-
@מוכן-תמיד-לעזור אמר בקובי ברומר!!!!:
היי מישהו יודע מתי הוא מוציא את השיר 'אמיגוס'?
הוא אמר מיד אחרי ל"ג בעומר מישו יודע משהו?אז כן קודם כל הוא לא אמר ישר אחרי לג בעומר הוא אמר אחרי שאלתי אותו הוא אמר שהוא לא יודע תאריך מתי בדיוק אבל בחודש חודשיים הקרובים כמה שיותר צמוד לזמן שחרור האלבום שעתיד לנו גם ...
-
@תמר-7 זה לא ענין של לא להאמין לזמרים,
זה פשוט מהמקום שהם כל הזמן נתקלים באילוצים, ובסוף תמיד לוקח להם יותר זמן ממה שהם תכננו,
לפי דעתי זה בגלל שאין להם באמת דד ליין שהם לא יכולים לזוז ממנו,
זה לא כמו הופעה נגיד, שזהו, התפרסם תאריך, וחייבים להיות מוכנים לאותו זמן,
הבנת?
כשמכירים את זה או רואים את זה מקרוב, ממקום יותר אישי, אז מבינים.... -
@תמר-7 אמר בקובי ברומר!!!!:
לא להאמין לזמרים!!!!
על המקרה הזה זה לא הוא אמר לי זה אריה המניק היחצן של המשרד ובכללי זה נכון כל זמריכול להגיד זמן ופתאום לשנות ברגע לנו זה באסה כי אומרים זמן ו אבל אין מה לעשות בנידון כל כך חוץ מלהמתין ולהמתין ושוב להמתין ובסוף לקבל להיטים כל אחד טיל על חלל ,,,,
-
@ר-כהן אמר בקובי ברומר!!!!:
קרדיט: עדכוני מוזיקה במייל של קול חי מיוזיק
הקרדיט הוא שלי הם לקחו את זה ממני ...
-
@ר-כהן אני יודע שהוא עובד אצלם וזה לא הכי קשור אבל זה אני יודע בוודאות שהם לקחו ממני והכל טוב ...
||אגב לא קשור לכאן הם בחדשות המוזיקה בזמן אוויר לוקחים ממנו את כל העדכונים מהמהדורות אז כך שהם צריכים אותנו וזה שעובדים אצלם מוזיקאים והרבה זה לא קשור .....||
-
@ר-כהן מההה?????
ווואאוו נראה לי חלק מההנאה של הזמרים זה למתוח את המאזינים
כמה אפשר כבר לחכות??!!
ומזתומרת? הוא דוחה את זה אחרי שבועות? או לפני שבועות???@ר-כהן אמר בקובי ברומר!!!!:
קרדיט: עדכוני מוזיקה במייל של קול חי מיוזיק
יש כזאת קבוצה? אפשר מספר?
-
@בן-מנחם אמר בקובי ברומר!!!!:
אז כן קודם כל הוא לא אמר ישר אחרי לג בעומר הוא אמר אחרי שאלתי אותו הוא אמר שהוא לא יודע תאריך מתי בדיוק אבל בחודש חודשיים הקרובים כמה שיותר צמוד לזמן שחרור האלבום שעתיד לנו גם ...
וזה פרסמתי כאן לפני יום שיותר מוקדם השבוע אני דברתי עם ארי המנק על כמה נושאים ושאלתי אותו גם על זה וזה מה שהוא אמר לי .....
-
קובי חזר לשדר--
-
@היידה-מיוזיק-0 אתמול לא היתה תוכנית?
-
אין לי מושג מה היה פשוט אמרו פה שלא הייתה תוכנית, אגב הוא משדר מח"ול--
-
@TALY אמר בקובי ברומר!!!!:
סקופ: באחד הפרקים הבאים של תכנית המלחינים ישמש קובי ברומר כשופט
עכשיו התוכנית תעלה רמה אחרת!!
איך אומרים?
לזה חיכיתי--