-
@אלי-מהאולפן אמר ביעקב שוואקי:
@אלישבע יוסף חיים שוואקי זייפן על שמעתי אותו פעם במתנ"ס רמות לפני שנתיים וברחתי החוצה מהזיופים
נראה לי שיש כאן חברה שאוהבים אותו בגלל הזיופים
נראה לי שמי שיש לו שמיעה מוזיקאלית חדה- יותר קשה לו עם זה פשוט-- -
@אליהו-0 לקול שלו אין מתחרים.
יש לו קול יפה. נקודה. סימן קריאה.
נעים לשמוע אותו, מרגש, כל מילה שתבחר
אני באופן כללי מכירה ביצועים אולפניים יותר מלייב ככה שלא יצא לי לשים לב לזיופים אצל יעקב שוואקי, אבל אם מדברים על זיופים - גם מוטי שטינמץ מזייף הרבה בלייב, יונתן שינפלד גם קצת, ומוטי גרינבוים בכלל... (אמנם הוא ילד אז זה יותר נסלח...)
וזה לא מפריע להם להיות זמרים מצוינים שמוציאים חומרים משובחים -
@proud-jew דיברו למעלה על הופעות, באולפנים אפשר לנסות 770 פעם עד שמצליחים. וגם יש תוכנות לתיקון זיופים.
ולגבי שאר השמות:
מוטי שטיינמץ - מזייף בלייב? לא ראיתי בחיים, הוא מאוד מדוייק. אולי לא פרפקט, אבל ממש מצויין.
יונתן שיינפלד - נכון, והוא באמת לא מגדולי הזמר החסידי, אבל שר יפה עם רגש, ויש לו את פדידה...
מוטי גרינבוים - אולי, לא ראיתי הרבה ממנו, והוא גם לא מגדולי הזמר.
לדעתי שוואקי הוא פלא, במיוחד בהופעות... -
@אליהו-0 אמר ביעקב שוואקי:
@proud-jew דיברו למעלה על הופעות, באולפנים אפשר לנסות 770 פעם עד שמצליחים. וגם יש תוכנות לתיקון זיופים.
ולגבי שאר השמות:
מוטי שטיינמץ - מזייף בלייב? לא ראיתי בחיים, הוא מאוד מדוייק. אולי לא פרפקט, אבל ממש מצויין.
יונתן שיינפלד - נכון, והוא באמת לא מגדולי הזמר החסידי, אבל שר יפה עם רגש, ויש לו את פדידה...
לדעתי שוואקי הוא פלא, במיוחד בהופעות...כל הזמרים מקליטים 700 פעם ואחר כך מתקנים זיופים
ומוטי שטינמץ - אולי יותר בתחילת הדרך, שוב - אני פחות מכירה ביצועי לייב, אבל באוזני שמעתי....
כי אני לדוגמא בחיים לא שמעתי זיוף של יעקב שוואקי....
וזה לא גורם לי לסתור פה את דברי מי ששמע אותו מזייף:) -
@אייצ-ית לי זה נשמע היסחפות עם יחצנו"ת אדירה, וכדי להשקיט את המוח שרואה שהזמר לא משהו, מסבירים שזה בעצם הייחודיות שלו...
אולי יש גם צייר אגדי, שהייחודיות שלי זה הציורים המזעזעים שלו?!אולי....אין לי מושג...לא מכירה ביצועים שלו בלייב-נטו סינגלים...סתם הבעתי את דעתי...
-
ולגבי שאר השמות:
לדעתי שוואקי הוא פלא, במיוחד בהופעות...מוטי שטיינמץ - מזייף נורא בלייב!!!!!!! במיוחד לאחרונה....
יונתן שינפלד - כמעט לא מזייף לדעתי.
מוטי גרינבוים - בתחילת דרכו זייף בכמויות, ברגע שהתבגר וגם התחיל להתאמן זה גרם לכך שכיום הוא שר יחסית מדוייק.
ובכ"א את שלושתם אין להשוות לשוואקי שמוגדר 'גדול הזמר' -
@ר-כהן אמר ביעקב שוואקי:
במיוחד לאחרונה....
לשטינמץ השתנה הקול (לדעתי) ויכול להיות שזה הסיבה לזיוף הוא צריך ללמוד את הסולמות החדשים
@ר-כהן אמר ביעקב שוואקי:
בתחילת דרכו זייף בכמויות,
גרינבוים ילד וילד פלא = צרח כפי יכולתך אז זה לא רק הזיוף שקיים או לא זה יותר הצירצור שנגרם מהעלייה בטונים
אצל ילדים זה מפריע (לי אישית) יותר מהזיוף... -
-
אוי באמת, זייפן?????? שוואקי הוא האחרון שאפשר לקרוא לו זייפן.... יש לו קול חם, פתוח, קול שעולה עד לגבהים בלי לגרוע כלל מהפתיחות בקול, ובכלל, מה שכתוב בהתחלה זה שיש לו בעיית קצב, וזה בכלל לא קשור לזייפן, פשוט בהופעה אין עניין להשמע כמו באולפן, אלא לתת את הטאצ'ים הקטנים בקצב כדי לעניין ולסקרן, וזה בדיוק מה שעושים בהופעות חיות!!! לרגש את הקהל ולחבר אותו לשיר.
-
-
@curious הוא זמר מצויין, כך גם בהופעות, אבל האלבום האחרון שלו לא משהו.
-
@ענק-הענקים-בדורינו ש למישהו את המופע של שוואקי בקסרייה לצפייה????
אשמח מאוד! -
@curious אמר ביעקב שוואקי:
אני מקוה שזה בחוקי הפורום, אבל מעולם לא הבנתי מה מתלהבים משוואקי.
אמנם יש לו קול יפה, והוא גם בוחר שירים די טובים, אבל בהופעות יש לו בעיית קצב מחרידה!הבעיה שלי איתו היא אחרת. הבעיה היא שהוא לא יציב מבחינת סגנון שירה כל אלבום מפוצץ בהרבה סגנונות והוא פשוט מבלבל אותי בתחילה הוא היה נשמע כמו זמר חסידי קלאסי אחר כך כמו זמר מזרחי ואחר כך כמו זמר ישראלי והופ עכשיו הוא קצת מנסה לחזור חלילה מה זה החוסר יציבות הזה אז מה עם הוא שר יפה ובאמת אני אהבתי לשמוע אותו אבל חבל ככה לבלבל ולא כולם נהנים ממנו כל הזמן.
-
@שיר-השירים לא, לא קיבלתי
עדין ממתין מחכה ומצפה.... -
פוסט זה נמחק!