אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@אפרת אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אני-עצמי-רק-אפס לא חושבת שכולם כאן חושבים ככה
יש אולי דברים שלא הכי ברורים....
אבל בסדר יש פה מנהלים שמחליטים וקובעים מה יהיה פה
מי שלא רוצה לא חייב להיות פה!!!רובם ככולם....
ולגבי ההמשך בהחלט!
אבל מה, אני חושב שעדיף שהכל יתנהל טוב ונעים לכולם. מאשר .......
אסביר את דבריי קצת יותר באריכות.
וכך:
הכוונה שיתנו לכולם להגיד ולכתוב ולבקש הכל בחופשיות כמובן דברים שקשורים למוזיקה ולזמרים גם באם זה לא קשור כרגע למוזיקה עצמה. אבל זה עדיין מעניין את הקהל היות והוא זמר שמוזיקאי. ובקיצור לתת חופשיות מסוימת לכולם.
כמובן ללא דיבור לא יפה וכו'. ומידי פעם אם צריך להעיר למישהו אז בסדר. אבל לא על כל דבר קטן ..... כאז הכל נוצר איזה סוג של תחרות רדיפה ו.....
זה הכל!! - - - לצערי יש חוקים בפורום שאפשר לומר קצת לא הכי מתקבלים על הדעת. אז תבואו עכשיו ותגידו אז לא טוב לך, אז אל תתחבר לקבוצה. אז נכון, זה אכן תירוץ טוב. אך זה לא פתרון. הפתרון הוא לראות איך אפשר לסדר את הענינים שלכולם יהיה נעים וטוב וכייף!
טוב בהצלחה לכולם!!!!!! -
@אני-עצמי-רק-אפס תסמוך על צוות פיקוח שהם עושים את עבודתם נאמנה
אם הם לא מאשרים סתם לבקש תמונות וסרטונים של זמר מסוים הם יודעים מה עושים
וכנראה שיש לזה סיבה....
ככה כל החדשים כאן בהתחלה... עד שמתרגלים לרעיון...
וכבר לא שואלים על זה שאלות. -
This post is deleted!
-
@אני-עצמי-רק-אפס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
הכוונה שיתנו לכולם להגיד ולכתוב ולבקש הכל בחופשיות כמובן דברים שקשורים למוזיקה ולזמרים גם באם זה לא קשור כרגע למוזיקה עצמה. אבל זה עדיין מעניין את הקהל היות והוא זמר שמוזיקאי. ובקיצור לתת חופשיות מסוימת לכולם.
לתשומת לבך: הפורום מושתת ע"פ רמת הפיקוח המחמירה של נטפרי ושאר החסימות וככזה א"א לכתוב בו כל דבר!
יוכיחו משתמשים רבים של הפורום שהם בוגרי פורום אחר ז"ל שנחסם בעקבות כך שלא היה פיקוח ונתנו לכל אחד ואחת לכתוב את כל העולה על רוחם וכאמור בעקבות כך הוא נחסם בנטפרי מה שהוביל לסגירתו באופן סופי
הפורום שלנו ב"ה אינו כזה, ואכן כבר למעלה משנה פתוח בנטפרי!
נכון שלעיתים רבות המנהלים המסורים עושים מהלכים שיתכן ולא מתקבלים בעין טובה אצל חלק מהמשתמשים כדוג' ביטול הצאט' וכדו', מה לעשות זה ההוראות וב"ה למרות זאת ובזכות זהרואים רק ריבוי משתמשים ולא ההפך!גם לגבי כללי הפורום שאינם קשורים ישירות לסינון - נכון שלא תמיד הם מובנים ונעימים אבל האמן לנו שהם נצרכים ומועילים לניהול התקין של הפורום!
