אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@תמר-החיה-בסרט זה באג בנטפרי (פורום)
@תמר-החיה-בסרט אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
לי זה לא הסתדר
קצת סבלנות
בינתים ישך את פוסטים אחרונים -
@שמעון-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
בינתים ישך את פוסטים אחרונים
אין לי את זה. נטפרי לא נותנים לי
-
@מנהל-ראשי
לא כל חצי חודש צריך להתלונן על זה! -
@מנהל-ראשי
לא כל חצי חודש צריך להתלונן על זה!דבר קטנטן אחד לא מובן לי בסגנון ובצורת השאלה הזו. מישהו חייב לך משהו?!
-
@תמר-7 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש לכם פורום מדהים שיש בו יותר מ 4000 משתמשים שכל הזמן אומרים עליכם דברים טובים שאתם מקצועיים וכ'ו אבל שאנחנו אומרים שאתם מוחקים יותר מדי פוסטים אז הצוות פיקוח קם על הרגליים האחוריות ומגן על עצמו
סליחה שאני מצטטת את זה קצת באיחור... או קצת הרבה באיחור....
אומנם לא הייתי כאן כל זמן שהדיון המיותר הנ"ל התקיים, אבל אני חייבת להגיב-
ו...
לא! אל תתחילו לפתח אח"כ תאוריות..ותחפשו לי תשובות..
פשוט תקראו, תפנימו, ומי שקשה לו עדין לקבל ת'דברים יכול בשמחה לשלוח פניה לניהול, לתייג אותי- ואני אצור איתו קשר במייל.לעינינו:
הפורום מ-ק-צ-ו-ע-י ולא נועד למילו זמנם של ילדים בבית ספר....או לתעסוקה בחופש.
זה שהפורום מהווה פלטפורמה רחבה לדיונים שונים במוזיקה לא אומר שהכל אפשרי.
כל קטגוריה שהותרה כאן עברה המון מחשבה וכללים כדי שתוכל להתאים דבר ראשון לכם- למשתמשים, דבר שני לחסימות השונות - והכי חשוב- לחיים האמיתיים שלכם.
אנחנו לא רבנים, ולא ניתן לאף אחד מוסר, אבל הפורום מתנהל הכי טוב שיכול להיות גם לפי התורה, ששם 'במקרה' כתוב לשמור על מינימום שיח בין גברים לנשים כשהוא לא לתועלת.
לכן למשל- נאסר תמונות של זמרים סתם...אפילו שהם עם אנשים מעולם המוזיקה, כל עוד זה לא סקופים זה מיותר, מבטיחה לכם שאף אחד לא ישן יותר טוב בלילה אחרי שהוא יראה תמונה של מפורסם!!!בנוסף,
כל הצעות לשיפור אנחנו פתוחים לשמוע!
ותתפלאו לשמוע- אפילו אם יש לכם השגות בעניין התנהלות ה @צוות-פיקוח או @כתב-מקצב כל עוד זה נכתב בצורה מכבדת והולמת- הפניה תשקל ותענה בהתאם!כללית בחיים כל דבר שבא בכוחניות לא מקבל מענה איכותי וטוב.
יש את אופציית הפניה לניהול- שם אנו נענה לכל הפניות.אין לנו שום עניין למחוק לכם פוסטים, להרע למישו, או לצאת נגד ולאסור סתם דברים.
אבל מה שבטוח דין וחשבון על ההתנהלות לא ינתן כשזה מגיע בצורה שלא מכבדת.אנחנו רוצים שהכל ילך חלק והכי טוב עבורכם! תנו לנו בזה יד!
נ.ב.
הפורום לא לשכת התעסוקה למובטלים!! מי שחושב שכאן הוא יכול להעביר את הזמן בספאם מיותר שיחשוב פעמיים לפני כל תגובה!המשך צום קל לכולם!
פורים שמח! -
@שמעון-2 תודה שאתה מעלה את הנושא. גם לי "נושאים אחרונים" ו"נושאים שלא נקראו" לא נפתחים ואין לי מושג למה. מקווה שיסתדר בקרוב
@ntz @צור @צוות-פיקוח @מוטי-טבק.
מה עושים? -
@אילנית המנהל שלנו פתח פורום לעזרה הדדית עכשיו הכל מסודר אבל ברגע שיש באג זה כואב לאנשים ואז אי אפשר לעזור
אז אם אפשר לסדר את זה ולא שיצטרכו להתלונן כל חצי חודשאין בעיה, זו בקשה מובנת כל עוד היא נוסחת באופן מכובד ומכבד.
אבל-
לא כל חצי חודש צריך להתלונן על זה!
שוב, אתה חושב שכזה ניסוח דורש, מחייב ואפילו ארחיק ואומר "חצוף" באמת מכבד ובסדר כשמדובר באנשים שעובדים במסירות ובחינם למען כולנו?
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@מוטי טבק.
תעשה קו בין השתי חלקי השם -
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שוב, אתה חושב שכזה ניסוח דורש, מחייב ואפילו ארחיק ואומר "חצוף" באמת מכבד ובסדר כשמדובר באנשים שעובדים במסירות ובחינם למען כולנו?
ברור אבל אנשים רוצים לעזור אחד לשני ולא יודעים איך
תחשבי לעצמך שאת רוצה לעזור למישהו בדחיפות סוג של דחף כזה ויש לך באג ברור שרצית שיסדרו את זה@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
1 אני לא התלוננתי תעלי למעלה לפני שאת כותבת דברים
2 גם אם מישהו מתלונן אז אני רוצה לעזור לו אז אני ינסה לעביר את זה לגורמים יותר חשובים בפורום -
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
1 אני לא התלוננתי תעלי למעלה לפני שאת כותבת דברים
2 גם אם מישהו מתלונן אז אני רוצה לעזור לו אז אני ינסה לעביר את זה לגורמים יותר חשובים בפורוםאני עשיתי דבר אחד.
ציטטתי את מה שכתבת. (שים לב שציטטתי אותך ולא אתה אותי ב-1) בתוך הבקשה המובנת שלך הניסוח צרם לי וזה הכל.
מבחינתי תם הדיון. -
אתה יודע מנהל נטפרי!
מה הקשר שלך אליו?
-
This post is deleted!
-
אם פה לא מסדרים את זה אז לפחות אני ינסה לסדר את זה!
אני מעריכה את הרצון שלך לעזור ואת זה שאתה גם פועל - אבל אני ממש לא מסכימה לכך שאתה 'דורך' כבייכול על מערת הפורום כאן בזה שאתה אומר 'אם פה לא מסדרים את זה...' -
שיהיה ברור - המנהלים פה ואנו עושים מעל ומעבר ומשפטים כאלה גורלם חרוץ למחיקה ואם קצת נלך קדימה גם הרחקה!!!!!
שימו לב לדבריכים.