דרך איפה הגעתם לראשונה ל"מקצב"
-
יואו תקשיבו עכשיו קראתי שוב את כל השרשור מהתחלה ואני נהנית!! כל הסיפור שם עם המנגן והישראל מיוזיק וכו'... אולי שמישהו מהותיקים יעשה איזה מאמר על ההיסטוריה של מקצב?
זה נשמע מרתק!!לא יודעת את מי צריך לתייג פה שיראו...... אז @ntz או @צוות-פיקוח או @משתמש-ותיק..........
-
אני הגעתי לראשונה למקצב כשהייתי באמצע לחפש מספר פלא' של איזה זמר
ואני מחפש ומחפש ולא מוצא שום מקום שכתוב המספר של הזמר
עד שהגעתי לאתר המדהים הזה ואני מגלה שיש כאן כל מספר שאני צריך
ב"ה שהגעתי לאתר המדהים הזה
תודה רבה כמובן למנהל @ntz ול- @צוות-פיקוח
ולכל המשתמשים היקרים שעוזרים מדי יום
ובפרט ל @chagit03 ו- @מיכל-c
תודה! -
תכלס גמאני חיפשתי עדכונים על שירים וזמרים והתוצאה הייתה רק מקצב!
בערך מתחילת 2021,הייתי נכנסת בקביעות יום יום לאתר בתור אורחת
עד שיום אחד אמרתי לעצמי למה שאני לא יכנס?
ואז שלחתי להם מייל ואישרו אותי...
מאז אני כל יום נכנסת וכיף לי,אני מתעדכנת בפרטי מוזיקה ומבקשת שירים ,ועוזרת למשתמשים...
תודה רבה לפורום המדהים הזה! -
פוסט זה נמחק!
-
@אייצ-ית אמר בדרך איפה הגעתם לראשונה ל"מקצב":
אני חושבת שמקצב התחיל לפרוח מקבוצת המשתמשים של המנגן.
בהחלט.
והייתי אומרת שהמשתמשים של המנגן הם אלה שהקפיצו את הפורום מאד.
לדוגמא הפינה של הכתיבה ושירים לקריאה - היא זו שהביאה לכאן משתמשים רבים עקב סקרנות או רצון לכתיבה והבעה בהתבטאות בפרהסייה כזו נרחבת. -
כיף לעבור ולקרוא את כל התגובות כאן,
רק רציתי לומר תודה ענקית לכם המשתמשים. לא היינו יכולים לעשות את זה בלעדיכם!
המשוב, הרעיונות וההצעות שלכם הביאו אותנו לרמה הגבוהה הזאת, אתם נותנים לנו מוטיבציה להמשיך לעבוד קשה ולשפר את האתר מיום ליום.
אתם יכולים לעזור לנו להפיץ את האתר ולספר לחברים שלכם על מקצב, ולהגדיל את הקהילה המוזיקאלית הזאת.
-
טוב, אז אני פה כבר קצת הרבה זמן, מדי הרבה בשביל לזכור בדיוק מה מו ומי,
מה שאני זוכר, שהסיבה שהתחברתי הייתה בכלל בשביל להעלות איזה קאבר שביצעתי (למי שזוכר:)...),
לא חלמתי על ערימת הפידבקים שאקבל...
תוך כדי אני קולט שכאן יש לי הההכלל, החל מכל שיר חדש שרק יוצא, עבור בטיפים ועצות לנגינה ולשירה,
שיתוף ביצועים של אחרים שמשפשף אותך (ומכניס אותך לפרופורציות )...
וכמובן, איך לא, השירים לכתיבה ולקריאה שימו לב לפני כתיבת פוסט לחוקי הקטגוריה .....
בקיצור, כיף כאן להירגע לפעמים מסטרס שגרת היומיום, להיכנס לפלנטה אחרת, לעולם המושגים הייחודי לכאן (מישהו צריך לעשות איזה מילון מושגים של כל ההווי כאן, אולי תכף לקראת שנתיים לפורום)
באמת הזדמנות לומר תודה לכל האנשים הנפלאים שעומדים מאחורי הדבר הענק הזה, אל תשכחו שיש להם שגרה וחיים עמוסים לא פחות משל רובינו...
ל @ntz ולשאר המייסדים והמנהלים, ול @צוות-פיקוח ששומרים לנו על אתר נקי וברמה גבוהה
תודה, בהצלחה, ותמשיכו להתפתח ולגדול! -
כל השרשור פה מעלה בי זיכרון ישן של משהו שאמרתי ל @ntz עוד בתחילת הפורום....
אני חושבת שזה הנושא היחיד כאן בפורום שיש בו זרימה, ופרגון וזה כל כך כיף!
אני תומכת מאוד ב @צוות-פיקוח ובטוחה שהם עושים את העבודה הכי טוב שיש.
אבל תראו כמה זה יכול להיות נעים, כשהכל מגיע עם פרגון ואהבה.
בואו נפרגן אחד לשני. יש משתמש חדש שנראה לעניין? תנו לו לייק. תתמכו בו כדי שיוכל להתקדם. מישהו התאמץ והעלה מדריך או כל דבר אחר? תנו לו לייק. תנו לו את הכח להמשיך לעשות דברים כאלו.
זה רק יוסיף לאווירה הטובה. -
@ntz
ראית איזה פרסום @יונמיוזיק עשה במייל מיוזיק ליותר מ20,000 אנשים ולא סתם אנשים כותבים כאן באתי דרך מייל מיוזיק,אבל אני יעשה עכשיו פרסום קטן בקבוצות צאט מוזיקלים!