גם אני לפני כניסתי לצוות פיקוח היו לי השגות ואי הבנות רבות ולאחר הצטרפותי נוכחתי בחשיבותם הרבה, כמו שאומרים מה שרואים מכאן לא רואים משם...@אני-עצמי-רק-אפס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
זה הכל!! - - - לצערי יש חוקים בפורום שאפשר לומר קצת לא הכי מתקבלים על הדעת. אז תבואו עכשיו ותגידו אז לא טוב לך, אז אל תתחבר לקבוצה. אז נכון, זה אכן תירוץ טוב. אך זה לא פתרון. הפתרון הוא לראות איך אפשר לסדר את הענינים שלכולם יהיה נעים וטוב וכייף!
הפתרון האמיתי הוא לשלוח פניה מכובדת לניהול ולהסביר ככל האפשר את הצורך לשנות ואם אכן יתקבלו הטענות אז יתכנו שינויים (כפי שאכן התקבלו לאחרונה טענותיהם של משתמשים לשנות את השם של חוקי הפורום ואכן זה שונה)
מה שבטוח שמשפט פומבי לצוות הפיקוח וההנהלה לא מרוויחים כלום מתפקידם(!!!)עלול רק לגרום לתוצאה הפוכה...
לא ברור מאיזה ספר בדיוני שאבת את ההזיה המגוחכת שמישהו מנסה לרדוף אותך, יש לנו דברים יותר חשובים בחיינו מלרדוף אנשים שאיננו מכירים! -
@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
לתשומת לבך: הפורום מושתת ע"פ רמת הפיקוח המחמירה של נטפרי ושאר החסימות וככזה א"א לכתוב בו כל דבר!
יוכיחו משתמשים רבים של הפורום שהם בוגרי פורום אחר ז"ל שנחסם בעקבות כך שלא היה פיקוח ונתנו לכל אחד ואחת לכתוב את כל העולה על רוחם וכאמור בעקבות כך הוא נחסם בנטפרי מה שהוביל לסגירתו באופן סופי
הפורום שלנו ב"ה אינו כזה, ואכן כבר למעלה משנה פתוח בנטפרי!
נכון שלעיתים רבות המנהלים המסורים עושים מהלכים שיתכן ולא מתקבלים בעין טובה אצל חלק מהמשתמשים כדוג' ביטול הצאט' וכדו', מה לעשות זה ההוראות וב"ה למרות זאת ובזכות זהרואים רק ריבוי משתמשים ולא ההפך!גם לגבי כללי הפורום שאינם קשורים ישירות לסינון - נכון שלא תמיד הם מובנים ונעימים אבל האמן לנו שהם נצרכים ומועילים לניהול התקין של הפורום!
גם אני לפני כניסתי לצוות פיקוח היו לי השגות ואי הבנות רבות ולאחר הצטרפותי נוכחתי בחשיבותם הרבה, כמו שאומרים מה שרואים מכאן לא רואים משם...@אני-עצמי-רק-אפס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
הפתרון האמיתי הוא לשלוח פניה מכובדת לניהול ולהסביר ככל האפשר את הצורך לשנות ואם אכן יתקבלו הטענות אז יתכנו שינויים (כפי שאכן התקבלו לאחרונה טענותיהם של משתמשים לשנות את השם של חוקי הפורום ואכן זה שונה)
מה שבטוח שמשפט פומבי לצוות הפיקוח וההנהלה לא מרוויחים כלום מתפקידם(!!!)עלול רק לגרום לתוצאה הפוכה...
לא ברור מאיזה ספר בדיוני שאבת את ההזיה המגוחכת שמישהו מנסה לרדוף אותך, יש לנו דברים יותר חשובים בחיינו מלרדוף אנשים שאיננו מכירים!א נהנתי שסוף סוף יש מישהו שמסביר ברוגע ובהבנה מלאה שכך אפשר במקצת להתחיל קצת להסתכל אחרת על הנושא.
ב לא רדיפה כמו שזה נשמע לכם. אלא סוג של אם כבר אז כבר. ולחפש או יותר מדויק למצוא היכן אפשר להגיב לחנך וכו'.
בינינו כמובן שגם אם אני הייתי מהצוות שלכם אז הייתי 80אחוז סובר כמוכם. אבל אחרי הכל אני אדם מבחוץ. אז זה לא כך!
