אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@המחבל-המחופש רימון ואתרוג שייכים לנטספארק (אם אני לא טועה)
-
@חכם_בלילה ניראה לי כן אתרוג יותר חסום
אז אנ לא יודעת -
@המחבל-המחופש אולי מישהו מהצוות יכול לסדר את בעיה של התמונות כי בעבר ראיתי תמונות ועכשיו לא את כולם
-
@חכם_בלילה אתה לא רואה כלום!!!
מוזר לי פותח כימעט הכול
מוזר -
@המחבל-המחופש לא הרוב זה מראה לבן
-
-
העלתי שיר שכתבתי ל
ומחקו את הפוסט, למה?
אני לא רואה בו שום בעיה -
@תהילה-כהן-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
העלתי שיר שכתבתי ל
ומחקו את הפוסט, למה?
אני לא רואה בו שום בעיההשיר שלך נמחק, [כרגע גם מהספויילר, כי אם הוא נמחק מהשרשור, גם בספויילר אינו מתאים] מכיוון שאינו תואם לחוקיי הקטגורייה. חס וחלילה לא אמרתי שאינו כתוב טוב, הוא אפילו כתוב מצויין. אבל לא להעלאה לבמת הפורום. [גם לי ישנם שירים שאני לא מעלה, כיוון שאינם מתאימים שיקראו בפרהסייה].
כבר חזרנו ואמרנו שהשירים העונים לקטגורייה אינם אמורים להיקרא כדף מתוך יומן אישי [מאד] או, לחילופין, מצבים אחרים הלא מתאימים.
אני אפרוש את זה הכי בוטה על השולחן - השירים לא אמורים לגרום למשתמש \ המשתמשת, להיראות מסכנים ואומללים הזקוקים לרחמים עצמיים.
ואני אתן דוגמא:
אני ממש-ממש לא יפה,
אפילו אומרים שמכוערת.
אבל למה ככה היא אמרה?
החברה הזו, המתגנדרת.זה ממש לא מתאים. ועלו דוגמאות כאלה!
במקום זאת תיכתב הפואנטה הזו אבל בצורה מכובדת יותר כגון:איני דומה לזו, ואולי גם להיא,
בטחוני העצמי זה מכבר ירוד.
לא יודעת מה שוב רוצה חברתי,
במבט מזלזל, וערכי כבר אבוד.אני לא באה לפגוע באף אחד\ אף אחת. אנחנו סך הכל רוצים לשמר את הקטגורייה ולהעלות את הרמה. כי לאחרונה היא קצת חורקת וזה לא טוב עבור כלל המשתמשים והשם של הפורום.
-
@רבקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
השירים לא אמורים לגרום למשתמש \ המשתמשת, להיראות מסכנים ואומללים הזקוקים לרחמים עצמייםלמה את חושבת ככה
בן אדם פורק מה שיש לו,
לא מבקש רחמים||סורי הייתי חייבת להגיב על המשפט הזה...||
-
@תהילה-כהן-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
למה את חושבת ככה
בן אדם פורק מה שיש לו,
לא מבקש רחמיםלא משנה מה את באה להגיש, או מה התחושות, תלוי באיזה צורה זה מוגש.
הרבה מהשירים והחיבורים המועלים כאן עונים בדיוק להגדרה של ]ריקה, אולם הם מוגשים בצורה מסויימת העוברת את הכללים.אל באתי אישית חס וחלילה, ממש ממש לא. אני מצטערת אם ככה זה היה נראה, אבל ההערה שלי הופנתה כלפיי כל מי שהשירים שלו נמחקו.
-
@צופיה-ג יש לך למעלה כמו חץ כזה שכתוב עליו שליחת פניה לניהול, או שאפשר לשלוח למייל שמופיע ל@ntz בפרופיל.( ntz@miktzav.com )
-
@צופיה-ג זה המייל של הפיקוח - support@miktzav.com (אייצית)
-
@מיכאל-4 למה לא?
-
@טכנאי-קיובייס-12 לא יודע אבל אני די חדש פה ואני לא רוצה שירחיקו אותי כ"כ מהר
-
ניסתי לעלות פה למישהו מחרוזת שהיא קצת יותר גדולה
זה חסום לה גם אם כוכביות בנט פרי
העלתי לה גם במיגוד וגם בגמבו בשתיהם זה חסום
יש אולי אופציה אחרת לעלות
ומישהו יוגע למה זה חסום לה כל כך -
יש לי בעיה, מקצב גם באפליקציה במחשב גם בטלפון וגם בגוגל לא מראה לי את "לא נקרא" (אני כמובן מתכוון את המספרים) אם מישהו יודע איך מסדרים את זה, אשמח מאד! בתודה מראש
-
@המחבל-המחופש לא משנה איזה קישור שמים צריך לשים בתוכו כוכביות
לפני שמעתיקים אותו לפוסט ... -
@המחבל-המחופש אולי @צוות-פיקוח ידעו לעזור...