אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@חכם_בלילה
נראה לי @מוזיקה אחראי על זה.
תייגתי לך אותו -
@חכם_בלילה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@איזה-קטע אוקי ומה זה אומר?
וכמה זמן זה נקרא ותיק (כי אני משתדל לעזור ונראה לי ותיק )
מה זה איך יש לך גישה לזה?
-
@חכם_בלילה @KING-music וכל שאר המתעניינים, התגית הזאת לא נותנת שום פריבילגיה או משהו מעבר למשתמש רגיל קחו את זה כאות של כבוד או העקרה או איך שתרצו אבל זה לא ממש מוסיף ואם אתם עדיין רוצים אז התגית ניתנת לכאלה שנמצאים הרבה זמן בפורום והם בלי או כמעט בלי דיווחים על התוכן שלהם והם עוזרים בפורום לשאר המשתמשים... יש מצב שזה גם לפי מוניטין מסויים אבל ביעקרון זה מה שכתבתי.
-
@AVITAL-1 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
נראה לי @מוזיקה אחראי על זה.
אכן כן!
העיקרון של משתמש וותיק זה שימוש של כחצי שנה לפחות (אל תתפסו אותי על המילה יתכן פחות ויתכן יותר) וכמובן מצריך שימוש תקין שתואם את תנאי הפורום ומועיל לשאר המשתמשים
אין באפשרותי לתת הסבר לכל אחד למה הוא עדיין לא ולמה אחר כן, בשביל זה ניתן לבקש בעמוד הקבוצה בקשה להיצטרפות ובבוא העת כשנראה לנכון ובמידה ויתאים לקריטוריונים נצרף את המבקש (ואל דאגה, אנחנו מצרפים גם מי שלא מבקש כך שזה לא חובה אלא המלצה בלבד)רק תזכרו שהתגית הזו מעבר לסימליות אין לה שום משמעות בפועל...
-
@יונמיוזיק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שרי-0 זה קורה הרבה! וזה באמת מעצבן
@ntz !!
-
@צוות-פיקוח יש לי חבר שקרא לעצמו @פצפון נראלי והוא לא מצליח לאמת את המייל
-
@המחבל-המחופש לוחצים על תגובה ואז לוחצים על ציטוט
וגם ככה כל הפוסטים! שאת רוצה לצטט -
@המחבל-המחופש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אם אני רוצה לצטט בפוסט אחד כמה פוסטים שאחרים עשו איך אני עושה את זה??
בדיוק כמו שאת מצוטטת הודעה אחת רק תרדי שורה בין ציטוט לציטוט
התוכן שכתבת בספוילר נוגד את כללי הפורום, אין מקום לכתיבת דברים כאלו בפורום, את לא בצא'ט!
-
@צוות-פיקוח תודה ובהצלחה לכולנו מקווה לשמור על הכללים בעז"ה
למה לא מופיע לי לא סימון של נושאים שלא נקראו ולא בפוסטים אחרונים כלום
וסידרתי בהגדרות כמו שהסביר לי החבר
וכשאניח פותח קטגוריה יש נושאים בכחול ואחרי שאני מסתכל יורד הכחול בעצם זה מסמן שקראתי
אז למה זה לא מופיע לי בסימונים תודה ענקית על הכל....עריכה: זה הסתדר פשוט שכחתי לעשות שמור שינויים על מצב עוקב תודה