האכזבות של מצעדי תשפ"ב
-
היה שיר שלדעתכם היה צריך להיות שיר השנה, אלבום או אמן שהגיע לו יותר? שיר מושלם שבכלל לא נכנס? פה אפשר לכתוב בדיוק את זה.
אני יציין שלושה כאלה, משלי:
"להיות" המדהים של דוד בן ארזה שפשוט נעלם כלא היה - קשור להחרמה הלא ברורה ולא מוצדקת של קול חי?
"בבליפא" - אלבום השנה שלי, בפער, יצר שני להיטי חתונות מתפקדים ("נאכאמל" ו"לשמה") הפקה יקרה והדהים ושקעה אומנתית שאין כמוה.
"נשמות אבודות" זה באמת שיר מצוין, מה קרה לו?ולקינוח, אכזבת האכזבות -למה קול חי מיוזיק לא נתנ להצביע לשני שירים של אותו אמן, לכל זמר היה רק שיר אחד - מה הקשר, למען השם?
-
@אפרים-פלג עוד פעם לומר הכול חירטוש אחד ענק וזהו לכן עשו שתי האלופים מוזיקה ומומחה לקליפים מצעד שלנו והוא יצא הכי אמיתי שקיים
וליהות אם אני לא תוהה יצא לפני שנתים לא בטוחה ביכלל -
@הללויה קול חי מיוזיק באמת אכזבו עם השיר אחד לזמר אבל מצד שני יש בזה קצת הגיון - לא היה לזה סוף.... אבל מה כן הם לא ידעו איזה שיר להכניס מבין השירים של אותו זמר לדוגמא השיר "לא נספיק לחולם" של ריבו נכנס למצעד אבל "תכף יפתח הלב" שלו היה אמור להכנס במקומו לפי דעתי
-
@אפרים-פלג
אני לי באמת מושג, אני רק יודע שבחול המועד פגשתי אותו ואמרתי לו שלדעתי זה צריך להיות מאוד גבוה ובתגובה הוא אמר לי שקול חי מיוזיק מחרימים אותו, והאמת - אין לי מושג ירוק למה.@נוגה אמר בהאכזבות של מצעדי תשפ"ב:
קול חי מיוזיק באמת אכזבו עם השיר אחד לזמר אבל מצד שני יש בזה קצת הגיון - לא היה לזה סוף....
אני לא מכיר שום הגיון, בדיוק על זה התחרות, אני לא מכיר לזה אח ורע בעולם - זה מצעד שירים ולא זמרים, באמת שטות.
-
לי היתה אכזבה ענקית שלא שמו בקול חי ועוד כמה מצעדים את נהוראי אריאלי האלוף שבאלופים!!
הוא הוציא כמה סינגלים פלוס אלבום הוא עבד קשה השנה להוציא חומרים טובים!
לעומת זמרים שהוציאו שיר אחד וכבר זכו בכל התארים!!!!
די ןלצביעות בכל המצעדים די לשלם כסף בשביל לזכות בתארים -
@הללויה אמר בהאכזבות של מצעדי תשפ"ב:
להיות" המדהים של דוד בן ארזה שפשוט נעלם כלא היה - קשור להחרמה הלא ברורה ולא מוצדקת של קול חי?
להיות יצא שנה שעברה ככה שמי שכן הכניס אותו הוא זה שאמור לאכזב
@הללויה אמר בהאכזבות של מצעדי תשפ"ב:
ולקינוח, אכזבת האכזבות -למה קול חי מיוזיק לא נתנ להצביע לשני שירים של אותו אמן, לכל זמר היה רק שיר אחד - מה הקשר, למען השם?
דווקא מסכימה מאוד
-
ואיפה השירים המצליחים של קובי גרנבוים והאלבום שלו גם היה צריך להגיע למקומות גבוהים
דעתי הוציאו אותו לגמרי רק כף זכות זכה באיזה שהוא מספר במצעד של קול פליי וזהו
לא שמענו חוץ מיזה כלום
עצוב וחבל -
@המחבל-המחופש בקול חי לא הכניסו למצעד את בשורה טובה של פלד שהוא שיר שהצליח יותר ממקום לטעויות
-
@המחבל-המחופש לדעתי אלבום השנה היה מרדכי שפירא ולא הדיסק של קמפה שהיה דיסק חמוד ותו לא ומוזר שהוא ניצח בכל המצעדים ..........
-
@אחות-קטנה אמר בהאכזבות של מצעדי תשפ"ב:
להיות יצא שנה שעברה ככה שמי שכן הכניס אותו הוא זה שאמור לאכזב
צודקת, טעיתי.
אבל נראה מוצדק ש"קטנות שבקטנות" (שלא התמודד שנה שעברה,כי יצא צמוד לסוף סוף השנה), "על אבא לא שואלים שאלות", ו"שירו לו" - אפילו לא התמודד. ויש עוד הרבה דוגמאות... -
-
@אחות-קטנה זה הוגן ולא הוגן כי השיר של ריבו תכף יפתח הרבה יותר יפה מהשיר השני שלו וזה לא שווה מה הקטע אם זה שיר יפה או שיר מחואר הגיוני ששימו תיפה
אבל הם שמו תהפוך לדעתי זה ממש לא יפה
אולי הם היו צריכים לעשות מיצעד איזה שירים של כל זמר הם ישימו מיצעד מקדים -
אולי חלקית יתעצבנו ממה שאני אכתוב עכשיו, אבל וואלה זה ממש הרגיש שזה מה שהיה:
לדעתי הם פשוט ניסו לכוון מי ינצח, אחרת אין שום הגיון, ותחשבו על זה שניה!,
אתן דוגמא: השיר "תכף יפתח" ולא "נפסיק לחלום" (בחרתי בשירים האלה כי ראיתי שדיברו פה על זה כמה פעמים, וגם זה היה הכי מורגש...), הם ידעו בדיוק להכניס דווקא את "לא נפסיק לחלום" ולא את "תכף יפתח" כי הם ידעו ש "לא נפסיק לחלום" היה פחות להיט לעומת
"תכף יפתח" שתפס יותר חזק, בעלי המצעדים שמו לב שכל שנה הסיפור חוזר על עצמו בדיוק, והם ראו שהמוזיקה החסידית מאבדת את מקומה (הם גם דיברו על זה הרבה) לכן הם ניסו "לכוון" את התוצאה...
אפשר לראות את זה בדוגמא שנתתי, הם ידעו של-"תכף יפתח" יהיו יותר הצבעות לעומת השיר השני, לכן הם העדיפו לתת את "לא נפסיק לחלום".
וזה היה ככה עם עוד הרבה מאד שירים וזמרים מהז'אנר...
לסיכום- לדעתי הם פשוט ניסו 'לכוון' את התוצאה...סורי על האורך והחפירה...:)
-
@אוהבת-מוזיקה-3 אני דוקא חושב שאת צודקת
-
@אוהבת-מוזיקה-3 יותר מצודקת.....
כתבתי כבר את דעתי בעניין באחד הדיונים כאן...אין לי כח לכתוב שוב אז אני אצטט...
צר לי.....אבל הבדיחה שכונתה "מצעד" היה הדבר הכי רחוק ממה שזה.והיה מצחיק/עצוב לראות את זה מצעד אחר מצעד.
זה בערך כמו שיגידו לכם "תבחרו מספר מאחד עד עשר לא כולל אחד,שתיים,שלוש,ארבע,חמש,שש,שבע,שמונה,תשע.....נכון בחרתם עשר?" נשמע לכם מגוחך? גם לי.
אחרי שמשמיטים לך חצי מהאמנים והשירים בגלל שיקולי אינטרסים שלא יקראו לבדיחה המהלכת הזו "מצעד",תודה.