תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@ארי-6-0 לא אמרתי שלי זה לא כואב ושהם לא צודקים
אבל אני רק אומר שכל מי שמחכה שבוע שלם שרק יגיע מוצ''ש בשביל התוכנית
ממש מתבאס
אז שלפחות ישדרו היום מחר או באמצע השבוע
(לעניות דעתי אין קשר בין פיגוע שהיה לפני יום לשידור היום, כמו שאתה ואני שומעים היום שירים, וגם בשאר תכנות הרדיו של המוזיקה משדרים שירים כרגיל) -
@יהודה-n אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
ממש מתבאס
אם הילדים היו בני דודים שלך, גם היית "מתבאס"?...
וגם בשאר תכנות הרדיו של המוזיקה משדרים שירים כרגיל
פתח קול פליי, תשמע מה הם משדרים
-
כן, אבל זה לא תכל'ס
סליחה שאני חורג מהרגלי (וכן מכללי הפורום) ולא מתאפק.
אבל איך אפשר לומר שזה לא תכלס' לעצור תוכנית פנאי בזמן שקורבנות הציבור הללו מובאים למנוחות?
גם אם זה היה טרגדיה בצורה אחרת שאיננה פיגוע היה צריך לעצור הכל, ובפרט שזה אירוע כזה שהוא בא לעורר את כולנו ושלושת הקדושים הי"ד הם קורבנות ציבור לכל דבר ועניין שנקטפו כדי לכפר על כל הדור כולל אני ואתה
זאת מלבד העניין של נושא בעול עם חבירו, שמשפחה שעוברת דבר כ"כ נורא שבכלל לא קשה להבין את הצער שלהם, קצת השתתפות בצער לא תזיק לנו
איך אפשר לחשוב שבזמן שאלפים צועדים ברחוב אחר מיטתו של ילד קט בן 6 שלא טעם טעם חטא וממררים בבכי, ברחוב סמוך יושב לו בחור צעיר בנוחות על הכיסא המסתובב ומגחך מהבדיחה השנונה של שופט X בתחרות ואין צורך להמשיך בתיאורים...
הלוואי והיינו כ"כ חזקים שהיינו יכולים להיות כל ימי השבעה באותה התעוררות אך לכה"פ באותם שעות שהקדושים הובאו למנוחות זה היה הדבר שהכי היה נדרש זה בכלל לא להתחיל לשדר , טוב עשו שברגע שקלטו את טעותם עצרו הכל בלי תירוצים!
אינני בא חלילה להטיף מוסר לאף אחד אלא רק להעמיד את הדברים בפורפורציות הנכונות
ו @יהודה n הדברים לא נכתבו חלילה נגדך אישית אלא לכל ההודעות בסגנון שנכתבו על כך!
יה"ר רצון שימחה ה' דמעה מעל כל פנים ויבלע המוות לנצח, אמןובואו נעצור את הדיון הזה פה!
-
-
@dnr31534 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@משה-0527 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@חובבת-מוזיקה-צעירה
@אני
בבקשה להוריד כוכביות
https://send.magicode.me/send-file/file/8**********457c32ace6a2515324a0f4bf10c99ae78411b5d/viewלמה לא נפתח
כי זה קישור שכבר לא בתוקף קישורים במיגוקד תקפים ל 2 ימים בלבד
אבל איזה פרק אתם צריכים@dnr31534 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@dnr31534 איך מורידים את הכוכביות
פשוט פותחים את הקישור בכרטיסיה חדשה ובשורת החיפוש מוחקים את הכוכביות ולוחצים אנטר
-
@חובבת-מוזיקה-צעירה
@אני
בבקשה להוריד כוכביות
https://send.magicode.me/send-file/file/8**********457c32ace6a2515324a0f4bf10c99ae78411b5d/viewלמה לא נפתח
כי זה קישור שכבר לא בתוקף קישורים במיגוקד תקפים ל 2 ימים בלבד
@dnr31534 איך מורידים את הכוכביות
פשוט פותחים את הקישור בכרטיסיה חדשה ובשורת החיפוש מוחקים את הכוכביות ולוחצים אנטר
אז קודם אני מעתיקה ואחר כך מוחקת?