המלצה לנגן
-
@גיטריסט-מתחיל נראה לי שקיו 4 של חברת סאמויקס הוא אחלה נגן אבל הוא עולה מאד יקר בין 400 ל450 ש"ח.
-
@גיטריסט-מתחיל יש לי נגן תותח!!!(טאצ) חברת אולטרה מאקס (אולי בהמשך אני יעלה תמונה...)- ויש בו : מצלמה, נגן,הקלטות ברמה, ואופציה להוריד\ לעלות את המנגינה של השיר ובקיצור נגן לדעתי מושלם!!!! והמחיר ניראה לי 450
-
@גיטריסט-מתחיל אמר בהמלצה לנגן:
מחפש נגן איכותי, כמובן, עם הקלטה איכותית, פתיחת תיקיות ושינוי שמות לקבצים, בונוס עריכת שירים
אם מישו מכיר אחד כזה אשמח עם ישאיר פה שם אולי גם תמונה תודה רבהכמה התקציב שלך?
-
@גיטריסט-מתחיל זה כשר למהדרין...
ולא נראה לי שהמצלמה משנה משהו -
@פשוט-שבפשוט אם יש באמת אחד כזה שעונה על הדרישות אז נראלי אני יוציא עליו עד 500+- (באזור הזה)
-
@גיטריסט-מתחיל ברור שהוא כשר(אפשר לצלם רק תמונות בלי הסרטות, אי אפשר לראות בו סרטונים בכלל, ואין אפשרות לפרוץ), והמצלמה בכלל לא משנה את האיכות...
-
@גיטריסט-מתחיל יש אפשרות למצלמה אם ודאיו או בלי וברפאלי זה עולה 380https://refaeli.co.il/items/3631510-%D7%A0%D7%92%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9D-ULTRA-MAX-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92-P-STAR-
-
@גיטריסט-מתחיל נראה לי ש "סופר סטאר" עונה על דרישותיך!
-
@גיטריסט-מתחיל לא דיברתי על אולטרא מקס, ובקיו 4 אין מצלמה, זה שני דגמים שונים לגמרי והקשר היחיד ששניהם עובדים על מערכת הפעלה של אנדרואיד, ואני חושב שקיו 4 יותר טוב.
-
@אבי-לוי לא הבנתי מי יותר טוב???
טוב בינתיים קיבלתי המלצות על: קיו 4 , אולטרה מקס , סופר סטאר (מה היתרונות שיש לי בו,ומחירו? @פשוט-שבפשוט )
מתוך אלו מה הטוב ביותר? (לצרכים שלי.....) -
@גיטריסט-מתחיל קיו 4.
-
@גיטריסט-מתחיל אמר בהמלצה לנגן:
@הדרי הוא אההמממ......
||כשר??||
אשריך!!!
אל תתבייש לשאול, זה לא צריך להיות בספויילר..........
(אמיתי, מעריכה ממש!) -
@גיטריסט-מתחיל כל מה שביקשת פה, הנגן אולטרה מאקס עונה על דרישותיו, אני לא מכירה כל כך את הנגנים השניים, אבל אני מאמינה שהם גם טובים...
-
אוקיי חברים למסקנה שהגעתי מפה כפי הנראה אלך על האולטרה מקס
תודה לכולכם!!