אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

@אברהם-עטיה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @אניייי אוקיי אבל מה שהעליתי זה בסדר נכון? 
 פשוט אני רוצה להיות רגוע
 תודה מראשמה שהיה היה העיקר מכאן ולהבא 
- 

@אברהם-עטיה מה עם ג'מבו ומג'יקוד? לא עובד לך? 
 בכל אופן אם אתה משתמש בזה אל תשכח להוסיף כוכביות שלא ייחסם
- 

@עלא אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: צריכה להבין אחת ולתמיד. 
 שכתוב 
 זה אומר כמה לייקים ניתנו בנושא???כן. 
 לא בכל הפוסטים אלא לנושא עצמו...
- 

זה לאו דווקא לייקים אלא גם דיסלייקים 
- 

@עלא אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אבל זה לא עובד כזה טוב, נכון? 
 כי הרבה פעמים יש הרבה הרבה יותר לייקים ממה שכתוב בחוץ...זה רק המספר של הפוסט הראשון 
- 

@מלך-הקלידנים לא ידעתי את זה עד עכשיו וזה לא כתוב באף מקום יש הרבה דברים בפורום שצריך ללמוד לבד... 
- 

@מנאששש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @רוחלה-כהן אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: 
 "שיינא רחל כהן, אשמח שמשתמשים יכתבו את שמם האמיתי- אף אחד לא ירדוף אחריכם אם תגלו מי אתם ואני מעתיקה ממשהו כאן- תעקבו אחרי ונשתדל חזרה.."זה מה שכתבתי- וכשיהיה לי מספיק מוניטין יהיה לי אפשרות לכתוב את מה שאני רוצה- בינתיים כתבתי את זה ב"שם המלא"..... מה הכוונה? (ואני מעתיקה ממשהו כאן- תעקבו אחרי ונשתדל חזרה..") 
 ואגב: כל הטקסט הזה עדיין כתוב לך.
 לא יודעת אם עיין רלבנתי אבל אני אשיב-
 1 אם תעקבו אחרי( בפרופיל )אני אשתדל לעקוב אחריכם בחזרה..-ואת זה אעתקתי ממשתמש שכתב את זה
 2 אני כתבתי שוב
- 

@רוחלה-כהן אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: למה שינו לי את השם המלא מהפרופיל?  בזכות העיניין הזה הוכפלו הצפיות בפרופיל.... 
-