אבל בסדר מקווה להבין את מה שהסברתם ובתקווה לטוב משני הצדדים -(אגב למשל למה אסור לכתוב ''תודה'' ממש לא הבנתי? זה בעייתי? מה נטפרי לא מרשים? נו באמת... תחשבו אדם כאן עוזר למישהו באיזה עניין ואז הוא מצפה לשמוע תודה. אך אסור לא הבנתי את העניין אשמח להסבר בעניין -- תודה!!)
-
(אגב למשל למה אסור לכתוב ''תודה'' ממש לא הבנתי?
לזה נועד הלייק.
כתיבת 'תודה' גורמת להודעות מיותרות... -
@תהילוש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
לזה נועד הלייק.
כתיבת 'תודה' גורמת להודעות מיותרות...הבנתי!
אך אין לי אפשרות כרגע. אומרים שזה יתאפשר עם הזמן. אבל עד שזה יקרה אז מה??
רגע, אבל לכתוב תודה באותו הודעה , דהיינו תודה מראש זה כן בסדר? אם אני מבין הבעייה היא לא במילה ''תודה'' אלא בתפיסת מקום נכון? כך שאם זה תודה מראש זה בסדר? -
@אני-עצמי-רק-אפס משתמש רוצה לייק (לאלו שרודפים אחרי זה )מאשר פוסט תודה וחוץ מזה יהיה איזה עדכון יהיה לך 50 פוסטים תודה אחרי זה עוד עדכון
אבל עד שזה יקרה אז מה??
שב ועל תעשה אמרו חכמינו
-
@תהילוש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
לזה נועד הלייק.
כתיבת 'תודה' גורמת להודעות מיותרות...הבנתי!
אך אין לי אפשרות כרגע. אומרים שזה יתאפשר עם הזמן. אבל עד שזה יקרה אז מה??עד שזה יקרה... ננסה להבין שאתה מודה לכותב התגובה...
אל דאגה! כול אחד עבר את זה ומבין שאם לא לייקת זה כי אתה לא יכול... -
This post is deleted!
-
@צוות-פיקוח האם זה עלה מספר המוניטין שאי אפשר לתת לייק? כי זכור לי שאני כבר עם המוניטין שיש ל @אני-עצמי-רק-אפס כבר ההיתי יכול לתת לייקים?
-
@שמעון-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@צוות-פיקוח האם זה עלה מספר המוניטין שאי אפשר לתת לייק? כי זכור לי שאני כבר עם המוניטין שיש ל @אני-עצמי-רק-אפס כבר ההיתי יכול לתת לייקים?
הנה השנייה הצלחתי
-
@אני-עצמי-רק-אפס אז זה כן יותר כי פעם היו צריכים רק -- מוניטין בשביל לתת לייק
-
This post is deleted!
-
בקטגוריה של כל זמר אני יכול לבקש סתם תמונות שלו??
אז אמרתי כבר, אם זה קשור ישירות למוזיקה למשל שיר שהזמר עובד עליו או מופע וכדו' אז זה אפשרי לחלוטין
אם זה לא קשור למוזיקאי אך לא למוזיקה - זה אסור!ואין טעם לחפש את הקשר מתחת האבנט.... אם זה קשור זה קשור!
למה לא? זה בהחלט משהו מעניין........ ומוזר......
אם זה היה פורום אנשים זה אכן היה דיון פורה ומעניין
מה לעשות שפה זה פורום מוזיקה ויש כללים ברורים לגבולות הנושאים שאפשר להגיע אליהם?זה כבר משהו אחר..... כרצונכם.... יש לי ברירה ... אחרת ימחקו או ירחיקו כך זה הגישה כאן.... מה לעשות?
ואוווווו.....
טוב לראות את המשתמשים החדשים באים ופורסים כנפיים....
לא כדי לאיים- אנחנו לא מחזקים את הפורום הזה כדי שיהיה דיקטטורה, אבל... כל מי שבא בגישה שלך מצא את עצמו במקום אחר.
