים החדשים... האמת כשאני הצטרפתי לאתר זה היה ממש ממש מזמן שהוא עוד היה בחיתוליו, כמו שאומרים - וההרשאות היו שונות. לכן אפפעם לא עקבתי אחרי הלייקים שנכנסים לי.... זה לא הדבר העיקרי בפורום.
ו- @א.ה-2 - משתמשים המגיעים למספרי לייקים גבוהים - כנראה שזה הגיע להם ביושר... לא יושבים רגל על רגע והכל מצטרף ידנית בסוף היום.......... זה רק מראה על תרומה מעבר לאתר. לכן הצורה בה כתבת את מה שכתבת קצת לא נקראה אצלי בנח.
-
@א-ה-2
אוכל לומר לך, שבאופן אישי בהתחלה כל הנושא הנ"ל היה קצת אכפת לי... כמו ש @רבקה אמרה, שיהיה לי חתימה ודברים מעין אלו...אולם מניסיוני האישי, ככל שעולים הלייקים ככה ההתלהבות והרדיפות אחרי זה צונחים....
לאט לאט, זה מאבד כל משמעות, עד למצב שבכלל לא בודקים את קצב ורמת העלייה.גם אתה תראה, שמן הסתם ככל שיעלה לך- כך זה יפסיק לעניין אותך בהדרגה...
-
פוסט זה נמחק!
-
@היידה-מיוזיק-0 מ.11 באפר׳ 2021 האתר קיים
-
@היידה-מיוזיק-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כמה זמן האתר קיים?
כ 10 חודש
@היידה-מיוזיק-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
וסתם ככה- איך מגיעים להיות בצוות פיקוח? זה תלוי בוותק, בפעילות והתרומה?
נגעת בנקודה חשובה!
צוות פיקוח לא נבחרים ע"פ כמות מוניטין וגם לא ע"י וותק אלא רק ע"י שימוש נורמלי שתורם ומוסיף לרמת הפורום!
זאת הזדמנות מצוינת לומר (כמובן שלא מכוון למישהו ספציפי) שכל בקשה ממשתמש להיכנס לצוות פיקוח (או רק רמזים!) רק מרחיקה אותו מהתפקיד....
כשהנהלת הפורום צריכה כח נוסף היא כבר יודעת למי לפנות! -
פוסט זה נמחק!
-
@פונץ-בננה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@צוות-פיקוח
אשמח לדעת אם אפשר לפתוח נושא חדש של ניסים בלאק ??
ראיתי שיש לו נושא - אבל הוא דיון .. וגם נעול.
אני רוצה שיהיה נושא עם כל השירים שלו ...כן.
אין בעיה שתפתחי נושא ב 'לפי אמנים'. תצייני שזה לא כולל דיון על חייו הפרטיים אלא רק על המוזיקה שהוא עושה. -
פעם (לא מזמן) היה מצויין לי בחלק העליון של הנושא:
לצד כל מה שאתם רואים בתמונה גם איזה משתמשים נמצאים על נושא זה ברגע זה ועוד היה מצויין גם משתמש שכותב כעת היו רואים מתחת הפרופיל שלו מקלדת וזה היה סימן שהוא מגיב.
יש למישהו הסבר למה לאחרונה נעלמו לי שני יתרונות אלו, או שזה נעלם לכולם [שזה גם שאלה לפיקוח]? -
ראיתי שכתב מקצב העלה כאן נושא כזה משהוא על תגייות אז אני שואל מה זה תגיות?
-
@ענק-הענקים-בדורינו לכולם זה נעלם, @צור אמר שזה יחזור, זה יחזור, אין להם בדיוק פתרון!!!
כי לי זה היה ממש נוח, הלוואי שיחזור!!! -
@יעקב-ה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כי לי זה היה ממש נוח,
גם לי, אבל לא הבנתי, זה תקלה שלא בידם של ההנהלה?
-
פוסט זה נמחק!