תגבור לסטנד
-
@אפרים-פלג זה מאוד תלוי מה אתה רוצה
כי יש לך אפשרות לקנות אורגן די חדש מדלי 10 (AKX10 Medeli)
(גם לעמי כהן האורגן למעלה שלו זה מדלי הזה בשביל צלילים אלקטרונים וכו')
ותקנה דגימות מעדי נתנאלי שבסה"כ זה עולה 5000 (האורגן והמקצבים) ואז יהא לך הרבה סאונדים יפים ואמיתיםואם יש לך תקציב יותר גדול תלוי מאוד מה אתה רוצה אם זה חצוצרות תקח קורג (כל עוד שאתה שם את המקצבים למטה )
ואם זה כל המוטיף והקטרוןן תקנה מוטיף (וכמו שנראה לי מוישי מנדלסון עושה ועוד)
מקווה שעזרתי -
@אפרים-פלג קראתי פה קצת וראיתי ש @שלומיאלי כתב שתקנה את המלודי AKX10
אני יגיד לך דבר ראשון לא לקנות אותו.. האורגן הזה לא בשבילך..
אני ימליץ לך על המוטיף או לקחת גינוס... השאלה מה התקציב שלך... -
@אפרים-פלג ואו זה תקציב מאוד נמוך לאורגן...
אני יגיד לך מה אתה יכול לעשות
או לקנות את הSX 600 שהוא מאוד פשוט והוא עולה 4250 בכלי זמר ובכלי זמר באילת הוא עולה 3600 , כי אורגן במחיר הזה שיתן לך עבודה כמו הטיירוס אתה לא תמצא והכי קרוב שאתה יכול זה הSX 600
או להשקיע בדגימות במחיר הזה לטיירוס ואז אתה מסודר... -
@אפרים-פלג תחזיק חזק ותנשום עמוק...
שתיים עשרה אלף שקל!!
אבל אם אתה רוצה סינתיסייזרים אתה יכול לקנות גם יותר זולים...
כנס לפה זה האתר של ימאהה שמה יש הרבה סינתיסייזרים -
@אפרים-פלג נדיר שתמצא אנשים במוכרים אותי וגם א"כ זה יעלה לפי דעתי בסביבות 6000\7000
ומעלה, הוא יחסית נדיר ולא מייצרים אותו יותר -
אם אני מבין אתה פשוט רוצה שתהיה לך עוד מקלדת למעבר מהיר בין צלילים למשל למטה בראסס ולמעלה אלקטרוני כלשהו בשביל זה לא צריך לקנות עוד אורגן!
תקנה אורגן הכי פשוט שייש העיקר שייש לו חיבור MIDI ופשוט תחבר אותו לאורגן למטה תגדיר אותו למטה לאיזה צלילים שאתה רוצה (אלקטרוני וכדו') ו... הופה יש לך אורגן נוסף!! -
@מאיר-הקלידן אפשר הסבר יותר מפורט?
-
@אפרים-פלג אתה יודע להשתמש באלקטרוני???
-
@מאיר-הקלידן אמר בתגבור לסטנד:
אם אני מבין אתה פשוט רוצה שתהיה לך עוד מקלדת למעבר מהיר בין צלילים למשל למטה בראסס ולמעלה אלקטרוני כלשהו בשביל זה לא צריך לקנות עוד אורגן!
תקנה אורגן הכי פשוט שייש העיקר שייש לו חיבור MIDI ופשוט תחבר אותו לאורגן למטה תגדיר אותו למטה לאיזה צלילים שאתה רוצה (אלקטרוני וכדו') ו... הופה יש לך אורגן נוסף!!אפשר לחבר לאורגן כל כלי מקלדת אחר שיש לו חיבור מידי ואפשר להגדיר באורגן למטה איזה איזה צליל יופק מהאורגן למטה מתי שמנגנים בקלידים למעלה
(לפני כמה שנים דני אבידני ככה היה מנגן כששאלתי אתו למה הוא עושה את זה הוא אנה לי שהוא מאד אוהב ורגיל לאורגן הישן שלו אבל הצלילים שלו כבר לה משהו... ולכן הוא חיבר את האורגן הישן שלו במידי לפאנטום שהוא הניח למעלה אבל תכלס הוא לחץ על הקלידים של האורגן העתיק למטה.
-
@מאיר-הקלידן טוב הרעיון שלך מאוד יפה ואני יסביר למה לא
היה בחודש אדר חגיגות לעדי נתנאלי בקול חי על ה20 שנה שלו בתעשייה
ואריק דביר שואל את הפאנל: (שכלל עדי, אריק דביר, שמואל יפת, אבי דרור)
אריק: למה לא עושים אורגן שהוא מחובר למחשב? והקולות יעברו במידי ככה זה ישמע יותר טוב מהאסונדים של האורגן?
שמאול אריק ועדי: עד שהסאונד מגיע מהאורגן למחשב זה לוקח זמן.אני יודע מה זה מידי ואני מאמין שגם אתה עד שזה יגיע מאורגן לאורגן במידי יקח מלא זמן (אם במחשב זה הרבה זמן קל וחומר באורגן ש'המחשב' שיש בתוך האורגן יותר חלש ממחשב רגיל...
מקווה שהסברתי את עצמי טוב ושאתה הבנת...