מה מרגיע יותר מוזיקה שקטה או תוססת
-
יותר מרגיע אותי שקט..... אבל אם אני יהיה עצובה אני אשמע או שמח מאוד או משהו כזה ממש ממש דיכאוני (נגיד א נשמה בביצוע של זאנוויל) לא יודעת למה זה עושה אותי כזאת שמחה

@מחשב-נייד זה כאילו מחזק אותך כזה?!

-
@הדסה אמר במה מרגיע יותר מוזיקה שקטה או תוססת:
סתם ככה, יש מוזיקה שקטה ושמחה, ויש מוזיקה שקטה ודיכאונית...
מוזיקה טובה לא עושה דיכאון
-
@מוזיקה-אמיתית
יש שירים שעשו אותם דיכאונים זה לא קשור...... -
@מוזיקה-אמיתית לא שהמוזיקה עושה דיכאון אלא שהשיר עצמו מבטא משו דיכאוני... לא יודעת...
-
@מוזיקה-אמיתית לא שהמוזיקה עושה דיכאון אלא שהשיר עצמו מבטא משו דיכאוני... לא יודעת...
@הדסה יש שתי סוגים של דיכאון אחד של השיר עצמו וזה תלוי במלחין או של המעבד שלא עשוי ולא נשמע טוב
ויש זמר שאתם לא אוהבים והקול שלו עושה לכם דיכאון -
@הדסה יש שתי סוגים של דיכאון אחד של השיר עצמו וזה תלוי במלחין או של המעבד שלא עשוי ולא נשמע טוב
ויש זמר שאתם לא אוהבים והקול שלו עושה לכם דיכאון -
@מחשב-נייד בלי שמות
אבל התכוונתי לשירים מסוימים שהזמר בדיכאון או לא יודעת מה... -
@מחשב-נייד אני לא חושב שזה לשון הרע שולי רנד הוא זמר שהשירים שלו מבטאים את הכאב שלו ואת הדכאון ורק אנשים שבדיכאון מתחברים לשירים שלו,
נ.ב. אני מדבר על השירים הישנים שלו כמו מה התכלית, אייכה, אחותי, וכו'. -
@מחשב-נייד אני לא חושב שזה לשון הרע שולי רנד הוא זמר שהשירים שלו מבטאים את הכאב שלו ואת הדכאון ורק אנשים שבדיכאון מתחברים לשירים שלו,
נ.ב. אני מדבר על השירים הישנים שלו כמו מה התכלית, אייכה, אחותי, וכו'. -
בלי שמות (בין המצרים) בכל מקרה כל שיר שעושה לך דיכאון מלהיב את חברך אין בן אדם שדומה לחברו
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות