מיקצבים לאורגן
-
@חיים1 תחסוך קצת תגיע לסכום המבוקש
תבין אותם הם אנשים שיושבים שעות כדי להביא מקצב מושקע הכל לוקח זמן -
@חיים1 בשביל מקצבים טובים שתוכל לנגן איתם באירועים צריך כמה אלפיי שקלים
ואגב כל מי שמשגיע באורגן בלי מקצבים זה כמו לקנות מזוודה יקרה בלי להכניס שם כלום -
ואגב כל מי שמשגיע באורגן בלי מקצבים זה כמו לקנות מזוודה יקרה בלי להכניס שם כלום@דוד-ירושלמי-בנשמה צודק בהחלט

-
ואגב כל מי שמשגיע באורגן בלי מקצבים זה כמו לקנות מזוודה יקרה בלי להכניס שם כלוםואגב כל מי שמשגיע באורגן בלי מקצבים זה כמו לקנות מזוודה יקרה בלי להכניס שם כלום
ממש לא את האורגן שלי קניתי בלי מקצבים וקרה 2 דברים
1 אני יודע לבנות היום
2 אני יודע להשיג בלי לקנות כלומר תפסתי קשרים עם מי שצריך ....

3 בעיקר למדתי לנגן יותר טוב כי לא היה לי את כל הבאלגן -
@דוד-ירושלמי-בנשמה צודק בהחלט

@חיים1 תפסיק לכתוב הכול בכמה פוסטים ותאחד אותם שלא ירחיקו אותך
-
@חיים1 תפסיק לכתוב הכול בכמה פוסטים ותאחד אותם שלא ירחיקו אותך
-
ואגב כל מי שמשגיע באורגן בלי מקצבים זה כמו לקנות מזוודה יקרה בלי להכניס שם כלום
ממש לא את האורגן שלי קניתי בלי מקצבים וקרה 2 דברים
1 אני יודע לבנות היום
2 אני יודע להשיג בלי לקנות כלומר תפסתי קשרים עם מי שצריך ....

3 בעיקר למדתי לנגן יותר טוב כי לא היה לי את כל הבאלגן@למדן זה אולי נכון אבל אתה צריך ממש להשקיע בזה את החיים בשביל לבנות אני מדבר על השקעה של זמן לא כסף ומי שלא מצליח בזה אכל אותה ולגבי מה שאמרת שאתה יודע לנגן היום יותר טוב זה אני מסכים איתך
-
@למדן זה אולי נכון אבל אתה צריך ממש להשקיע בזה את החיים בשביל לבנות אני מדבר על השקעה של זמן לא כסף ומי שלא מצליח בזה אכל אותה ולגבי מה שאמרת שאתה יודע לנגן היום יותר טוב זה אני מסכים איתך
@דוד-ירושלמי-בנשמה אין לי זמן להשקיע את החיים שלי בזה

-
@פייביש לא יודע למה אתה מתכוון אני לא בקיא הדברים האלה ואני רק ביום חמישי נכנסתי לפה אז אני לא יודע כלום על הדבר הזה מצטער

-
@חיים1 פשוט תשתדל לא לכתוב שני פוסטים ברצף ואם אתה רוצה לכתוב עוד משהו אחרי ששלחת פוסט יש לך אפשרות לערוך את הפוסט בלחיצה על על שלושת הנקודות שמופיעות בצד שמאל ושם יש לך אפשרות לערוך
ברוך בואך...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות