-
שוואקי זייפן-זייפן, אבל הוא מלחין מצוין, זמר טוב, יש לו קול נחמד פלוס וההגשה שלו מדהימה.
-
-
מלחין?? וואלה הגזמה!!
שוואקי מעולם לא הלחין (תקנו אותי אם אני טועה) וגם מה שכתוב לחן איצי וולדנר עם יעקב שוואקי ממש לא אומר שהוא הלחין באמת.
גם אלי קליין וגם יוסי גרין אומרים תמיד בראיונות שהם אוהבים להלחין כשהזמר איתם כי אז הם קוראים על הפנים של הזמר את התגובה שלו. אהב? התחבר?...
זה לא באמת נקרא להלחין.... -
@אלישבע ממממ, אני יודעת שהוא גם מלחין, אבל אם את אומרת שלא - אז אולי לא. באמת היה נשמע לי קצת מוזר...
דבר אחד בטוח חייב שיפור אצלו - הלבוש...|| פעם שמעתי, שאם שוואקי היה מתגייס לצבא היו אומרים לו משפט אחד כל הזמן -
חייל, שפר הופעתך! || -
@ריינבואו מה זה קשור למוזיקה??
ואם כבר את מדברת על זה אז מה הבעיה בלבוש שלו? הוא לא לובש שחור לבן? -
@אלי-מהאולפן אמר ביעקב שוואקי:
@אלישבע יוסף חיים שוואקי זייפן על שמעתי אותו פעם במתנ"ס רמות לפני שנתיים וברחתי החוצה מהזיופים
נראה לי שיש כאן חברה שאוהבים אותו בגלל הזיופים
נראה לי שמי שיש לו שמיעה מוזיקאלית חדה- יותר קשה לו עם זה פשוט-- -
@אליהו-0 לקול שלו אין מתחרים.
יש לו קול יפה. נקודה. סימן קריאה.
נעים לשמוע אותו, מרגש, כל מילה שתבחר
אני באופן כללי מכירה ביצועים אולפניים יותר מלייב ככה שלא יצא לי לשים לב לזיופים אצל יעקב שוואקי, אבל אם מדברים על זיופים - גם מוטי שטינמץ מזייף הרבה בלייב, יונתן שינפלד גם קצת, ומוטי גרינבוים בכלל... (אמנם הוא ילד אז זה יותר נסלח...)
וזה לא מפריע להם להיות זמרים מצוינים שמוציאים חומרים משובחים -
@proud-jew דיברו למעלה על הופעות, באולפנים אפשר לנסות 770 פעם עד שמצליחים. וגם יש תוכנות לתיקון זיופים.
ולגבי שאר השמות:
מוטי שטיינמץ - מזייף בלייב? לא ראיתי בחיים, הוא מאוד מדוייק. אולי לא פרפקט, אבל ממש מצויין.
יונתן שיינפלד - נכון, והוא באמת לא מגדולי הזמר החסידי, אבל שר יפה עם רגש, ויש לו את פדידה...
מוטי גרינבוים - אולי, לא ראיתי הרבה ממנו, והוא גם לא מגדולי הזמר.
לדעתי שוואקי הוא פלא, במיוחד בהופעות...