אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

@שמעון-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: זה לא באחריותנו ושליטתנו. 
 היה ניסיון בעבר ואפילו כמה ניסיונות לפתוח את הביקורת לתגובות וזה נגמר לא טוב...
 יש לך בקשה\הערה נקודתית?
 אגבף כפי שכבר ציינו, הפנייה לניהול עוד עומדת וקיימת...
- 

@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: יש לך בקשה\הערה נקודתית? בקשה לא הערה כן מעוד יפה אבל אולי תעשו כמו סקר כזה שיהיה כתוב האם ..... היה יפה 
 כן \ לא בלי תגובות
- 

@שמעון-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: יש לך בקשה\הערה נקודתית? בקשה לא הערה כן מעוד יפה אבל אולי תעשו כמו סקר כזה שיהיה כתוב האם ..... היה יפה 
 כן \ לא בלי תגובותבשביל זה יש לייקים 
- 

@שמעון-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: בקשה לא הערה כן מעוד יפה אבל אולי תעשו כמו סקר כזה שיהיה כתוב האם ..... היה יפה 
 כן \ לא בלי תגובותלעניות דעתי אין צורך בסקר שכזה. 
 מי שאהב- אהב ואנחנו שמחות בכך.
 ומי שלא- זכותו המלאה.
 אבל אם כבר הזכרת סקר...
 אולי בהמשך יהיה בביקורת סקר אבל מכיוון שונה לגמרי... אבל אני עוד לא אמרתי כלום:)
- 

@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אולי בהמשך יהיה בביקורת סקר אבל מכיוון שונה לגמרי... אבל אני עוד לא אמרתי כלום:) אפשר לכתוב את זה בעידכוני סקופים? 
- 

@שמעון-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אולי בהמשך יהיה בביקורת סקר אבל מכיוון שונה לגמרי... אבל אני עוד לא אמרתי כלום:) אפשר לכתוב את זה בעידכוני סקופים? לא נראה לי:) בכל אופן, נדמה לי שאת המשך ההערות והביקורות נשמח לשמוע בפנייה לניהול. 
- 

למה אני לא יכולה ללייק? 
- 

@תמר-החיה-בסרט רק אם יהיה לך 15 מוניטין תוכלי 
- 

מי נקרא משתמש ותיק? 
- 

@דודו-בלוקה מתאריך מסוים.. 
- 

@דודו-בלוקה אני לא יודעת בדיוק מאיזה תאריך 
 אבל זה משתמש שפעיל הרבה
-