אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
היי יש לי שאלה איך מדוחים על פוסט או על משתמש מסוים לפיקוח אני יודע שיש ב3 נקודות בצד הפוסט משו כזה השאלה אם באמת הצוות מקבל את הדיוח או שיש דרך אחרת אשמח לתשובה תודה מראש !!!!
-
היי יש לי שאלה איך מדוחים על פוסט או על משתמש מסוים לפיקוח אני יודע שיש ב3 נקודות בצד הפוסט משו כזה השאלה אם באמת הצוות מקבל את הדיוח או שיש דרך אחרת אשמח לתשובה תודה מראש !!!!
@בן-מנחם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אנחנו רואים את הדיווח שלכם ואת הסיבה שמציינים.
-
@בן-מנחם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אנחנו רואים את הדיווח שלכם ואת הסיבה שמציינים.
-
@אייצ-ית יך מעבירים נושא שפתחתי בטעות בנושא אחר
בקיצור. איך מעבירים משהוא מנושא לנושא לדוגמא מבמת הדיונים לבקשת שירים -
@תוכי אם האתר היה אתר בילוי ופנאי, יכול להיות. אבל האתר הוא נועד להעשרת ידע וכדו' במוזיקה.
אני בנטפרי הכי חסום ככה שאפילו פרוג חסום לי, והפורום מקצב פתוח לי, וזה בזכות הצוות פיקוח המדהים שיש פה. (ראינו הבוקר מה קורה שקצת חורגים.. נטפרי מגיבים בהתאם...)
אז בקשה אישית שלי: אל תפתחו פה גם בדיחות, שלא יחסמו לי את הפורום.@בועז אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אני בנטפרי הכי חסום ככה שאפילו פרוג חסום לי, והפורום מקצב פתוח לי, וזה בזכות הצוות פיקוח המדהים שיש פה. (ראינו הבוקר מה קורה שקצת חורגים.. נטפרי מגיבים בהתאם...)
מה היה לפני יומיים? אני גם מתחיל לחשוש... אני בנטפרי!
-
@100 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@תמי נמחק לי התמונה בפרופיל היום בבוקר אולי
את יודעת למה?(עכשיו העליתי תמונה חדשה!)אם היה לך תמונה של בת או בכללי של בנאדם או משו שלא מתאים לציבור שלנו כנראה שהפיקוח הסירו לך את זה
-
@תמי נמחק לי התמונה בפרופיל היום בבוקר אולי
את יודעת למה?(עכשיו העליתי תמונה חדשה!)אם היה לך תמונה של בת או בכללי של בנאדם או משו שלא מתאים לציבור שלנו כנראה שהפיקוח הסירו לך את זה
-
@תמי
אפשר לפתוח נושא בבקשות שירים להביא ולעלות שירים שהם מספרים משהו כמו יענקלה הכויינס .
אני מחפש מלא כאלה שירים??? -
ר רבקה התייחס לנושא זה ב
-
@נוי3209 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
על מה מדיחים כל כך הרבה משתמשים?
כל אחד והסיבה שבגינה הוא הורחק.
אנחנו לא מרחיקים ללא אזהרה. 'אין עונשין לפניי שמזהירין'.
אבל יש כאלה שזה חריג מאד - וכמובן שמורחקים מיידית. ואין זה המקום לפרט מדוע. כל אחד ישכיל להבין.
-
@תמי
אפשר לפתוח נושא בבקשות שירים להביא ולעלות שירים שהם מספרים משהו כמו יענקלה הכויינס .
אני מחפש מלא כאלה שירים???כן. אפשר
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login