אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
ל @צוות-פיקוח האם אפשר לשלוח כאן נושא שברצוני לפתוח ולקבל ממכם כאן אישור או להפך?
-
@בן-מנחם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אבל יש לי בקשה אחרת האם שייך להשהות את הפורום לכמה שעות שהמשתמשים לא ישלחו דברים או כל דבר אחר מה שאתם חושבים כי אם כל הכבוד הנושאים כאן הם לא דברים של חובה ומדובר באחים שלנו שנרצחו ונפצעו ה ' ישמור וכבר דיי די נמאס חייבם להתעורר
צוטט מתוך הפוסט שלי בעבר לצערי זה עדיין מתאים להיום מחשבה שלי ששיך לכל אחד ואחת מאיתנו המשתמשים בתקווה שה" יגיד די לצרותינו אמן צריך הרבה תפילות
||אני לא יודע אם זה בסדר לצטט את זה אם זה לא בסדר @צוות-פיקוח ||
-
@בן-מנחם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש לי משהוא להגיד אני ידגיש שאני התלבטתי ממש אם לכתוב את הפוסט אם זה לא מצא חן בעני מישהוא אז אפשר למחוק
יש לי בקשה שלי אישית ממש מפריע בעבר שאלתי אם אפשר לתת קישור של תהילים ואמרו לי שאי אפשר אני הבנתי וממש מבין שרוצים לשמור על נושאים אחידים בפורום ולא לזוז מהנושא המרכזי שהוא מוזיקה אבל יש לי בקשה אחרת האם שייך להשהות את הפורום לכמה שעות שהמשתמשים לא ישלחו דברים או כל דבר אחר מה שאתם חושבים כי אם כל הכבוד הנושאים כאן הם לא דברים של חובה ומדובר באחים שלנו שנרצחו ונפצעו ה ' ישמור וכבר דיי די נמאס חייבם להתעורר
אם אי אפשר אני יכבד את ההחלטה ונגמור את הסיפור כאן ותמחקו את הנאמר כאן ....ובהזדמנות זו אני יגיד תודה על הפורום המושלם הזה על הצוות הפיקוח שממש ראיתי עובדים 24 שעות אפילו באמצע הלילה על מנת שהפורום ישאר נקי ומותאם לציבור שלנו תודה תודה
צודק ב10000000000000%
@צוות-פיקוח קחו את זה לתשומת לבכם
אני מאמין שאתם מבינים את זה לבד
ותתייחסו לתגובה של @בן-מנחם
אני חושב שלהשהות את הפורום לא יעזור
אבל להגיד תהילים זה הכי לגיטימי שיש בעולם
והכי יעזור להוסיף זכויות,
ושבעז"ה לא יהיו עוד צרות בעמ"י -
@א-ה-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
- כשאני לוחץ על החיצים כדי לרדת לתחתית העמוד, הוא מגיע לתחילת העמוד (האחרון).
- כשאני לוחץ על "פוסטים אחרונים", ואני רואה נושאים שפתחתי או פוסטים שלי,
זה עושה פרופיל אחר
ניסית לרענן?
-
למה שאני שולח פניה לניהול
זה רושם לי שגיאה בשליחה -
@יונמיוזיק תרענן ותנסה עוד פעם, לרוב זה קורה פעם פעמים ואז זה נהיה מסודר!
-
@שמעון-2 אני שלחתי כבר 10 פעמים ורעננתי וזה לא עוזר
@צוות-פיקוח אשמח לעזרה. -
@מוכן-תמיד-לעזור באג תנסה להתנתק ולהתחבר או שתשלח מייל למייל של @ntz זה כתוב בחתימה שלו
-
איך אני עושה ספוילר זה אף פעם לא הולך לי
למה? -
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@LOVE-ME אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אילנית || נו וזה ממש לא הולך לי ||
תרדי שתי שורות.
עריכה: לא, תדגישי את הכל ואז תורידי את כל הכיתוב כולל הקווים בצדדים למטה 2 שורות.
-