זמרים חרדים שרים שירים חילוניים וכן חילונים ששרים שירים חרדים מה דעתכם?
-
@מתויגת
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שישנם שירים נטרליים, איכותיים ויפים שכל מי שמאזין להם-יכול להתחבר אליהם, כי הם מדברים בשפה אנושית אוניברסלית ולא מבטאים את השקפת העולם של מי ששר אותם. לדוגמא: רסיסים, שקיעות אדומות, לבחור נכון , שרק תחייך וכן על זה הדרך...
פה נכנסים לתמונה-הזמרים החרדים ש"מכשירים" את השירים האלה לבוא בקהל ופותרים לנו את הבעיה.
היום, המוזיקה שלנו התרחבה ואפשר בהחלט להנות מהז'אנר הישראלי שקיים גם אצלינו, ועדיין...יש עוד עבודה בעניין... -
@אנונימית תקשיבי, זה הכל עניין של רגישות.. כמה שיותר חשוב לך ולנשמה שלך להתחבר למשהו יהודי יותר וקדוש.
לא תמיד זה מותר/אסור..@מוכשרת-על
נכון..
כל אחד ומה שהוא מרגיש -
@מוכשרת-על
נכון..
כל אחד ומה שהוא מרגיש@אנונימית הרמה היום באמת למתחת לכל ביקורת
ולדעתי אם מישהו שומע שירים לכל הצדדים בעיה שלו הוא יסתדר גם בילדינו
וזמרים שמחרדים שירים ושרים אותם מתלצים אם רמה מתחת לכל ביקורת
ואני מדברת גם על שירים של בנות שחירדו וגם עלשירים של זמרים
אני מתכוונת לשירים מהתקופה האחרונה בשנה שנתיים לא מתכוונת על הישנים -
בגדול אני שונאת את זה למה חסרים שירים משלנו עם מסרים יהודיים למה צרכים לרעות בשדות זרים למען ה'?
לגבי חילוניים ששרים שירים חרדיים זה מאוד גרוע בפרט בימינו שכל דרדק יכול לשמוע כל דבר שהוא רוצה ולהתלהב מזמרים חילוניים ששרים שירים חרדים
אני לכשעצמי לאחרונה הפסקתי לשמוע לחלוטין זמרים מסוימים ששרים שירים חילוניים. -
א אייצ'ית נעל נושא זה ב-
-
צ צוציק התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות