בלעדי! קיובייס 12 | התקנה בקליק אחד
-
@ntz אתה התקנת את זה מהפריצה הזאת? אם האנטי וירוס לא מוריד את זה אז לא כדאי, לפני חודש בערך מישהו העלה כאן את הקונקט ולמזלי קלטתי אחרי שזה התחיל להתקין שזה פריצה עם וירוס שהושרש בתוכה (מסוג תולעת מי שמבין בזה... זה עכל להשמיד לי את המחשב).
לדעתי אם זה לא פריצה מוסמכת מאתר עם מוניטין של שנים ומאובטח, לא כדאי להוריד בלי אנטי וירוס.@מקצועיות אם היה לך פעם קיובייס אתה צריך להסיר להשתמש בתוכנה להסרת שארית תוכנה, בלי זה ההתקנה החדשה תתקע כל פעם כי היא קולטת שיש דברים שקיימים ולכן לא תתקין אותם למרות שבפועל לא ניתן להשתמש באותם שאריות שנשארו...
-
@טיטו אמר בבלעדי! קיובייס 12 | התקנה בקליק אחד:
@ntz אתה התקנת את זה מהפריצה הזאת? אם האנטי וירוס לא מוריד את זה אז לא כדאי, לפני חודש בערך מישהו העלה כאן את הקונקט ולמזלי קלטתי אחרי שזה התחיל להתקין שזה פריצה עם וירוס שהושרש בתוכה (מסוג תולעת מי שמבין בזה... זה עכל להשמיד לי את המחשב).
לדעתי אם זה לא פריצה מוסמכת מאתר עם מוניטין של שנים ומאובטח, לא כדאי להוריד בלי אנטי וירוס.@מקצועיות אם היה לך פעם קיובייס אתה צריך להסיר להשתמש בתוכנה להסרת שארית תוכנה, בלי זה ההתקנה החדשה תתקע כל פעם כי היא קולטת שיש דברים שקיימים ולכן לא תתקין אותם למרות שבפועל לא ניתן להשתמש באותם שאריות שנשארו...
אני התקנתי את זה. זה פריצה של ירון והוא דיי סבבה בקטע של פריצות...
האנטי וירוס מזהה כל דבר כמעט כוירוס ואפי' לשרת ההורדות של מתמחים טופ לא נותן לגשת כך שזה לא הכי קשור..
עובד פצצה. -
@טיטו אמר בבלעדי! קיובייס 12 | התקנה בקליק אחד:
@מקצועיות אם היה לך פעם קיובייס אתה צריך להסיר להשתמש בתוכנה להסרת שארית תוכנה, בלי זה ההתקנה החדשה תתקע כל פעם כי היא קולטת שיש דברים שקיימים ולכן לא תתקין אותם למרות שבפועל לא ניתן להשתמש באותם שאריות שנשארו...
היה והסרתי את השאריות טרם ההתקנה, ואף על פי כן..
-
@ntz אמר בבלעדי! קיובייס 12 | התקנה בקליק אחד:
@מקצועיות האנטי וירוס והווינדוס דפנדר מושבתים?
יכול להיות שצריך להריץ את הקובץ התקנה כמנהל.
תנסו שובהושבתו משלב ההורדה..
ניסיון נוסף כמנהל כשל אף הוא. -
@צביקי-האיש לא אמור להיפתח לך כלום.
אחרי ההתקנה המחשב נכבה ונדלק
והתוכנה פועלת. -
@צביקי-האיש
@shin אמר בבלעדי! קיובייס 12 | התקנה בקליק אחד:@ntz מה שייחודי זה שאין שום פריצות הוראות לוחצים ומתקינים. חשוב !! לנטרל את ווינדוס דפנדר או אנטי וירוס כלשהו..
-