מקהלת נשמה
-
@משה-ברוורמן בקשר ליענקי לנדוא עם התזמורת מיוצג אצל נוטע בלי התזמורת מיוצג לבד
עכשו לא הבנתי על מי אתה שאול באיזה מגזר הוא עובד -
@משה-ברוורמן זה נכון מאוד נשמה ומלכות זה מותג ברור שהם גם עושים א עבודה הכי טוב אבל יש עוד מוצלחים כמו קאפלה נגינה ושזה מחיר יותר זול וגם טובים
-
@ארי-6-0 אמר במקהלת נשמה:
@משה-ברוורמן זה נכון מאוד נשמה ומלכות זה מותג ברור שהם גם עושים א עבודה הכי טוב אבל יש עוד מוצלחים כמו קאפלה נגינה ושזה מחיר יותר זול וגם טובים
שאפו על הפירגון
-
@פייביש אמר במקהלת נשמה:
שאפו על הפירגון
אתה קשור אליהם?
-
@משה-ברוורמן
האמת שמותג זה גם משהו שלפעמים חשוב
ובמקרה הזה הם לא סתם מותג גם מלכות וגם נשמהיש להם באמת מה למכור
לא כל מקהלה או זמר עם יחץ מטורף יהיו מותגים
לשתייהם יש המון פלוסים -
@styynywkbd27 אני לא קשור לאף אחד אני מארגן של מוזיקה ואני לא עוסק בשיוק של אומנים ולכן אני אמתי ויש אמת שמלכות ונשמה הם מספר 1 בארץ אחר כך יש את קאפלה וניגנה שהם גם מאוד מוצלחים רק הם לא מותג כמו מלכות ונשמה
-
@styynywkbd27 אני לא קשור לאף אחד אני מארגן של מוזיקה ואני לא עוסק בשיוק של אומנים ולכן אני אמתי ויש אמת שמלכות ונשמה הם מספר 1 בארץ אחר כך יש את קאפלה וניגנה שהם גם מאוד מוצלחים רק הם לא מותג כמו מלכות ונשמה
איפה אני יכולה לראות משהו של קאפלה?
הם גם חסידיים? -
@styynywkbd27 הם חסידים תסתכלו ביוטיוב אני עוד פעם מדגיש עם יש לכם תקציב ברור שעדיף מלכות ונשמה אם איון אז או קאפלה או נגינה
-
@styynywkbd27 הם חסידים תסתכלו ביוטיוב אני עוד פעם מדגיש עם יש לכם תקציב ברור שעדיף מלכות ונשמה אם איון אז או קאפלה או נגינה
חסום לי יוטיוב.
יש לך משהו להעלות או לשלוח? -
@מוישי-זלצ אם מותר לי לחלוק שזה הכול ענין של מיתוג אני יכול לתת לכה מלא אומנים שהם אפס במוזיקה והם מצלחים רק בגלל מיתוג נכון ויחץ טוב בגדול חלק גדול מהצלחה זה יחץ ומיתוג
מיתוג משפיע המון!!!!!!!!
-
@styynywkbd27 אני יכול או במייל או באוצפ
-
פוסט זה נמחק!
-
@styynywkbd27 איין לי אפשרות לשלוח פו מספר מייל צריך לבקש מהנהלה שיקשרו בנינו ואז אני ישלח
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@styynywkbd27 איין לי אפשרות לשלוח פו מספר מייל צריך לבקש מהנהלה שיקשרו בנינו ואז אני ישלח
מחכה