האם שיר בלי קליפ יכול להשפיע על המאזינים או לא רק אים קליפ
-
השאלה הזאת קצת מזכירה לי את השאלה האם עדיף ספר קומיקס או רגיל... בואו לא נתבלבל, המדד לשירים טובים הם משוואה של לחן טוב פלוס עיבוד טוב פלוס מילים בעלות מסר פלוס ביצוע נכון. חוש הראיה לא משמש לפקטור כאן. ל-ה-פ-ך לדעתי, אין כמו להאזין לשיר טוב ולעצום את העיניים....
-
אם השיר טוב לא צריך קליפ ממש חבל על הכסף
עיין ערך משה פלד שיש לו שירים מטורפים והוא עושה רק קליפ מילים שזה דבר ממש לא מעניין -
ואם השיר שיגרתי או דפוק אז כן צריך קליפ כי...
-
לא ראיתי את רגע לפני הלילה רק שמעתי אותו
-
@סניור אמר בהאם שיר בלי קליפ יכול להשפיע על המאזינים או לא רק אים קליפ:
לא ראיתי את רגע לפני הלילה רק שמעתי אותו
אז תסתכל עליו ותבין שהוא קליפ די רציני
הוא העלה פסנתר עם מנוף לגובה וכו'...||אבל דווקא כשראיתי את הקליפ פחות התחשק לי לשמוע את השיר כי הקליפ קצת ירוד||
-
@רבקה זה בדיוק מה ש @השקדן אמר.
@השקדן אמר בהאם שיר בלי קליפ יכול להשפיע על המאזינים או לא רק אים קליפ:
לדעתי: ברוב המקרים לשירים הלא טובים יש קליפים
שירים טובים לא צריכים קליפים כי הם שירים טובים... -
@יהודה-n אמר בהאם שיר בלי קליפ יכול להשפיע על המאזינים או לא רק אים קליפ:
עלי אישית משפיעה יותר שיר עם קליפ
גם מצד שאני חושב שאם הזמר השקיע דווקא בשיר הזה יותר משאר השירים זה אומר שהשיר הזה הוא השיר הכי טוב שלואני לא חושבת שזמר משקיע על קליפ בשיר הכי טוב שלו
זה לא קשור -
זה לא סותר שיר טוב יכול להיות שלא יהי לו קליפ אבל נכון שזה לגיטימי מצד הזמר להשקיע בשיר הכי טוב שלו
-
@ב-ב לאיזה תגובה שלי התכוונת?
כי זה בגדול על אותה דעה שהוא אמר גם, נכון. אבל אני לא בדיוק חושבת ששירים טובים לא צריכים קליפים כי הם שירים טובים ושהשירים הפחות איכותיים צריכים קליפים. כיוון שזו הכללה... ואני לא אוהבת הכללות.
כן אפשר למצוא שיר עם קליפ שהשיר עצמו הוא פגז גם. -
מתוך מוזיקה YIP:
דעות תווים 1.pdf -
פוסט זה נמחק!
-
@השקדן אמר בהאם שיר בלי קליפ יכול להשפיע על המאזינים או לא רק אים קליפ:
מתוך מוזיקה YIP:
דעות תווים 1.pdfנפתח ולא רואים כלום..
-
נראה לי שיש ויש, אני אישית לא מתעניין בקליפים אבל כנראה שיש אנשים שהקליפ מושך אותם
-
@גיטריסט-בינוני אמר בהאם שיר בלי קליפ יכול להשפיע על המאזינים או לא רק אים קליפ:
נראה לי שיש ויש, אני אישית לא מתעניין בקליפים אבל כנראה שיש אנשים שהקליפ מושך אותם
לא הרבה זה מושך כי גם אותי זה לא מענין
-
קליפ עשוי כדי לעניין אנשים
בגלל זה זמרים מוציאים ת'קליפ
וכן קליפ מוסיף הרבה לשיר....