הקלידנים 2
-
@תוכי-מדבר כתב בהקלידנים 2:
דרך אגב,
מישהו יודע אם הפרק הראשון ישודר במוצש הזה?טוקר אמר היום בזמן אוויר שבמוצש הקרוב זה פרק גלגל הצלה, פלוס פאנל עם מאיר אדלר, ושבוע הבא ובעוד שבועיים שלב רבע גמר
-
הקלידנים 2️⃣ פרק 15 רגע לפני השלבים הסופיים של התחרות, הזדמנות אחרונה לקלידן בודד לעלות לשלב רבע הגמר וגם: הפאנל המקצועי, בהשתתפות גדול הקלידנים ר' מאיר אדלר מוצ"ש | 23:00 | להאזנה ולצפייה בקול חי ובקול חי מיוזיק
https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/ultramsgmedia/2024/6/68251/63e99b7220eb6ff2c9d8abf023c1da32 -
@תוכי-מדבר כתב בהקלידנים 2:
דרך אגב
ביקשתי מההנהלה בספירת העומר אישור לפרסם סקר מקיף יותר על התחרות.
וענו לי שבגלל שאין עניין כל כך בתחרות בספירת העומר הם יחכו אם זה קצת,
שלחתי להם היום שוב אישור לפרסם אותו, מקווה שיאשרו אותו (הסקר מוכן!).ענו לי שאני צריך טיפה לשפץ כי השאלות קצת חוזרות על עצמם, (מי הגיע בצדק, ומי הגיע שלא בצדק וכד')
שיפצתי
מחכה לתגובה -
שלום לכולם,
חשבתי לעצמי שאנחנו 'מדברים' פה הרבה לשון הרע...
תכל'ס הדיבורים האלה לא ישנו שום דבר...
אולי כדאי להפסיק עם זה??אני קיבלתי על עצמי בל"נ להפסיק עם זה.
רבקה
-
@rivka-0 כתב בהקלידנים 2:
שלום לכולם,
חשבתי לעצמי שאנחנו 'מדברים' פה הרבה לשון הרע...
תכל'ס הדיבורים האלה לא ישנו שום דבר...
אולי כדאי להפסיק עם זה??אכן, וכבר הדגשנו את זה לא מכבר
@כ-פ כתב בהקלידנים 2:אנחנו משתדלים להימנע מלשון הרע, ועוד בציבור.
ונבהיר שוב: הנושא כאן רגיש מאד, בקלות מגיעים ללשון הרע ודיבורי רכילות ללא שום תועלת, ואנו ממש לא מעוניינים להיות הבמה לכך.
השתדלו לשמור על שפה נקיה, להקפיד על דיון טכני ומקצועי נטו על כל המשתמע.
בכלל זה, אין לפתח דיונים כלל על היותה של התוכנית מכורה/לא מכורה, אין זה מענינו של הפורום.
ניתן להעלות כאן את התוכנית השבועית, עדכוני שידורים ותוצאות, ודיונים מקצועיים (מוזיקלית) הקשורים לתוכנית בלבד!
במידה והשיח השלילי ימשיך, נאלץ לסגור את הנושא לגמרי.
שבוע טוב! -
פוסט זה נמחק!
-
@נגינתי לא יודע,
וודאי שנצטרך להציב גבול אדום, אבל לא כ''כ מובן מה הפחד מהשיח הפחות 'חיובי' כמו שאתם קוראים לו.
לה''ר/רכילות?
לצורך העניין, אף אחד לא זרק שם ספציפי של שופט/מפיק בתכנית והביא עליו ידיעה שלילית.
אנחנו פה לא כדי לגמור את ההלל על התכנית אלא להגיד מה שאנחנו חושבים גם אם זה לא מצלצל חיובי.
