~ינון~
-
וואו האמת לאתכננתי לחזור לפה עכשיו אבל אני חוזר עד שאני אלך לישיבה ושוב אעשה הפסקה של כמה ימים טובים.
בכל מצב, תודה רבה על הפידבקים, ומי שיכול לפרסם אצל קבוצות במייל או בווצאפ אני ממש ממש אשמח.
השתדלתי להשקיע בשיר הזה ממש הרבה וחשוב לי שתהיה לו את החשיפה המתאימה. -
השיר פתוח כעת באתרוג כנסו לפרגן וללייק..
-
@שריוש תודה רבה!!!
כיף לשמוע.בגלל שהפורום נהיה יותר קטן, אני אשמח אם כל אחד ואחת מכם/ן יעביר את הקישור לחברים, חברות, משפחה, שכנים, קבוצות ומה שזה לא יהיה.
שתבינו שהכי של הפרסום הוא בידיים שלכם, כל תגובה כל לייק כל מנוי נותנים ליוטיוב בהגדרה אוטומטית להקפיץ את השיר למישהו ששומע שירים בערך כמוכם וכשזה תגובה אז גם סתם לאנשים אקראיים ואפילו כפרסומת ביוטיוב.
תחשבו שאם כל אחד פה ידאג לזה שעוד עשר יכירו את השיר וישמעט ביוטיוב זה כבר עוד המון ואם גם הם יעשו את זה זה בכלל יצבור תאוצה ענקייייית.מעבר לזה, מי שיש לו רעיון איך לפרסם את זה עוד יותר אני ממש אשמח, כנ"ל מי שיפנה לרדיו כמאזין ויבקש את השיר...
מה שנקרא "אהבת ספר לחבריך".
שתדעו שכולכם פה זה הבית שלי והמקום שבו אני מרגיש כמו בית. ️
-
@הדרי וואו תודה רבה.
אשמח אם תפנו לרדיו, אני יודע שהשיר נקלט במערכת של קול חי שזה אומר קלו חי, קול חי מיוזיק וקול פליי אז אם יבקשו מהם הרבה באותה התוכנית כנראה שזה ישודר, קובי ברומר אמר שיש מצב שהוא ישדר את זה אבל תלוי בוייב שיהיה בתוכנית כי זה שיר שקט אז תפציצו בקשות ️ -
-
@עופר-האיילים תודה מעריך
@המחבל-המחופש איזה כיף תודה. -
@טיטו שיר סוחט דמעות…
ביצוע מרתק ,כנה ונוגע ללב!
אתה אמן בנשמתך,
ייחודי בקול שלך ומקורי בהגשה שלך(אני בכל מקרה השתכנעתי ונרשמתי כמנויה)
מה שאהבתי בעיקר בשיר,
(חוץ מכל הדברים הטובים שאתה מביא איתך בתור זמר יוצר…)
זה שלקחתי לי צידה לדרך.
כלומר זה לא סתם שיר שאתה נהנה לשמוע
ומזמזם אותו מעת לעת.
השיר הנ״ל עורר בי נקודות למחשבה ומודעות לא לפספס את הרגע.
מקווה שתחושת ההחמצה שלך תלך ותפחת בעקבות השיר.
שאפו גדול!!!!