אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
-
@מעבד-צעיר בערוך פרופיל יש למטה אודתי אולי אין לךת את זה עדיין
-
@עופר-האיילים @chagit03 אבל ככה זה נותן הרשאה תמיד. ואני כן רוצה שהוא ישאל אותי כל פעם
-
@ד19 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@עופר-האיילים @chagit03 אבל ככה זה נותן הרשאה תמיד. ואני כן רוצה שהוא ישאל אותי כל פעם
הנה, ככה. בדיוק כמו שNTZ כתב, רק את צריכה לבחור את האפשרות שהוא ישאל. (לא כ"כ מבינה מה הפואנטה שבכל פעם זה ישאל... נשמע יותר מטריד)
-
@עופר-האיילים @chagit03 ממש תודה!!
עכשיו ראיתי שכשלוחצים על ההגדרות של האתר זה משנה רק לאתר הספציפי. עזרתם לי מאד!! -
שלום לכולם אולי תוכלו לעשות שבתוך נושא יהיה אפשר לעשות חיפוש לראות אם שלחו משהו.... כמו למשל שאני רוצה קליפ מסוים אז בתוך הנושא של הקליפים יהיה חיפוש שכותבים ואז זה יותר נוח... או שלמעלה יהיה חיפוש סרטוני וידאו וכ'ו ... מקווה שהבנתם למה הכוונה...פשוט מאוד זה יקל על המשתמשים. וגם בנושא שפותחים מלא נושאים אותו דבר ארולי תעשו שמי שפותח נושא אז אוטומטית זה יעבור לטיפולכם ואם זה נראה נושא שמתאים אז הוא ישלח לרשימה ואם לא אז לא פשוט יש יותר מידי!!! נושאים מאה פעם! למשל הקיוביס הזה פותחים מלא נושאים על זה! וגם משהו על אורגן "ימה" אשמח לטיפולכם ולשיפור הפורום @צוות-פיקוח @ntz @טיטו
ועוד שאלה למה יש לייקים אבל אי אפשר לתת דיסלייק מה הבעיה בזה?? אשמח לתגובות! -
@chagit03 גם אצלי ככה. הוא נעלם ולא רואים אותו.
כתוב לי הפוסט נמחק רק אם מישהו הספיק לצטט אותי ואני לוחצת כדי לראות מה הוא ציטט אז יש לי חלונית קטנה כזאת שקופצת וכתוב לי הפוסט נמחק.
נראה לי שכשהמנהלים מוחקים הם יכולים לבחור אם יראו שנמחק או לא -
@עופר-האיילים זה משו חדש שעשו?
-
@chagit03 תמיד היה ככה. לפחות בחודשים האחרונים... (מה שכן, הפוסט עדיין נספר בהודעות.)
-
@לינוי-0 לגבי ההצעה שלך, אני מחפש כבר הרבה זמן תוסף לפורום שיעשה את זה, ברגע שנמצא את זה זה יועיל ממש ולכן אנחנו לא מפסיקים לחפש ולנסות ליצור כזה דבר.
לגבי הדיסלייקים, אין אפשרות לתת דיסלייקים כיון שבהתחלה הם נועדו לדיווח, אם יש מישהו שאת לא מסכימה איתו את לא צריכה לתת דיסלייק, מותר תמיד להיות בעלי דעות חלוקות לא חייב להסכים בהכל. אם יש תוכן שדורש דיווח נוסף לפני הרבה זמן אופציה לדווח על הפוסט במקום לתת דיסלייק ולכן זה נחסם. -
-
@MMI אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש לי מלא בעיות בלייקים בזמן האחרון מלא פעמים הוא מוציא לי הודעות מוזרות באנגלית
@טיטו אתה יכול להגיד לי מה זה?זה מוזר,כי לי אין שום בעייה בקשר ללייקים