בסוף מדובר בגוף תקשורת... והדבר הלגיטימי ביותר זה לבקר, לא באנו לשום מתמודד חסר ישע ודיברנו נגדו. הפורום פה הוא המקום היחיד שיש לנו לדבר בנושא!!! -
@תוכי-מדבר ממש לא
מה שקרה זה ככה
אני תכננתי לא לחזור לקלידנים
כי אני ברוך השם די חזק באירועים כבר
והתוכנית הזאת פשוט מזיק לי
( כן כן המון אמרו לי את זה כולל מוזיקאים והקלידנים שיש להם אירועים ערב ערב)
בכלל התוכנית מזיק לי. לא דווקא שנפלתי
ואין לי בעיה עם זה שנפלתי כי סך הכול הגעתי לשם כמשחק. וגם הפדיחה שהיה לי שכל מתמודד הגיע לשם מוכן ומזומן ולי הזמר אמר 5 דקות לפני התוכנית שהוא לא מכיר את השירים שהכנתי
בקיצור
יעקב בלוך התקשר אלי שעברתי את הגלגל
אז אמרתי אם עברתי כבר אז אני יבוא לעוד פרק להתמודד והייתי מול ברוך לווין ועברתי( מסכים איתכם שלווין יותר מוזיקאי ממני הוא יודע לנגן ממש טוב על כל סולם בלי טרנפוזיציה וגם פסנתרן מעולה אבל יוחנן אורי אמר לי שהם מסתכלים גם מסחרי, תכלס מי יודע לנגן יותר טוב על במות)ואחרי שצילמו את הפרק שלי עם לווין הם צילמו את הגלגל
אז שאלתי את בלוך מה קורה פה. אז הוא אמר לי שכל השופטים צפו ביחד בכל הפרקים והחליטו שאני עולה ופשוט צילמו אחרי זה כי לא היה להם זמן לפני זה
ואני יכול להגיד שבלוך לא ישקר עלי
זה בגדול כל הסיפור -
@יואלי-יורוביץ כתב בהקלידנים 2:
אז שאלתי את בלוך מה קורה פה. אז הוא אמר לי שכל השופטים ביחד בכל הפרקים והחליטו שאני עולה ופשוט צילמו אחרי זה כי לא היה להם זמן לפני זה
זה קצת נשמע מוזר
למה שהשופטים ישבו לראות פרקים???
או שהם החליטו על סמך משהו אחר
זה דבר שמעניין על סמך מה הייתה ההחלטה??
אין לי שום בעיה אם זה אתה באמת טוב
אבל זה נשמע מוזר -
@אחות-קטנה כתב בהקלידנים 2:
אבל זה נשמע מוזר
לדעתי הכל בסדר, יואלי יורוביץ כתב את הדברים מאוד מאוד לעניין והוא מאוד כנה וזה יפה שהוא כתב את מה שהוא כתב.
כל מה שהוא כתב כאן אומר בעיקרון שבמוצ''ש אתם הולכים לצפות בפרק ששופטים יושבים לכם מנתחים מתמודדים בזמן שהם החליטו כבר לפני מי עולה
איך קוראים לזה בעברית?
זלזול בצופים ומשחק מכור מראש. (במידה מסוימת) -
@Fbd כתב בהקלידנים 2:
מנתחים מתמודדים בזמן שהם החליטו כבר לפני מי עולה
איך קוראים לזה בעברית?**
זלזול בצופים ומשחק מכור מראש. (במידה מסוימת)מעניין מה עומד מאחורי הבלבולים הללו ?
מה ראו בפעם השניה שלא ראו בפעם הראשונה ?
ומה השיקולים שלהם
ממש תעלומה -
@Fbd כתב בהקלידנים 2:
אבל זה נשמע מוזר
לדעתי הכל בסדר, יואלי יורוביץ כתב את הדברים מאוד מאוד לעניין והוא מאוד כנה וזה יפה שהוא כתב את מה שהוא כתב.
כל מה שהוא כתב כאן אומר בעיקרון שבמוצ''ש אתם הולכים לצפות בפרק ששופטים יושבים לכם מנתחים מתמודדים בזמן שהם החליטו כבר לפני מי עולה
איך קוראים לזה בעברית?
זלזול בצופים ומשחק מכור מראש. (במידה מסוימת)בדיוק מה שרציתי לומר
כתבתי טיפה מכובס....
אבל זה מחזק אצלי את התחושה שהמשחק מכור מראש
מה גם אני יודעת על עוד כמה דברים לא הכי ישרים שקרו שם