איזה תכנית מוזיקה הייתם מעדיפים , הקול הבא? המאסטרו ? המלחינים ? ועוד
-
הקול הבא קלללל!!!!
-
ברור הקול הבא
-
פוסט זה נמחק!
-
@shoval אמר באיזה תכנית מוזיקה הייתם מעדיפים , הקול הבא? המאסטרו ? המלחינים ? ועוד:
@משה-טרגר המאסטרו יכלה להיות תוכנית מטורפת שלא נראתה כמותה! ובאמת, עומד מאחוריה רעיון פצצה! רק האופן שבו היא מנוהלת מאוד מקומם, ולכן לי אישית פחות כיף לצפות בה לאחרונה.
איזה אופן היא מנוהלת?
-
אין בכלל ספק שהקול הבא
-
לי לא משנה אם זה יהיה הקול הבא, המלחנים, המאסטרו, העיקר שיהיה מעניין- זתומרת שהשופטים יהיו מעניינים ונורמליים, ולא חוזרים אחד על דברי השני בלי קשר לביצוע עצמו...
||באמת לפעמים זה נראה שהם מושפעים ממש אחד מהשני, ואם השופט שלפניו לא היה אומר את זה, גם הדברים שלו היו שונים.. ||
-
אין ספק אבל אין ספק שהקלידנים זה התוכנית שהרימה
-
@AVITAL-1 אמר באיזה תכנית מוזיקה הייתם מעדיפים , הקול הבא? המאסטרו ? המלחינים ? ועוד:
לי לא משנה אם זה יהיה הקול הבא, המלחנים, המאסטרו, העיקר שיהיה מעניין- זתומרת שהשופטים יהיו מעניינים ונורמליים, ולא חוזרים אחד על דברי השני בלי קשר לביצוע עצמו...
||באמת לפעמים זה נראה שהם מושפעים ממש אחד מהשני, ואם השופט שלפניו לא היה אומר את זה, גם הדברים שלו היו שונים.. ||
בזה אתה צודק
-
הקול הבא
-
הקול הבא , ושימו לב שלא משנה כל כך מה התוכנית (משנה אבל...), השופטים מאוד משפיעים, וצריך לבחור שופטים מעניין וחבל על המאסטרו (למרות שיש אחד או שתיים בסדר..))
-
@אלומה ברור שהקול הבא יותר מענין
אותי בכל אופן -
@קובי-2 בואו
תכלב את כל אחד מעניין תחום העיסוק שלו אותי לא מענין בשקל הקול של הזמר אלא הקלידים
ויש הרבה דעות -
תכלס כל אחד למה שהוא מתחבר יותר יותר כיף לו
אבל ברור שגם לפי השופטים של כ תחרות זה משפיע
נגיד מבחינתי עם אילסון לא היה במאסטרו זה בכלל היה על הפנים התוכנית -
אני יותר אהבתי את הקול הבא או את המלחינים כי זה היה תוכנית של דבר אחד ולא את המאסטרו שמערבבים שם בין מלחין וזמר ומתופף ומעבד.
-
ברור שהייתי מעדיפה הקול הבא הרבה יותר מענין
מהמלחינים והמאסטרו שזה משעמם -
זה העדפות שלי בסדר יורד:
הקול הבא
הקלידנים
המלחינים
המאסטרו
שכחתי משו?? -
הקלידנים התוכנית שהכי התחברתי אליה
-
ariel shlomesהשיב לדוד ירושלמי בנשמה ב 30 במרץ 2023, 12:13 נערך לאחרונה על ידי ariel shlomes 30 במרץ 2023, 12:14
מבחינה ויזואלית המאסטרו מבחינת כל השאר הקול הבא
-
מבחינתי הקול הבא הכי מעניין
||אבל גם המאסטרו מעניין כי זה שילוב של כל התחרויות|| -
@משה-טרגר "הקול הבא" הכי מעניין
פוסט 19 מתוך 109