איך הצליחה המוזיקה החסידית הנוסטלגית לחזור לקידמת הבמה
-
כי שדרנים מכניסים הרבה מוזיקה ישנה טובה שיכירו
ובאמת יש הרבה שירים ישנים מאוד יפים עם סאונד מאוד טוב וכיף לשמוע אותם
ולהזכר בהם -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
אין ספק שהמוזיקה החסידית עברה שינוי עצום אנשים כבר פחות מחפשים פסוקים שחוזרים על עצמם אלה יותר תוכן

@ariel-shlomes אמר באיך הצליחה המוזיקה החסידית הנוסטלגית לחזור לקידמת הבמה:
אין ספק שהמוזיקה החסידית עברה שינוי עצום אנשים כבר פחות מחפשים פסוקים שחוזרים על עצמם אלה יותר תוכן
בפסוקים אין מספיק תוכן לדעתך, רק במילים שפיברק הערשי ווינברגר????
-
@יונתן-פ בסוף הכל ענין של היתחברות, אי אפשר להכריח אף אחד לישמוע מוזיקה שהוא לא מיתחבר...(אני גם לא מיתחברת לפיוטים ושירים חסידיים כבדים עושים לי כאבי ראש
, לי אישית יש סיגנון מוזיקה שאני מיתחברת שזה בעצם הישראלית יהודית כמו דוד בן ארזה ,משה קליין וכד... -

אויש נו.......
לא באמת יש תוכן בשירים של היום.
זאת לא הסיבה שהמוזיקה החסידית חזרה לבמה. לדעתי
-

אויש נו.......
לא באמת יש תוכן בשירים של היום.
זאת לא הסיבה שהמוזיקה החסידית חזרה לבמה. לדעתי
-
@כ-פ למה לא?- יש סיכוי, זה שיר שמדבר על הערכה להורים בעצם, ומי שמעריך את ההורים שלו יכול לשיר אותו לדעתי גם בעוד 30 שנה, לא ככה?
-
@כ-פ ברור שלא שירים עם טקסט מקורי הרבה פחות נחרטים
יש משהו בפסוקים שאין בשום טקסט אחר 0במיוחד שלוקחים פסוקים עם משמעות מיוחדת) -
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות