"לונה קליק" | מה אתם כבר יודעים במוזיקה?
-
@פסנתר-כנף אמר ב"לונה קליק" | מה אתם כבר יודעים במוזיקה?:
אבל אם מחכים עד שהדיבור מתחיל ומייד לוחצים להתחיל מחדש הוא לא אומר את כל הבלה הבלה----
למי שלא הבין, הכוונה היא שלא ללחוץ מיד על הריבוע האדום, אלא לחכות שניה ואחרי שמתחיל הצליל של הפסילה ללחוץ על הריבוע האדום ואז לא שומעים את כל המשפט.
אם לוחצים מיד עוד קודם שמתחיל הצליל, אז הוא אומר את המשפט גם אם כבר התחלת לשחק... -
חברים , לא יודע מה אתכם אני הגעתי לשלב 1 עם הניקוד 3050 במשחק לונה קליק של קול חי מיוזיק!נראה אתכם עוקפים אותי כנסו ושחקו ואולי תזכו ב12.000 שקלים במזומן>>>https://musiclick.kcm.fm/
-
כמה טיפים קטנים... (בלי אחריות!)
- כל מקום שיש אפשרות של פסוק/פסוק מהתנ"ך - זו התשובה!
- אם יש 3 תשובות שיש בהם את אותו שם או עם אותו שם משפחה ותשובה אחת עם שם אחר - התשובה היא אחת מהשלוש.
- אם יש 2 תשובות עם אותו שם משפחה ו-2 תשובות עם שמות אחרים, מסתבר שהתשובה היא אחד מהשתיים עם אותו שם ודווקא זה מתוכם שפחות מסתבר...
[2 הטיפים הקודמים נכונים גם אם הם באים בשילוב עם שם נוסף] - בחלק מהשאלות, אם אתם חושבים שברור ופשוט שהתשובה היא כך (לא מידיעה ברורה...) - תחשבו שוב! מסתבר שהתשובה היא תשובה אחרת...
- הרבה פעמים (אפי' בד"כ) דווקא התשובה שנשמעת לכם הכי מופקעת ולא הגיונית (או השם הכי פחות מוכר) - היא התשובה הנכונה... בגלל זה עשו מזה שאלה!
- לא תמיד התשובה הארוכה ביותר היא הנכונה (כמו שיש בד"כ במבחנים אמריקאיים) אבל הרבה פעמים - כן! [במיוחד אם האפשרות יוצאת מהשורה, הם לא היו כותבים אפשרות כ"כ ארוכה אם היא לא נכונה... (אם כי גם זה יש לפעמים)]
- כל הטיפים הנ"ל אינם תקפים אם אתם יודעים/בטוחים בתשובה הנכונה!!!
-
אם אני אעלה את כל השאלות בצורה כזו זה יעזור למישהו, או שחייב גם לפרט את השיר ששומעים ברקע...
חשוב להדגיש, שהאפשרויות חוזרות על עצמן כל פעם באותה שאלה! -
@בנימין-לוריא אמר ב"לונה קליק" | מה אתם כבר יודעים במוזיקה?:
או שחייב גם לפרט את השיר ששומעים ברקע...
לא חייב לפרט פשוט לוחצים, רואים את תבנית של השאלה עם התשובות ולוחצים...
-
חברים , לא יודע מה אתכם אני הגעתי לשלב 1 עם הניקוד 100 במשחק לונה קליק של קול חי מיוזיק!נראה אתכם עוקפים אותי כנסו ושחקו ואולי תזכו ב12.000 שקלים במזומן>>>https://musiclick.kcm.fm/#
-
יאווווו משחק כיפי למי שרוצה ללמוד היסטורית מוזיקה כמוני אני ינסה לשחק אח"כ ברצינות בכל מקרה מי שיכול להעלות את הכללים ההוראות הפרסים מה ואיך למשחק שיעלה
-
-
להזכירכם, ניתן לענות על החידון גם בטלפון 077-6137000 בשלוחה 9!
השאלות שם יותר קלות, חוזרות על עצמם יותר, ויש יותר פסילות (כלומר ששואלים 14 שאלות וצריך לענות על 10 מתוכם)...
(אבל חייבים לשמוע את השאלה עד סוף השיר)- מומלץ לשמוע את כל התשובות עד הסוף
-
@בנימין-לוריא אמר ב"לונה קליק" | מה אתם כבר יודעים במוזיקה?:
אם יש 2 תשובות עם אותו שם משפחה ו-2 תשובות עם שמות אחרים, מסתבר שהתשובה היא אחד מהשתיים עם אותו שם ודווקא זה מתוכם שפחות מסתבר...
[2 הטיפים הקודמים נכונים גם אם הם באים בשילוב עם שם נוסף]זה לא נכון בדר"כ אם יש 2 תשובות עם אותו שם משפחה אז זה יהיה דווקא לא משהוא מהם..
ועוד דבר מאוד חשוב כמעט כל מקום שהם כותבים נכון (דיקדוקית)
כמו אידיש ולא יידיש(כי אז זה אנגלית..), או שמוסיפים א' ע' וכדומה זה אומר שזו התשובה! -
@אנונימית-2 אני חושב שגם אם יש להם טעות כתיב ששכחו לכתוב אות אחת (לא דיקדוקי אל ממש שהחסירו אות) זה בטוח לא התשובה...
-
יש עוד מישהו שלפעמים בשאלות כמו מי הלחין או מי הזמר לא שומעים כלום או שהבעיה היא אצלי
-
@אחות-קטנה אמר ב"לונה קליק" | מה אתם כבר יודעים במוזיקה?:
יש עוד מישהו שלפעמים בשאלות כמו מי הלחין או מי הזמר לא שומעים כלום או שהבעיה היא אצלי
אצלי גם, בשאלה אחת קבועה (בכל פעם שניסיתי אותה...)
-
@proud-jew אצלי גם,
בכמה שאלות קבועות -
שימו לב שיש פעמים שהשיר מתחיל רק כמה שניות אחרי (כמו פעם אחת בשיר "שמחה שלימה" של משה קליין).
אולי החליטו לתת לנו עליו פחות מעשר שניות... -
שימו לב שכמעט תמיד (ואולי תמיד לי היה 4 שאלות) שמופיע בתשובות שרגי גשטטנר זה התשובה
-
@אחות-קטנה איזה שאלות שלו היו? אני זוכר כרגע רק את "חמול-כרחם אב"
-
@בנימין-לוריא יש משהו בשלב א ניגון כזה
וזה לא כרחם אב
והיה עוד לא זוכרת עכשיו