אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@מישהי-מיוחדת שלחתי בקשה ל@צוות-פיקוח מקווה שיענו
תבדקי במייל שלך בספם אולי שלחו לך -
מישהו יכול לעזור לי?
אני פתחתי בקטגורית "לפי אומנים" ערך בשם= שימי סקלר, ואני לא מוצא אותו שם.... -
@AVITAL-1 התחלתי לקבל כל תגובה של מישהו למייל בצורה שאני לא מצליחה לסדר את זה מישהו יכול לעזור לי אני יעלה צילום מסך זה מחרפן עזרה דחוף

-
@AVITAL-1 התחלתי לקבל כל תגובה של מישהו למייל בצורה שאני לא מצליחה לסדר את זה מישהו יכול לעזור לי אני יעלה צילום מסך זה מחרפן עזרה דחוף

@המחבל-המחופש רוצה להוריד את ההתראות?
יש אפשרות בהגדרות אם לוחצים על הפרופיל שלך למעלה -

@המחבל-המחופש
תבדקי אם בראש העמוד בצד שמאל יש לך אפשרות של עוקב או לא עוקב, תחליפי ל'לא עוקב'.

-
מקווה שלא הזכירו ואני לא מטריחה אפחד יותר מדי אבל-
איך אני יכולה לבטל את האופצית ברירת מחדל הזאת של צירוף האות ח לסמיילים..
ברגע שאני כותבת 2 רצוף :
, 3 רצוף:
, 4 רצוף:
מה שמתיר לי או לצאת מדי מגוחכת ולכתוב חחחחח ארוך וחסר טעם. או לחבר את זה לסמן לפני או אחרי -חח..תודות מראש!!
-
מקווה שלא הזכירו ואני לא מטריחה אפחד יותר מדי אבל-
איך אני יכולה לבטל את האופצית ברירת מחדל הזאת של צירוף האות ח לסמיילים..
ברגע שאני כותבת 2 רצוף :
, 3 רצוף:
, 4 רצוף:
מה שמתיר לי או לצאת מדי מגוחכת ולכתוב חחחחח ארוך וחסר טעם. או לחבר את זה לסמן לפני או אחרי -חח..תודות מראש!!
-
@המחבל-המחופש
תבדקי אם בראש העמוד בצד שמאל יש לך אפשרות של עוקב או לא עוקב, תחליפי ל'לא עוקב'.

@AVITAL-1 זה נימצא על הלא עוקב יש עוד אופציה למה זה ככה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
(זה טבעי, בלי ח'...)