עין טובה 👏 | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים
-
@ארי-גולד
וואו אתה ענק לא האמנתי שאני קורא שיר של כותב בפורום זה ברמה של הראפים הכי גדולים שאני מכיר, ברור שזה עולה על כל השירים שלך, ותאמת נורא התחברתי למה שכתבת בספויילר, תמשיך ככה שים פס על כולם!!||הורדתי תשיר אלי למחשב, אני רוצה שהוא ישאר לי, ואולי להראות אותו לחברים, זה בסדר? (כמובן הקרדיט ישאר לך...)||
-
@בוםםם אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@ארי-גולד
וואו אתה ענק לא האמנתי שאני קורא שיר של כותב בפורום זה ברמה של הראפים הכי גדולים שאני מכיר, ברור שזה עולה על כל השירים שלך, ותאמת נורא התחברתי למה שכתבת בספויילר, תמשיך ככה שים פס על כולם!!||הורדתי תשיר אלי למחשב, אני רוצה שהוא ישאר לי, ואולי להראות אותו לחברים, זה בסדר? (כמובן הקרדיט ישאר לך...)||
בכיף תתפנק למה לא (אתה יכול להוריד את כל השירים ), וטנקס' על כל הפירגון...
-
@הדרי אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@ארי-גולד אפשר קישור לשיר??
השיר האחרון בשירים לכתיבה, (אנ'לא טוב בקישורים)
עריכה: https://miktzav.com/topic/349/שירים-לכתיבה-וקריאה-שימו-לב-לפני-כתיבת-פוסט-לחוקי-הקטגוריה/2199
-
חבר'ה אתם מקצוענים ברמה לא נתפסת
@פונץ-בננה את גדולה מהחיים!!!!
רואים שאת כותבת מהלב, הכתיבה שלך כנה ונוגעת עמוק...האמנתי לכל מילה!
@ארי-גולד ואוווווו איזה יציאה של שיר ,אהבתי בטירוףףף
אני גם חושבת שזה שיר מס' שלך, ולא חסר לך פצצות...
@אריה-3 אתה פשוט מעביר אותי חוויה בכל שיר שלך, אתה אחד הכותבים שאני מצליחה לרדת לסוף דעתם(כך לפחות נראלי...) ובשיר האחרון שלך הרגשתי שעלית עוד מדרגה בסולם הגבוה שלך... -
@ארי-גולד ואוווו אני בלי מילים,
אני כאילו קוראת עם פה פתוח.
מאיפה הרמה הזאת? בקיצור מטורף!!! כשרון!! -
@ארי-גולד
אז מה? להגיב גם על השיר אחרי כל מה שכתבו פה?
מה אומר... אחלה שיר, אתה מתחיל לקרוא ונשב לקצב של השיר....
לא בא לך שהוא יגמר.. בא לך עוד כמה ."..האס" כאלה...||אגב, אני עד היום לא מראה את השירים שלי לאנשים...||
-
@ארי-רוזנבלט למה אתה לא מראה את השירים שלך??- פליז תעלה אותם!!
-
@ארי-רוזנבלט כרצונך...
||אנחנו מאוד נישמח!! ||
-
@ארי-רוזנבלט אולי צריך לפתוח נושא - "גברים כותבים בעולם החרדי"....
-
פוסט זה נמחק!
-
@ארי-רוזנבלט @שריוש @אריה-93 @לא-הכל-טוב-אבל-הכל-לטובה @הדרי @shoval @בוםםם
תודה על כל המחמאות וה.... זה פשוט מחמם את הלב לקבל כזה הרבה פידבקים, ועוד מכאלה כותבים גדולים....||ואגב ארי רוזנבלט כדאי לך להתחיל לשתף זה אולי לא ממש הולך, אבל כמו שכתבתי היום כולם מגיעים אלי ומבקשים לראות\שאכתוב עליהם, והפידבקים מגיעים בהתאם...
וזה כיף וזה עוד פן מהנה בכתיבה,|| -
@ארי-גולד אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
||ואגב ארי רוזנבלט כדאי לך להתחיל לשתף זה אולי לא ממש הולך, אבל כמו שכתבתי היום כולם מגיעים אלי ומבקשים לראות\שאכתוב עליהם, והפידבקים מגיעים בהתאם...
וזה כיף וזה עוד פן מהנה בכתיבה,||מצטרף לספויילר, מאז שחשפתי את הכתיבה שלי קיבלתי בקשות לכתיבה. כתבתי כמה שירי בת מצווה, שירים למשפחה, ברכות וכדו'.
זה גם מעלה את הביטחון, גם את הרמה העצמית, ואולי אפילו פרנסה קטנה... -
@ארי-גולד אתה משאיר אותי כל פעם עם פה פעור...עכשיו זה השיר השני- הראפ וואוו!!!
תן לי לפחות זמן לנשום בין שיר לשיר שלך...ו @ארי-רוזנבלט יש לך כתיבה מדהימה תתחיל בשיתופים קטנים ותצעד קדימה- אין שום ספק שיש לך את זה בגדול!!!
-
@ארי-גולד קראתי עכשיו את השיר האחרון שלך פלוס הספוילר ואני רוצה להגיד לך בקשר למה שכתבת שאני חושבת שבנים/גברים שכותבים ככה יש להם נפש מאוד עשירה ובריאה כי יש להם יכולת הבעה וגם הבנה רגשית ממה שאין לרוב לגברים וזה מאוד חשוב אז לדעתי זה מאוד חיובי שבנים כותבים ככה.