אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@מנאששש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@צוות-פיקוח @טיטו @ntz
סליחה שאני חופר.
יצא משהו עם האקורדים?אני מחפש כרגע תוסף כדי שיהיה אפשר לעשות את זה מסודר, אם מישהו מכיר תוסף של חיפוש בקטגוריה ספציפית דרך שורת חיפוש שתתווסף בקטגוריה זה ממש יועיל
-
יש לי בעיה אני לא מצליח ליכתוב פוסט משהו מישתבש לי מישהו יודע למה הוא חוסם כתבות עושה לי איקס על כל מה שאני רושם דוגמה בתמונה למטה בקושי הצלחתי לכתוב את זה אולי זה משהו של נטפרי לא יודע זה קרה גם לכם @צוות-פיקוח שלא יתקע כל האתר
-
@מוזיקלי-3
אז איך שלחת את זה? -
@ה-מייבין-0 אני ניתקע כול שניה אני לא יכל לימחוק אות שרשמתי בטעות הוא מוחק לי את כול מה שרשמתי מקווה שזה היתה תקלה זמנית של נטפרי ורק שזה לא באג
-
או שאני יסביר לך כמה דברים
מי שבנה את האינטרנט עשה שכל אות בגוגל יהיה בנוי מקוד אלף למשל (לא) בנוי מהקוד הזה (65794<80#@456) זה סתם המצאתי את המספר. לא יודע אייך נראה הקוד בכלל
בקיצור אז נטפרי בנו מערכת שלמה שתקלוט קודים ואז הם מתחברים למילה ואם המילה היא לא טובה אז נטפרי חוסמים את הקוד שלוובגלל שכנראה את כתבת בנושא הזה מילה לא טובה והרובוט של נטפרי קלט את הקוד הזה אז הוא משבש לך את האינטרט מכיון שהוא לא יכול להרחיק אותך מהאתר אז הוא משבש אותך אז צריך אחד מהצוות שאין לו נטפרי שיסדר לך את זה ויתקן או ימחוק את המילה ואז יחזור לך לעבוד תקין
אם לא הבנת הכל כאן על הקודים אז זה לא היה חשוב בשבילך ומי שיבין יבין!
-
@מוזיקלי-3 עכשיו זה לא פותח את הנושא בכלל
-
@צוות-פיקוח אפשר בבקשה למחוק את הפוסט האחרון שלי בנושא הזה https://miktzav.com/topic/7545/האים-יבוא-יום-שדי-גיי-יחליפ-את-הקלידנים-בחתונות/147
נטפרי עושים בעיות לא רשמתי שום דבר לא טוב משהו ברובוט שלהם ישתבבבבש כי הוא לא נותן ליפתוח את את הנושא הוא משבש את כול החשבון אני ניתקע כל שניה אים תוכלו בבקשה לסדר לי את זה תודה אני בקושי מצליח ליכתוב פוסט זה מה שהם רשמו לי -
@מוזיקלי-3 ובעברית??
-
@הגדול-מכולם לא יודע מה רשום שם אבל אני יודע שרשום נטפרי
-
@מוזיקלי-3 רשום 'מרותק ע''י נטפרי'
-
@מוזיקלי-3 כתבת פוסט עם מילה שבעיני נטפרי נתפסת אוטומטית כלא טובה והם לא בודקים באיזה הקשר זה נכתב כי זה רובוט, ערכתי את הפוסט שלך
||היה כתוב שם "בין ברצון בין ב..." ||
-
@מוזיקלי-3 אם אתה רוצה להכנס לנושא אפשר לכתוב בקישור במקום 140 - 135 ואז זה נפתח! ואז תגלול לפוסטים שלך ותמחק אותם
צילום מסך 2023-01-23 153242.png -
פוסט זה נמחק!
-
@טיטו הנושא הזה עדיין חסום בנטפרי.
https://miktzav.com/topic/7545/האים-יבוא-יום-שדי-גיי-יחליפ-את-הקלידנים-בחתונות/147 -
@הגדול-מכולם פתחתי נושא חדש על זה .