אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@משורר-מבולבל הנושא הראשי נשאר שריר טריים וכל מי שפתח נושא בשביל שיר אחד העברנו את השיר לנושא הראשי ומחקנו את הנושא.
אם אתה מחפש שיר שכתבת בפורום תדע שהכל נמצא בנושא הכללי -
@משורר-מבולבל יפתח לכולם בקרוב
אל דאגה! -
@משורר-מבולבל האאא, זה עדיין נעול, אני לא יודע איך בכלל זה נתן לכם להכנס לקטגוריה ולראות את חוקי הקטגוריה והכל, נעלנו את זה לשיפוצים זה אמור להפתח היום עוד כמה שעות, ישבנו על זה כל הלילה אני ו @רבקה ונשאר כמה דברים קטנים...
-
@משורר-מבולבל אתה יכול לכתוב בהצעות ייעול יש שם מקום בדיוק בשביל זה, לא חושב שכדאי לכתוב בתוך הקטגוריה במיוחד אחרי שסידרנו את הכל שם
-
@טיטו איך מבטלים את הסימון של הצ'אטים למעלה?
פתאום מראה לי הודעות צ'אט לפני יותר משנה.. אבל אי אפשר לפתוח. -
@פונץ-בננה זה יסודר, אתמול ישבתי עם @ntz על כמה באגים וזה קפץ כתוצאה מזה שנגענו גם בתוסף הזה...
-
פוסט זה נמחק!
-
היי יש לי 2 שאלות:
- איך עושים קיצור דרך בתגובה שלוחצים וזה עובר לנושא אחר? ז"א שכתוב למשל: אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו. בכחול מודגש ואז מישהו לוחץ וזה נכנס לפה....
- איך יש משתמשים שבהודעות שהם כותבים יש למטה כמו מסגרת צדדית כזאת שכתוב בה למשל: מזל טוב לחברי הפורום וכ'ו...?
אשמח להסברים תוודה רבה!!
-
- כשאת כותבת הודעה, יש סימנים למעלה, אז ה 6 מימין, תרחפי עליו עם העכבר אמור להיות כתוב עליו קישור, תלחצי על זה. ואז את מדביקה ב- 'כתובת קישור' את הקישור לאתר.
איפה שכתוב 'טקסט קישור' מה שתכתבי זה מה שיראו. - זה חתימה, נפתח ממוניטין מסוים, את תראי את זה בערוך פרופיל אם יש לך אפשרות לחתימה או לא.
- כשאת כותבת הודעה, יש סימנים למעלה, אז ה 6 מימין, תרחפי עליו עם העכבר אמור להיות כתוב עליו קישור, תלחצי על זה. ואז את מדביקה ב- 'כתובת קישור' את הקישור לאתר.
-
פוסט זה נמחק!
-
@AVITAL-1 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
לוחצים הבנתי [טקסט קישור](כתובת קישור) אבל מה כותבים בכתובת קישור ומה בטקסט אין כתובת לשם הנושא שאני רוצה להכניס לפה.....אז איך?
זה לא הבנתי? איפה מרחפים... -
פוסט זה נמחק!