אי אפשר להכנס למקום חדש בלי לקרוא את המפה קודם נכון?
בדיוק כמו שאי אפשר להשתמש במכונת כביסה בלי לקרוא את הוראות היצרן! גם אם לא כל ההוראת שם מובנות לך... או יש כאלה שהיית מוריד- המכונת כביסה שלך הייתה בפח!
ועל כך בדיוק התגובה שלי-
הפורום פה בנוי על פי חוקים! יש מדיניות ודרך תגובות.
ברגע שזה קים- זה זכות שהיא חובה להתנהל על פיהם. מי שלא מתאים לא- יכול לא להגיב פה.
אנחנו לא מחייבים אף אחד-
האתר הזה נועד בשביל עזרה הדדית על פי דרך התורה- ולא מקום פנאי לכל מי שיש לו חסימה באינטרנט...@אני-עצמי-רק-אפס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
זה כבר משהו אחר..... כרצונכם.... יש לי ברירה ... אחרת ימחקו או ירחיקו כך זה הגישה כאן.... מה לעשות?
חבל מאד שזאת הגישה שלך!
להמשך הדיון מומלץ שתשלח פניה לניהול והדיון ימשך בצורה מכובדת...
יתכן שיהיה עיכוב בתגובה מכיוון שיש עדיין עומס רב מימי חוה"מטוב בהחלט אחכה....
מה לעשות אתם מצוות הפיקוח .. אבל אנחנו המשתמשים רובם מרגישים כך וסוברים כמוני. פשוט אני לכאורה היחיד שמוציא זאת החוצה.יהיה טוב!
היו עוד הרבה שחשבו כמוך-
ההבדל היחיד שהיו כאלה שהפנימו והיום הם תורמים וניתרמים- והיו כאלה שחזרו לסדר יומם........@אני-עצמי-רק-אפס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כמובן ללא דיבור לא יפה וכו'. ומידי פעם אם צריך להעיר למישהו אז בסדר. אבל לא על כל דבר קטן ..... כאז הכל נוצר איזה סוג של תחרות רדיפה ו.....
זה הכל!! - - - לצערי יש חוקים בפורום שאפשר לומר קצת לא הכי מתקבלים על הדעת. אז תבואו עכשיו ותגידו אז לא טוב לך, אז אל תתחבר לקבוצה. אז נכון, זה אכן תירוץ טוב. אך זה לא פתרון. הפתרון הוא לראות איך אפשר לסדר את הענינים שלכולם יהיה נעים וטוב וכייף!שים לב שהאתר מתנהל כבר חודשים. ועד שהוא קיבל יציבות זה עבר המון תלאות של הניהול וכל @צוות-פיקוח לכן היינו שמחים מאוד לטיפים, רק משום מה הכל כבר עבר פה בדיקות ונשללו המון דברים מאלף ואחת סיבות.
אם יש לך מה להציע יש מקום ודרך להביע את זה.--
אל תשכחו שאנחנו כאן כדי שיהיה רק יעיל -
אין לנו שום עניין 'לרדוף' אחרי משתמשים.... הדבר האחרון שמשעמם לנו.
תנו לנו יד בכך שהפורום יהיה פורה ומתנהל תקין.נ.ב.
לא אישי כלפי אף אחד-
אבל גם הודעה שמצופה במילים יפות וגבוהות- אבל שורשה התרסה לא תתקבל פה בצורה יפה!!
אני נועלת את הנושא לסינון הודעות.
הוא יפתח בהמשך.
להזכירים זה נושא לעזרה והתמצאות באתר- לא להחלפת דעות וכתובות אמייל... -
-
-
@מוכשרת-על אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש לי שאלה- אפשר להחזיר את הנושא משפטים שאהבנו מתוך שירים?
אפשר להגביל את זה לפעם אחת ביום כמו ב"שירים לכתיבה" כדי שלא יקרה מה שקרה פעם קודמת ...
יש כל מיני משפטים יפים שלפעמים בא לי לשים.נראה לך שתצליחו לעמוד בזה?