אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@hhkkkk אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
צריך עיון גדול
@תמר-7 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@hhkkkk שנראלי שלא נמצאים כרגע....
סמוך עליהם שיגעו יטפלו
@מנאששש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אז לפרסם ואז יגידו לי שאסור וכו"?
אני לא קובע תעשה כרצונך מקסימום תינזף או תימחק או תורחק.
סליחה על הר"ת [ראשי תיבות]
קורה לי גם ובסוף מבינים היה ע''ז דיון ומחקו אותו..
-
מעניין לעניין עניין באותו עניין.
הבאתי פה בחנוכה קישורים לחזנות,
וזה הפוסט האחרון בשרשור,
השאלה אם להעלות עוד בפוסט נוסף [כדי שיוקפץ]?
או לערוך? -
יוקפץ
אסור להקפיץ
וכן אין להקפיץ נושאים ישנים.
מחוקי הפורום@צוות-פיקוח
אני חושב שאם כל דבר שיצריך הקפצה הפורום יהיה פה הרבה ספעם
ואחרי זה עוד אומרים נושא כפול!
כמה זמן זה כבר נהיה נושא ישן?
-
-
שאלה לצוות יצא שיר חדש לנתן גושן אפשרי לעלות ?
-
מישהו יודע למה זה מראה לי את זה כל פעולה שאני מנסה לעשות? (הבאג באדום?..)
ובכללי מלא דברים השתבשו לי בפורום... -
@מוכן-תמיד-לעזור תרענן את העמוד, וזה אמור להסתדר.
-
@מוכן-תמיד-לעזור גם לי זה קורה, לא כל כך הרבה, אבל זה בהחלט מפריע....
-
@מוכן-תמיד-לעזור אולי תנסה לרענן עם ctrl + f5 , או שתסגור את האתר ותפתח שוב.....
זה אמור לעזור! -
@מוכן-תמיד-לעזור תקשיב לי זה גם היה זה עובר יום יומיים לפחות לי אין כל כך מה לעשות חוץ ממה שאמרו צריך לרענן
-
יש לי משהוא להגיד אני ידגיש שאני התלבטתי ממש אם לכתוב את הפוסט אם זה לא מצא חן בעני מישהוא אז אפשר למחוק
יש לי בקשה שלי אישית ממש מפריע בעבר שאלתי אם אפשר לתת קישור של תהילים ואמרו לי שאי אפשר אני הבנתי וממש מבין שרוצים לשמור על נושאים אחידים בפורום ולא לזוז מהנושא המרכזי שהוא מוזיקה אבל יש לי בקשה אחרת האם שייך להשהות את הפורום לכמה שעות שהמשתמשים לא ישלחו דברים או כל דבר אחר מה שאתם חושבים כי אם כל הכבוד הנושאים כאן הם לא דברים של חובה ומדובר באחים שלנו שנרצחו ונפצעו ה ' ישמור וכבר דיי די נמאס חייבם להתעורר
אם אי אפשר אני יכבד את ההחלטה ונגמור את הסיפור כאן ותמחקו את הנאמר כאן ....ובהזדמנות זו אני יגיד תודה על הפורום המושלם הזה על הצוות הפיקוח שממש ראיתי עובדים 24 שעות אפילו באמצע הלילה על מנת שהפורום ישאר נקי ומותאם לציבור שלנו תודה תודה
-
@בן-מנחם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש לי משהוא להגיד אני ידגיש שאני התלבטתי ממש אם לכתוב את הפוסט אם זה לא מצא חן בעני מישהוא אז אפשר למחוק
יש לי בקשה שלי אישית ממש מפריע בעבר שאלתי אם אפשר לתת קישור של תהילים ואמרו לי שאי אפשר אני הבנתי וממש מבין שרוצים לשמור על נושאים אחידים בפורום ולא לזוז מהנושא המרכזי שהוא מוזיקה אבל יש לי בקשה אחרת האם שייך להשהות את הפורום לכמה שעות שהמשתמשים לא ישלחו דברים כי אם כל הכבוד הנושאים כאן הם לא דברים של חובה ומדובר באחים שלנו
אם אי אפשר אני יכבד את ההחלטה ונגמור את הסיפור כאן ותמחקו את הנאמר כאן ....ובהזדמנות זו אני יגיד תודה על הפורום המושלם הזה על הצוות הפיקוח שממש ראיתי עובדים 24 שעות אפילו באמצע הלילה על מנת שהפורום ישאר נקי ומותאם לציבור שלנו תודה תודה
מצטרפת,
ובנושא העצוב הזה-
ככל הנראה הביקורת לא תעלה היום. יש זמן כל דבר ועכשיו זה ממש אבל ממש לא הזמן המתאים. אני בטוחה שכולכם מבינים את זה.
בעז"ה תעלה על זה הודעה מסודרת בהמשך. -
מותר לפרסם פה בהופעות של פסח ארועים שהם לנשים בלבד?
ממילא הגברים לא יזמינו כרטיסים כי לא תהיה להם כניסה לאולם, וכן המודעות האלה נתלות בפרהסיא ברחובות ובעיתונים.
וזה כמובן בלי שום תמונה של אישה. יש רק תמונות של מרצים נוספים שישתתפו בארוע כמו הרב זמיר כהן וכו.
אז אשמח לתשובה.
@צוות-פיקוח -
@הלב-שלי אחלה רעיון.
אולי אפשר לפתוח לזה נושא נפרד, שזה לא יפריע לרצף בנושא הקיים.
אז נחכה לתשובת @צוות-פיקוח