Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@מישי מצטרפת! @פודרה-0 - אהבתי מאוד מאוד את שירך השני!!!!! הוא בעל מסר יפיפה בעיניי!
@מישי כל הענין שלי זה להעביר מסרים שאחרים לא יעבו את מה שני עברתי אתה יכול לראות את זה בכל השירים
@פודרה-0 כן... רואים שזה מגיע מתובנות, וחשיבה. בסופו של דבר כולנו צריכים להכיר את המסרים הללו.
@פודרה-0 השיר האחרון שלך יפה מאוד מאוד!! רק שאלה- זה נראה שזה יותר סיפור שהפכת לשיר.... צדקתי?
@אילנית איזה שיר
@פודרה-0 הפוסט היפה והארוך שלך מלא בשירים.... אבל כמה מהם הם בעצם סיפורים? נניח על הטרמפיאדה?
@אילנית כל השירים שלי מבוססים על חויות שחויתי
@פודרה-0 רואים ומרגישים ולפעמים אפילו כמעט מצליחים לחוות יחד איתך... יש לך כישרון גדול. אהבתי את א.ק.ג. העברת את זה בצורה ממש יפה!
@פודרה-0 השיר האחרון והשיר מו' חשוון יפים מאוד. אבל קשה לקרוא כל כך הרבה חומר בבת אחת, סורי..
@הללויה קוראים את השירים בהפרש של כמה דקות בין אחד לשני....
@הללויה רציתי לעלות שיר אחד העתקתי בטעות את הכל סורי
@ברוריה וואו תכלס הכי כיף לחיות כמו ילדים לקפוץ בגשם לעשות אוסף חלזונות ולהגיד איכככס הוא נגע בי אין על זה!!!
@100 דבר ראשון- שיר יפה! דבר שני- קשה לי לראות את הסוגריים... דבר שלישי- שיר שלך?
@אילנית אני ינסה להגדיל את הסוגרים והשיר של מלמד שכתב ורציתי שיתנו טיפים לשיר.
@100 הערות איך השיר יהיה מוצלח יותר? לזה התכוונת?
@אילנית כן מה לעשות? התעצלתי לכתוב ופשוט העלתי דף להגדיל סוגריים. כתב ברור יותר ?
@100 בדיוק מה שכתבת... (לא צריך את עזרתי...) ו- אתה מעוניין בהערות לשיר עצמו?
@אילנית גם וגם.
@100 לא הבנתי...מה גם וגם?