מקהלת נשמה
-
אשמח שיעלו פה חומרים שלהם מאחורי הקלעים וכו
ואם אפשר לדעת איך זה שתמיד בקליפים של ארי היל רק הם נמצאים? ושמות של החברי מקהלה -
@מוישי-גרוזמן אמר במקהלת נשמה:
ואם אפשר לדעת איך זה שתמיד בקליפים של ארי היל רק הם נמצאים?
כארי היל עובד איתם. למלכות הוא לא מתאים כ''כ זה יותר חסידי, וגם כנראה יקר יותר. ותאמין לי הם אחלה מקהלה, ארי היל עושה את רוב הקליפים שלו לבד. מצטלם לבד, וליויי של המקהלה זה באולפן. אז למה צריך את מלכות. מלכות יותר לצילומים לקליפים... על אף שכאן הם גם הצטלמו....
-
This post is deleted! -
@אבא-תודה
אני מאד אוהב אותם הם לדעתי נשמעים הכי טוב
שאלתי רק טכנית למה זה רק הם ולא חברה אחריםיש לך מושג שמות שלהם ?
-
@אבא-תודה
אני מאד אוהב אותם הם לדעתי נשמעים הכי טוב
שאלתי רק טכנית למה זה רק הם ולא חברה אחריםיש לך מושג שמות שלהם ?
למנצח קוראים איציק פילמר. אחרי זה אני מכיר שמות של כמה, להכי צעיר שם בקליפ של ארי היל עכשיו, קוראים זושא גולדשמיט ויש עוד לא זווכר קאליש וכו'........
-
אחלה מקהלה שבעולם
חוץ מהמקצועניות שלהם יש להם גם יוקרה (למשל בחו"ל הם הכי פופלארים, הם גם לא זולים)
אני פשוט מעריץ שלהם -
ואם אפשר לדעת איך זה שתמיד בקליפים של ארי היל רק הם נמצאים?
נראה לי גם הם עובדים עם משה דוד ויסמנדל ומוטי ויזל(אפי' שהוא היה במלכות ומענין איך הם לא לקחו עליו חסות כמו יואלי דודוביץ וזאוויל ועוד) גם איתם הם שרים הרבה
-
אני כמובן מעריץ של מלכות ופינחס, אלא שמה לעשות נשמה מתקדמים טוב מאוד...
הגם שמלכות לדעתי בביצועים הרבה יותר טובים [אולי בחתונות עדיף נשמה כי הם יותר שרים.. מלכות יותר עושים ביצועים..] -
@מלך-הקלידנים
נכון בקליפים הגדולים של מוטי ויזל של שבת ומלוך של ימים נוראים הוא לקח את מקהלת נשמהלדעתי פשוט זה 2 המקהלות שעובדות היום הכי חזק
אז הוא מוציא עם שתייהם
מה שנקרא רוקד על 2 החתונות -
@שמעי-ה אמר במקהלת נשמה:
אני כמובן מעריץ של מלכות ופינחס, אלא שמה לעשות נשמה מתקדמים טוב מאוד...
הגם שמלכות לדעתי בביצועים הרבה יותר טובים [אולי בחתונות עדיף נשמה כי הם יותר שרים.. מלכות יותר עושים ביצועים..]מצטרף לכל מילה
-
@אבא-תודה שמוליק קלאיש
-
-
This post is deleted! -