@גדי גדי | טורי תובנות: פרק ב // בעין העדשה המצ'וקמקת:
-
@חובב-המוזיקה-2 מה יעשו? התענגו שיש להם תמונה אם הזמר שהם אוהבים,יפרסמו ישלחו לחברים, לא חסר , יתלו בחדר ויש עוד מלא שגעונות ו תכלס המציאות מדברת בעד עצמה אתה יכול לראות את זה לבד ...
ושוב זו המציאות העגומה ..... -
@Adi טוב אני לא יודעת באיזה גלקסיה את חייה.
אבל איך אמרה @שריוש ? זאת המציאות העגומה. (ומי כמוה יודעת...)
אם היית נכנסת קצת לרשתות החברתיות ורואה אנשים שמעלים תמונות ומתייגים את ה'סלבים' שאיתם הם הצטלמו...
ותאמיני לי שהזמר נהנה לראות שהוא מפורסם, ושאנשים מתלהבים להצטלם איתו...
אז אולי לפעמים זה חופר לו, אבל אין מה לעשות, זאת המציאות. אי אפשר לאכול את העוגה מכל קצוותיה. -
אחר העיון פה בתגובות.....
יש פה כמה נקודות.האם לזמר זה נח והוא רוצה את זה?
לדעתי זה תלוי באופי שלו יש זמרים שכל מה שמעניין אותם זה "מה יאמרו",
והם משתדלים להיות בכל מקום שיעשה להם שם.
אבל יש זמרים שלא רוצים את זה (הם רוצים שיאהבו אותם אבל לא בדרך הזו)האם ראוי לבחור להצטלם עם זמר?
ברמת העיקרון זה לא אמור לקרות (למי יש מצלמה בפלאפון?)
אבל אפשר להבין בחור בן 16 17 שזה מה שהוא רוצה (כי הוא מעריץ שלו). -
פשששש איזה טור לענין
1 ממליץ לפרסם ביתן נאמן (לא שאני קורא אבל בכל זאת)
2 מכיר הרבה עם הדבר הזה C2 שהם מצלמים ואני לא בענין של זה
מכיון שמה יהיה לך מזה תמונה? כל גרפיקאי יכול לעשות את זהומי שרוצה אז הטור מדבר גם על נוקיה 208 שפועל על אותו גירסה של C2
-
@שמעון-2 אמר ב@גדי גדי | טורי תובנות: פרק ב // בעין העדשה המצ'וקמקת::
2 מכיר הרבה עם הדבר הזה C2 שהם מצלמים ואני לא בענין של זה
מכיון שמה יהיה לך מזה תמונה? כל גרפיקאי יכול לעשות את זה
ו%(#c71f1f)[מי שרוצה אז הטור מדבר גם על נוקיה 208 שפועל על אותו גירסה של C2]מה???? (לא הבנתי)
-
עכשיו אולי נדבר על הבחור עצמו אני חושב שאנשים רגילים ובמיוחד בחורי ישיבות מאוד מתלהבים שהם רואים סלב ואז הולך להם השיקול דעת ולכן קורא מה שקורא אני חושב שזה לא קשור לטקט
-
איןלי מושג אולי כי שי לו הופעות או אולי כי יש עליו ערך בוויקיפדיה אתה לא יודע מה עובר בראש של בחור ישיבה או סרטונים ביוטיוב
-
סליחה על הבורות אבלל- מה זה סלבים???
-
@אחת-ויחידה סלבים זה אנשים מוכרים
כמו ישי ריבו להבדיל ביבי וכו -
על הנקודה של ההערצה לזמר דובר כאן.
(יש פה תגובות מעניינות)
שם דובר על זמרים בפרסומות.@סקופר אמר בכשההערצה למוזיקאים מגיעה לעולם הפרסום!:
מדובר במשהו הרבה יותר חשוב: העניין החינוכי!
במגזר הכללי (בלועזית: החילוני) זה לא מפריע לאף אחד. למה? כי להם יש משבצת של הערכה/הערצה/אהדה שהיא פשוט ריקה!
אין להם את גדולי התורה! אז לכן מעריצים שחקנים, זמרים, סלבים למיניהם וכו' ולשם הם שואפים כי כל אחד צריך דמות שאותה הוא מעריך. אין מה לעשות. אם זה לא גדולים בתורה אז זה יהיה מישהו אחר. בן אדם מעצב את עצמו כשהוא מעריץ מישהו.
אבל אנחנו שיש לנו את גדולי הדור ומבינים (או אמורים להבין...) שלשם צריך להסתכל ולשם צריך לחתור ולשאוף, למה שזמר מסוים יגרום לי לקנות ביסלי (סתם דוגמה) כי הוא חתם את שמו בקול קורא לקנות. יש פרסומות בערים החרדיות של זמר מפורסם שפשוט חתום בתחתית הפרסומות כאילו הוא "מרן שר התורה שמצטרף לקמפיין להצלת יתומים"!
אז ברור שיש הערצה ואני לא חולק על כך. אבל: אסור להכיר בהערצה הזו! תעריצו בשקט. כשכל הערים החרדיות מפוצצות מודעות עם תמונת ענק של זמר מחזיק משקה מסוים זה מטשטש את הגבולות ונותן חותמת לעניין הזה. וגם ברור שזה רווחי לזמר ולחברת הפרסום (כי שוב: תכלס יש הערצה) אבל אנחנו חרדים ולא עושים הכלל בשביל כסף. יש גדרים ברורים.@N-A-1 אמר בכשההערצה למוזיקאים מגיעה לעולם הפרסום!:
@ב-ב לעולם שלנו זה וודאי לא שייך אבל אל תשכח/י שזה לא מתקרב לפרסומות שעושים במגזר החילוני! בעולם החילוני לוקחים זמרים שהם (בד"כ) גם רקדנים,דוגמנים וכו' ולכן המעריצים שלהם אוהבים אותם ברמה חולנית לגמרי!
בציבור החרדי זה נראה יותר בדיחה מאשר פרסומת! לא חושבת שזה שמישהו מהציבור החרדי עושה פרסומת לחברה כלשהי גורם לזה שיהיו להם יותר מעריצים וכו' בציבור החרדי זה ממש ההפך.... וע"כ לא חושבת שיש בזה בעיה@ב-ב אמר בכשההערצה למוזיקאים מגיעה לעולם הפרסום!:
אבל בינינו, שימו לב לכותרת ''ההערצה למוזיקאים''.
זה לכשעצמו מטופש, מה יש להעריץ אותו? בגלל שהוא שר יפה? ואז אח''כ להתלהב על מוצר כי הוא משווק אותו..?? פסיכי לדעתי....@א-פריילאכע-ייד אמר בכשההערצה למוזיקאים מגיעה לעולם הפרסום!:
איזה דמויות יש לציבור הכללי לפני העיניים?? כלום - רק את מי שנותן להם הנאה חומרית! אז לכן הם מעריצים את כל ה"סלבס" שלהם והם נמצאים אצלם במקום ראשון בהערצה.
אבל אנחנו - בני הציבור החרדי - זה מה שיש לנו להעריץ???? זה החלון ראוה של הציבור החרדי???? נכון שיש להם מתנה משמיים שניתנה להם לשמח לבבות ולרומם את עם ישראל - כל אחד לפי סגנונו, אבל בגלל זה להעריץ אותם????
אם יש זמר שעושה את מלאכתו נאמנה אני אולי יעריךךךךךך אותו אבל אני לא יעריץץץץץץץ אותו - הבדל קטן שעושה המון!!!!!!!!
אולי שאלה קטנה - האם יש מישהו שיש לו הערצה לפוליטיקאים?? לעניות דעתי זה לא צריך להיות!! אני מאוד מאוד מאוד מעריךךךך אותם כשהם עושים את מלאכת הקודש כשלוחי גדולי ישראל והציבור החרדי - אבל אני לא יראה בהם דמות נערצצצצת [שהיא תמיד באה כמודל לחיקוי....]התהפכו לנו היוצרות!!! במקום להעריץץץץ את האנשים האמיתיים - גדולי ישראל, רבנים, אברכים, וכל לומדי התורה למיניהם, קטנים כגדולים, שותפים לשיטה הרוחנית שאני הולך בה או לא - ושהם יהיו הדמויות שעומדות לנגד עינינו - אז אנחנו מחפשים את מי להעריץ..... וממילא כבר צריך לבחור ו"עדיף להעריץ אותו ולא מישהו אחר"...
אבל למה הוא ראוי להערצצצה????
כשלוקחים דמות מפורסמת [מוזיקאי, פוליטיקאי וכדו'] ושמים אותה בקידמה כמודל לחיקוי - זו הערצצצצה! וזה ממש ממש לא שייך לציבור החרדי!!!
יש לנו עושר אמיתי - והוא נמצא במקום הרוחני!!! אותו יש לנו להעריץץץ ואותו ראוי לשים בקידמת התודעה שלנו - לא שום דבר אחר! -
@גדי-גדי ואווו מטורף פשוט דבר יפה!!!!!!!
אבל לדעתי שהוא נהיה זמר הוא היה צריך לחשוב על זה מראש.
ואני יסביר
לא כל בן אדם הולך ליהות זמר ומי שכן היה צריך לשקול את זה מראש כי אם הוא לא שקל מראש אז הוא אכל אותה
אין מה לעשות ואני ממש מבינה תבחורי ישיבות שעוצרים אותם -
@המחבל-המחופש
זה לא כ"כ נכון.
א. אם הוא הלך להיות זמר בשביל כסף, זה לא יעצור אותו (למרות שזה מאוד מפריע לו).
ב. יכול להיות, שכמו שהרבה חושבים פה, גם הזמר חשב שלאנשים נורמלים יש קצת טקט, והתחשבות מינימלית בזולת.