הקלידנים 2
-
@מנחם-הורביץ-770 לא רק אתה גם אני...
-
בדיחה חזקה ברוח הקלידנים:מה ההבדל בין נגן חתונות ונגן מוסיקה קלאסית? נגן מוסיקה קלאסית מנגן אלף אקורדים מול חמישה אנשים, ואילו נגן חתונת מנגן חמישה אקורדים מול אלף אנשים.
-
@מנחם-הורביץ-770 כתב בהקלידנים 2:
בדיחה חזקה ברוח הקלידנים:מה ההבדל בין נגן חתונות ונגן מוסיקה קלאסית? נגן מוסיקה קלאסית מנגן אלף אקורדים מול חמישה אנשים, ואילו נגן חתונת מנגן חמישה אקורדים מול אלף אנשים.
המשפט הזה הוא לא בדיחה אלא אמרה ידועה מפי ג'אזיסט אחד שאיני זוכר את שמו, והוא הגדיר ככה את מוזיקת הג'אז בשונה מהקלאסית - קלאסית זה חמש אקורדים מול אלף איש, וג'אז זה אלף אקורדים מול חמש אנשים. יובן למי שמכיר את האיפיון של ג'אז...
-
מזעזע מה שהיה היום.
ברדיו זה חזר על עצמו שלוש פעמיים!!!
הם לא יכולים לעצור את זה???
חוץ מזה, בשביל מה הם מקליטים את זה מראש??
גם השבוע, וגם שבוע שעבר היו להם פשלות בעריכה.... -
@אלחנן-כהן יוחנן אורי אמר איזה משפט, והוא לא רצה שיראו את זה, אז הוא אמר למחנם שיחתוך את זה.
ואז מנחם אמר למנדי (אור) שהוא מתחיל מהתחלה, ותכלס רואים את זה, ופתאום זה קופץ שערכו את זה אבל בקטע אחרי זה.
תוכל לראות פה:
-
עלה הפרק
-
הניקוד של 4 מתוכם זה 24 תיקו......
ןעוד 1 25.... -
@מנחם-הורביץ-770 איפה הוא עלה??
והאם זה מסודר שאפשר לראות?? -
@מנחם-הורביץ-770 אפשר לעלות לפה או לשלוח קישור? תודה!
-
הי @חכם_בלילה
כשהתחילה התוכנית ושמעתי את המתמודד הראשון, התלהבתי ואמרתי מבחינתי הוא המנצח של היום, אין סיכוי שמשהו יעבור אותו (אני ממש רצינית, לא בקטע של לעבוד על אחרים.)
ופתאום קישרתי בינך לבין הפינה 'מאחורי הקלידים' בקו המכלול, ואז גם פתאום קלטתי שאתה @חכם_בלילה ...
אז שאפו ענק!!
בהצלחה יותר ענקית!!
וכמובן שאני אצביע לך...
(וואלה, לא דמיינתי שאתה כזה צעיר..., כמה מוכשר ככה צעיר....) -
פוסט זה נמחק!
-