שאלות, תשובות, טיפים והצעות ייעול בכתיבה.
-
@אילנית אמר בשאלות, תשובות, טיפים והצעות ייעול בכתיבה.:
@יעל-ק מסכימה אתך , שיר ללא חבור פנימי - פשוט לא יעבוד !
זה כל כך נכון!!
והנה הוכחה- השיר הראשון שהעלתי לפורום , כתבתי יחד עם @רבקה .
קודם כל הוא היה מתוכנו...התחברנו שם לכל מילה..
כל אחת במובן שלה..או במובנים משותפים.
ו..
איך אומרים...התוצאות בהתאם- זה השיר שהכי אהבו מכל השרשור אני חושבת...אומנם לא בדקתי..אבל אני משערת שכך.
קחו את זה כטיפ הכי טוב שלכם.
תתחברו לשיר מהמקום הכי פתוח וכנה..בלי מסכות...
אחרי הכל זה אתם עם עצמכם..אין ממה לפחד- התוצאות לא ישקרו!! -
@אייצ-ית נכון , וגם אם יש תוכן שפחות מחובר אליכם , נסו להקיף אותו מכל צדדיו , מן הסתם תתחברו לאחד מההבטים .
-
@ארגנטינה אמר בשאלות, תשובות, טיפים והצעות ייעול בכתיבה.:
לכי בכוכך זה והושעת את ישראל.....
וואו וואו וואו ! לאיזו רמה הגעתי בכזו קלות , אין מילים ...
. -
@אילנית אני לא אומרת סתם.. באמת בכתיבה יש ממש מלא לב וממש לא תוכן...זה יכול לעזור לממש מלא אנשים...
לפעמים חושבים זה סתם תמליל של איזה שיעמום שהיה לי באותו יום בשיעור הסטוריה אבל לפעמים דוקא השירים האלה שנכתבו באקראיות הכי נכנסים ללב.... -
@ארגנטינה את לגמרי צודקת , לשירים יש כח עצום שאנחנו הרבה פעמים לא מודעים אליו , אבל מילים יכולות לעזור , לרפא , להרגיע
להכנס ללב .
רק צחקתי על מה שכתבת, כי אני לא עד כדי כך מוכשרת ומוחללת שינוי , בסך הכל כותבת להנאתי
-
@אילנית אני לא אומרת סתם.. באמת בכתיבה יש ממש מלא לב וממש לא תוכן...זה יכול לעזור לממש מלא אנשים...
לפעמים חושבים זה סתם תמליל של איזה שיעמום שהיה לי באותו יום בשיעור הסטוריה אבל לפעמים דוקא השירים האלה שנכתבו באקראיות הכי נכנסים ללב.... -
@ארגנטינה את וכל הכותבי שירים פה בפורום מגיע לכם את כל המחמאות והתשבחות אתם לעולם לא יכולים לדעת מה המילים שלכם עושות למי שקורא אותם ואיך זה משפיע עליו להמשך...
אני אישית לא מתחברת לכתיבה אבל נהנת מאוד לקרוא פה את השירים הכל על רמה ותוכן מענין
תמשיכו כך
-
@אילנית מי אמר לך שאת א מחולל שינוי? את יודעצ מה קורה עם השירים שלך?
האמת שאני לא יודעת , אני מאוד אוהבת להעריך כתיבה של אחרים , את עצמי אני לא יודעת לשפוט כך שאין לי מושג אם זה : חולל שינוי , מקווה שכן

-
@אילנית מי אמר לך שאת א מחולל שינוי? את יודעצ מה קורה עם השירים שלך?
האמת שאני לא יודעת , אני מאוד אוהבת להעריך כתיבה של אחרים , את עצמי אני לא יודעת לשפוט כך שאין לי מושג אם זה : חולל שינוי , מקווה שכן

-
@אילנית אולי אחרים לא מעריכים אבל אחרןת מעריכות הראתי את השיר של השמיטה והילד מיוחד לחברה והיא ממש התלהבה!
-
@ארגנטינה תודה ! המחמאות שלך כל הזמן ממריצות אותי להמשיך ולכתוב , תודה , תודה , תודה .
והנה לכם עוד טיפ - תמצאו מי שיתן לכם מחמאות וביקורת בונה , רק כך אפשר להתקדם ! -
@ארגנטינה תביאי דף , אני חותמת ...

אגב , אני באמצע לכתוב עוד שיר על אחי , נראה מתי בין שיעורי היסטוריה אני אספיק לסיים אותו ... -
@אילנית יש כבר סקיצה של השיר? אם רוצה אני אדבר עם המנהלת שלך שתתן לכן עוד שיעורים בהסטוריה.. העקר שיצא השיר...
ומה הנושא של השיר על אחיך? -
@ארגנטינה בשביל צאת משיעור היסטוריה - אני אכתוב גם מאה שירים על אחי המיוחד ...
לגבי הסקיצה - חכי בסבלנות
והנושא - הפעם זה בהתמודדות המאתגרת שלי איתו .
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות