עדכוני מוזיקה וסקופים
-
@צור אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
למה אני לא מצליח לעשות ספוילר
צריך לרדת 2 שורות לפני הספוילר.
רבע הגמר היה על שני פרקים אך של לפני שבוע וחצי הם לא פרסמו (אי אפשר לפרסם אם רהקלטת את שני הפרקים באותו יום)
ובחצי הגמר צפויים להשתתף שמונהלא הבנתי.
פרקי רבע הגמר היו.
המתמודדים שיעלו בשבוע הקרוב לגמר יהיו אלה שכתבתי.
אכן יהיה שם 8, ומתוכם יעלו 4. -
@ntz ומאין הערובה שזה יהיה אלו
הרי הם עדיין לא הופיעואני מקווה שאני לא תמים שזו תחרות
כנראה שאתה תמים
הכל מוסרט מראש...||אם אנחנו כבר בקטע של ספויילרים,
2 הפרקים של רבע הגמר גם הוקלטו באותו יום, ע"ע הצרידות של ברומר שהייתה בשתי הפרקים...|| -
-
@ntz אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@ntz ומאין הערובה שזה יהיה אלו
הרי הם עדיין לא הופיעואני מקווה שאני לא תמים שזו תחרות
כנראה שאתה תמים
הכל מוסרט מראש...||אם אנחנו כבר בקטע של ספויילרים,
2 הפרקים של רבע הגמר גם הוקלטו באותו יום, ע"ע הצרידות של ברומר שהייתה בשתי הפרקים...||הכל מכור מראש
אין שוום דבר אמיתי ..הכל רייטינג..חבל מאד
זו לא תחרות נקודה -
יהוידע שחר לא יזכה זה יהיה פדיחה לרדיו
זה בדיוק הבעיה !!
תחרות הוגנת לא אמורה להסתכל על מגזר או סגנון,
אם יש בעיה בסגנון שלו - שלא יקבלו אותו לאודישנים!
זה שיטה של פדידה למצוא אמנים שיעבדו איתו....משה קליין חושף את מאחורי הקלעים:
"הגעתי למקום השלישי מבחירה שלי, לא מתוך התחרות, ביטלתי חוזה מול המפיקים ולא יכולתי לזכות, אז שמו אותי במקום שלישי בהתאם לנסיבות. פחדתי לנצח. חד משמעית".
קליין מסביר כי הסיבות לפחד הזה היו כלכליות, "לא רציתי לחתום חוזה לחמש שנים עם ההפקה, והבנתי שזה לא מתאים לי והעדפתי לעזוב את התכנית ולעשות את זה בקצב שלי. בחרתי להגיע לגמר בבניני האומה ולהפסיד בכבוד. אולי הקהל בחר בי אבל זה לא היה רלוונטי ולא יכולתי לנצח".
"נהניתי שם מאד הייתה לי חוויה אדירה, לראשונה 3000 אנשים זועקים את שמי, זה היה כיף גדול ואני ממליץ לכולם אבל זה ממש לא תחליף לעבודה קשה. זו תחילת הדרך בלבד. אני עמלתי ואני עמל כל הזמן, זה דבר שאין לו סוף ואני מרגיש עכשיו שאני ממצה את עצמי במאה אחוז", אומר קליין.
-
חושב שיש לך לחן עם פוטנציאל?
רוצה לעשות איתו משהו?
חדש!!!
מאגר הלחנים הגדול מבית "סטאר מיוזיק" יוצא לדרך!
הלחנים המובחרים מתוך המאגר יועברו לזמרים ומפיקי המוזיקה הגדולים!
יש לשלוח את הלחנים לכתובת.
תקנון לשליחת לחנים.
א. יש לכתוב בכל לחן בשם הקובץ של השיר את שם השיר ושם המלחין [אפשרי בשם בדוי]
ב. יש לשלוח לחנים באיכות שמע סבירה בלבד לחנים באיכות גרועה לא יוכנסו למאגר.
ג. מומלץ ללוות את הלחן בכלי נגינה\פלייבק כלשהו...נ.ב. נבקש אם תוכלו להעביר הודעה זו לכל מי שאתם חושבים שיכול להועיל למאגר...
-
@ntz אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
משה קליין חושף את מאחורי הקלעים:
"הגעתי למקום השלישי מבחירה שלי, לא מתוך התחרות, ביטלתי חוזה מול המפיקים ולא יכולתי לזכות, אז שמו אותי במקום שלישי בהתאם לנסיבות. פחדתי לנצח. חד משמעית".
קליין מסביר כי הסיבות לפחד הזה היו כלכליות, "לא רציתי לחתום חוזה לחמש שנים עם ההפקה, והבנתי שזה לא מתאים לי והעדפתי לעזוב את התכנית ולעשות את זה בקצב שלי. בחרתי להגיע לגמר בבניני האומה ולהפסיד בכבוד. אולי הקהל בחר בי אבל זה לא היה רלוונטי ולא יכולתי לנצח".
"נהניתי שם מאד הייתה לי חוויה אדירה, לראשונה 3000 אנשים זועקים את שמי, זה היה כיף גדול ואני ממליץ לכולם אבל זה ממש לא תחליף לעבודה קשה. זו תחילת הדרך בלבד. אני עמלתי ואני עמל כל הזמן, זה דבר שאין לו סוף ואני מרגיש עכשיו שאני ממצה את עצמי במאה אחוז", אומר קליין.
לא רוצה לגלוש פה לנושא הזה אבל תכל'ס אני עד לא מזמן חשבתי שזה באמת תחרות ואני יסביר:
בתחרות הקלידנים אחותי תכנתה את ההצבעה באתר ואני הסקתי מזה שאין סיכוי שהרדיו ישלם כסף למישהו שיתכנת את ההצבעה בזמן שהיא בכלל לא משפיעה...
אבל לאחרונה ממש היא אמרה לי שכשהביאו לה את הרקעים וכו' היה רק רקע של "המנצח: איתמר שטיין", כלומר זה היה מכור.
אז ברור אם כך שגם הקול הבא מכור. -
-
-
@החזן-הדגול לא של יעקב שוועקי
-
@החזן-הדגול זה כן הדיסק החדש של יעקב שוועקי