-
לפי מה שהבנתי לאלבום הבא קוראים "יש בך הכל" ע''ש הסינגל האחרון והוא יחסית (לריבו) ממש בקרוב, משהו באזור 10 חודשים,
הבנתי ששם הוא הולך להביא סגנון אחר מ2 אלבומיו, דברים יותר קצביים, אבל אני כבר לא ממתין לדברים האלו ולא מאמין לשמועות עד שיבואו, רק מעדכן מה שמעתי ממקור די מוסמך.... -
@אפרת אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@אפוש-פאר לא חושבת ככה
שתיהם פונים אותו דבר לכיוון הישראלי אולי עקיבא יותר דתי לאומי...את יכולה לראות את הסגנון של השירים.. ריבו זה מקראי, נאור וכו' עקיבא זה יותר מילים של העם..
ולכן הצעירים היום לדעתי יותר שרופים עליו (לא בהכללה כמובן..) -
אני אישית חושב שעקיבא עושה דרך מאוד מסוכנת בין הקודש לחול בין הטמא לטהור בסוג של שטח אפור כזה.. הוא נמצא אצלינו ולא אצלינו, הוא מוציא את השירים הכי גבוליים שיש כמו שלום בבית כמו שאת וכאלו, משתדל להכניס גם בשיר "חרדי מדי" קליפ שיהיה תואם גם לציבור האחר, הוא מצליח יופי, אבל אסור לשכוח שלא תמיד זה הולך להם, וטעות הכי קטנה שלו והוא מחוץ לרדיויים (יש כזו מילה בכלל ?!),
כי הציבור לא מטומטם...
אני באופן אישי אוהב מאוד את היצירות שלו והוא אומנם מאוד מזכיר את ריבו באישיות ובצורת הפקת הלהיטים, אך כפי שציין עקיבא אצל יואלי לפני שנתיים בלילה מנצח, דווקא באותו דואט של "אל תעזבי ידיים" הקהל הבין כמה אנחנו שונים, ושזה ישי ריבו וזה עקיבא. -
משהו חדש ומעניין בהופעה של בני פרידמן!
רוכשי הכרטיסים מחליטים אילו שירים ישירו בני ועקיבא.
בסיום תהליך רכישת הכרטיס, מופנים הרוכשים לסקר בו
הם בוחרים את השירים האהובים במיוחד של שני האומנים
והשניים יבצעו אותם במהלך המופע.
לרכישת כרטיסים: https://tickchak.co.il/25966
אגב, ההופעה בהפרדה כשהיציעים מיועדים לנשים -
@חיה-במקרנצ-יק-0 מ 99 ועד 180 תלוי במקומות ישיבה.
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 מ99 עד 129 זה לנשים ביציע,
מה שגתבתי קודם זה לגברים. -
@חיה-במקרנצ-יק-0 בין יציע לאולם עצמו?
הבדל שמים וארץ, תהיי פעם ותגידי.