אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@הדרי מוזיקה?!
עריכה: הפורום הוא מקצועי ורק למוזיקה אז שאלתי אם ברדק קשור למוזיקה זה הכל............פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
ש שמעון 2 התייחס לנושא זה ב
-
אני רשמתי את זה בעבר ולצערי זה קורא לי כל הזמן אז אולי @צוות-פיקוח אם תוכלו לטפל בזה אני אשמח! הבעיה: שאני מקבל מיילים מהפורום וזה סתם מעצבן ותופס מקום במייל אז אם מישהו יוכל לסדר את זה אני אשמח
-
אני רשמתי את זה בעבר ולצערי זה קורא לי כל הזמן אז אולי @צוות-פיקוח אם תוכלו לטפל בזה אני אשמח! הבעיה: שאני מקבל מיילים מהפורום וזה סתם מעצבן ותופס מקום במייל אז אם מישהו יוכל לסדר את זה אני אשמח
@חכם_בלילה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
הגדרתי לך שלא תקבל
ניתן להגדיר את זה בעצמך בפרופיל שלך - נושאים במעקב -
@צוות-פיקוח אני עדיין לצערי מקבל מיילים וגם זה מראה לי 0 נושאים שלא נקראו אשמח בבקשה שתסדרו את זה
-
@צוות-פיקוח אני עדיין לצערי מקבל מיילים וגם זה מראה לי 0 נושאים שלא נקראו אשמח בבקשה שתסדרו את זה
@חכם_בלילה
האם אתה מקבל על כל הודעה בפורום או רק מנושא מסויים ? -
@חכם_בלילה
האם אתה מקבל על כל הודעה בפורום או רק מנושא מסויים ? -
איך מגדילים את הכתב?
-
לוחצים על בי קיצוני מימין ומתחילים לכתוב ככה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות